Svet
39 ogledov

Celodnevno parkiranje v Dubrovniku 115 evrov

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 12:29 13.avgust 2014.

    Pa da slišim vse zagovornike dopusta pri hrčkih..Pa se naj preživvljajio s turist, ki jih tako obrajtajo...med njimi NISMO SLOVENCI..

  • mijaliza 12:57 13.avgust 2014.

    Da se dotaknem malo dotaknem še naše preljube Slovenije....v Strunjanu je celodnevno parkiranje 10 E na lastno odgovornost itd. Pač dobro cena nekako je še sprejemljiva, nesprejemljivo je pa to da parkomati sprejemajo samo kovance, ko hočeš bankovec zamenjat za ...prikaži več drobiž na drobižomatu, ta ne dela, greš do bližnjih lokalov, trgovin, ti nočejo zamenjat bankovca za 10 e z kovancami....to zame ni sprejemljivo. In ko končno zberem dovolj kovancev ter plačam parkiranje in pridem nazaj do avta me čaka že kazen in to za to ker sem na po F****** parkirišču moral zbirati kovance da sem imel za parking....

  • Johan Spohan 12:06 13.avgust 2014.

    Greš pa lahko za svoj denar tja kamor hočeš in kjer si kot gost nekaj zaželjen ne pa le objekt za kasiranje. Torej ni prisile, da je dopust le hrvaško morje.

  • maresem 12:16 13.avgust 2014.

    Nekaterim je to težko dopovedati ker imajo pogled, kot fiakarski konj.

  • Branidom 12:42 13.avgust 2014.

    Če te moti, imaš v Sloveniji kup lepot zastonj. Na svojem vrtu, ( če ga sploh imaš), lahko kampiranje zaračunaš tudi 2.000€ dnevno. Obnašaš se tako, kot bi nekdo tebi ukazoval, koliko bo kampiranje na TVOJEM vrtu! Če ti je predrago..adijo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:09 13.avgust 2014.

    "Za 50 evrov, kolikor turisti porabijo za tedensko parkiranje pri nas, lahko na Dunaju parkirajo svoje vozilo kvečjemu 50 krat za pol ure." Ja sam ne morš se primerjat z državo kjer imajo velik višje plače. Kupna moč ...prikaži več je čist drugačna. Primošten se nima kej primerjat z Dunajem k mu ne seže niti do kolen.

  • kapibara 14:46 13.avgust 2014.

    Dunaj zna že stoletja..Promošten pa odkar so izumili socialni turizem..

  • Branidom 12:38 13.avgust 2014.

    Zakaj se pritožujejo? Če se nekomu zdi cena previsoka, usluge ne koristi in konec. Ne razumem, zakaj ene osebe mislijo, da morajo biti vse cene prilagojene njihovemu dohodku? Če nimaš dovolj denarja, pa če kupiš dragih storitev ali dobrin. Cene ...prikaži več v Dubrovniku najbrž najbolj motijo tudi domačine!

  • Žurnalček 11:10 13.avgust 2014.

    Hočemo na Vidovo goro , na trajektu hočejo 70 kun za bicikl. Pa nismo šli in so zgubel 400 kun . Hočemo na slapove Krke , Hočejo 90 kun , pa so zgubel 270 kun, mi prišli in videli z ...prikaži več druge strani . Ljudje gredo na Biokovo , da vidijo panoramo . Proglasil glih to grmado kamna od 300km Dinarskega gorstva za park prirode in plači vstop. Na vlaku ne priznavajo mednarodnih sporazumov o penzionerskih kartah . derejo kjerkoli lahko , zato bi bilo potrebno vsem Hrvatarjrm z obmorskimi tablicami , na meji zaračunati takoj 20 € , pri iztopu pa še ostanek , koliko dni so tu bili. Prej pred Cigani ne bo miru.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.