Slovenija /slovenija/crna-kronika
128 ogledov

"Če bi šlo za podtikanje droge, bi bilo teh primerov več"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • c1305166 09:08 16.marec 2016.

    Ta policija je popolnoma nesposobna! Kako lahko rečejo, da bi bilo v primeru podtikanj teh primerov več??? Kaj bi imeli potem 500 pogrešanih v parih mesecih ali kako si oni to predstavljajo? Če kdo podtika, potem to počne z ...prikaži več nekim konkretnim namenom in če ta namen ni znan potem nikakor ne morejo trditi ali bi bilo primerov več ali manj. Kaj pa če to počnejo tudi po kakšnih drugih državah in potem zgleda, kot da gre za neke osamljene primere.

  • Avatar Leon
    Leon 14:24 16.marec 2016.

    Teorije zarote imajo velike oči ,ušesa in zelene glave .

  • Presvetli 13:42 16.marec 2016.

    Gledal sem oddajo na Planetu,kjer so bili 3 gostje: višji policist,psiholog in zasebni detektiv.Edino v tej oddaji je bilo omenjeno,da je Domnov oče dolžan denar in da prireja malo večje prireditve kakor je bil koncert Merlina in da bi naj ...prikaži več bil dolžan denar! Nikjer drugje ne prej,ne kasneje,ni bilo tega več omenjenega.Oče Domna pa je enkrat po televiziji sam ovrgel te trditve,češ,da se govori o tem!

  • tomi67 09:27 16.marec 2016.

    Jaz bi se tukaj nekoliko bolj pogovoril s to prijateljico. Seveda povabilo prijateljice na zabavo je nekaj povsem vsakdanjega, razen v enem primeru: če potem nekdo na nepojasnjen način izgine. Prvi osumljenci so vselej tisti, ki jim človek najbolj zaupa. ...prikaži več To se je doslej še zmeraj izkazalo. In tudi, ljudje ne izginjajo kar tako. Ali ima njegova družina vse račune poravnane? Niso morda komu kaj dolžni?

  • Avatar Leon
    Leon 08:35 16.marec 2016.

    Nikoli ne reči nikoli po vsem ,kar se je dogajalo. Kako lahko policija trdi,da v primeru Domna ne gre za podobnost primerov z izginotjem Petra in Klemna ? Tudi najnovejši podatki o prisotnosti droge pri enem izmed pokojnih so predstavili ...prikaži več šele po letu in pol. Toliko kajev in čejev ,pa brez odgovora . Ubogi starši !

  • Vesna Dolšak 16:22 04.april 2016.

    Mislim, da je podobnost v 3 primerih že zaskrbljujoča in bi se moralo razsikovat, kdo kaj in komu podtika oz. kaj se dogaja na lokaciji Štuk. Stroka ne bi smela dajat takih izjav, da bi bilo v primeru podtikanja drog ...prikaži več več takih primerov. Mogoče pa jih je več, a se z njih ne ve? Mogoče so se zgodili primeri, ko so nekatere mladostnike rešili prijatelji še pravi čas, da ni prišlo do tragedije? Je kdo raziskoval v tej smeri? Človek pri 20-tih, ki je bil izobražen in razgledan, ni kar tak padel v Dravo in se utopil, tega mi ne bo nihče natvezil. Al ga je nekdo porinil not al je pa "padel" not pod vplivom nečesa, da se sploh ni zavedal, kje je. In mislim, da se splača raziskovati zaradi vsakega izgubljenega mladega življenja, ni treba, da je 100 takih primerov, že 3 so več kot preveč.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.