Slovenija
16 ogledov

"Čemu takšno dramatiziranje?"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 23:36 15.december 2012.

    Domobrančki in janšisti izgleda težko prenašate, da nekdo poskuša razmišljat s svojo glavo. Žerjavu pa bi res rekel težko kod očita nenačelnost ali namerno rušenje česarkoli, kar je sicer zaščitni znak Majerja in vas njegovih prisklednikov.

  • mrki 23:24 15.december 2012.

    Žerjavček, predlagam da s PS-om in SD-jem naredite v Cankarju okroglo mizo in začnete pobirat denar za odkup NLB za 1 EURO z vsemi PUFI vred - pol pa furite nacionalni interes!

  • Ronald Reagan 09:09 16.december 2012.

    Potem pa tudi moj del rešuj...če si tak navdušen...

  • mph 10:43 16.december 2012.

    Hmm... kaj ni, da so ti ameriški zdravniki postavili (med drugim) diagnozo alzheimer? Potem te to opravičuje. :-))

  • mph 17:02 16.december 2012.

    Hmm...pozabil si navesti številko tvojega TRR :-)

  • rogixl 21:23 15.december 2012.

    Bravo Žerjav. Dogovore je potrebno spoštovati. NLB se ne sme v celoti prodati. V Sloveniji imamo kar nekaj tujih bank, ki v tej situaciji tudi ne kreditirajo gospodarstva.Zakaj? Ker gospodarstvo ni sposobno najemati kreditov. Potrebno je pridobiti ...prikaži več neposredne tuje investitorje.Samo s prodajo banke ne bomo ničesar rešili.

  • sprehajalec 21:35 15.december 2012.

    roixl, pametna misel, vendar se ne strinjam s "Samo s prodajo banke ne bomo ničesar rešili"Logika Slovenije je že 20 let ista, s prodajo se preprosto pridobi likvidna sredstva za izplačilo plač in penzij in nujni stroški za ...prikaži več delovanje aparata, katerega talec je postala Slovenija v zadnjih 20 letih. Kot nelikvidna firma, ki z razprodajo nepremičnin in zemljišč išče likvidna sredstva za izplačilo plač. Da preživi še kakšno leto.

  • mrki 23:25 15.december 2012.

    a ja - jaz mam takega nacionalnega interesa - DOVOLJ - da mi 2 x letno seže v žep!!

  • Aleš Klopčič 05:56 16.december 2012.

    Bravo Žerjav... Dajte se raje ubadat z onimi ki so banke v tak položaj spravili... ko bodo vsi v zaporu, bomo pa državljani reševali....

  • mirko 08:29 16.december 2012.

    Teleta, G Šušteršič nima nobenih vezi z ideološko razprtijo, ampak je doktor ekonomije in je izbral majmanjše zlo za davkoplačevalce pri reševanju LNB-ja in drugih zabredlih podjetjih v državni lasti. Kako vam ni jasno, da bi za 100% prodajo deleža ...prikaži več firme tujcem dobili najvišjo kupnino. V primeru NLB-ja bi pa itak bilo najboljše, da se proda za en evro v takem stanju kot je sedaj, pa še to je vprašanje če bi kdo hotel kupit, saj ima več pufa kot je pa sama banka vredna. Kar se pa tiče nacionalnega interesa je pa čisto sprenevedanje in manipuliranje z javnostjo, ki to nima prav nič skupnega z ekonomsko stroko. Kolikor pa poslušam tega Žerjava, pa g. Šušteršiču v ekonomskih vedenjih ne seže niti do gležnja. Lahko bi šel k njemu na predavanje iz osnove ekonomije, samo da Šušteršič predava mnogo bolj kompleksna ekonomska dognanja.

  • Ronald Reagan 09:08 16.december 2012.

    Gospod Žerjav...potem pa jaz vas pooblaščam, da v mojem in imenu moje družine pokrivate iz lastnega žepa naš delež dokapitalizacije...in potem lahko imate zaradi mene vseh 100% bank. Samo ne več meni jemat. Jasno?!

  • mph 09:27 16.december 2012.

    Kdo pa govori o problemih z doktoratom, znanju ali podobnem?? Ima lahko 10 doktoratov, če služi napačni kategoriji ljudi je to samo še toliko bolj škodljivo in nevarno. Je morda Mencinger kaj manj znan in manj sposoben kot ta tvoj ...prikaži več doktorirani Šušteršič??? Bi rekel ravno obratno. In ima diametralno nasprotna mnenja. In do sedaj so se v preteklosti, ko so bile napake že narejen, izkazala njegova kot edina pravilna. Kako ti to ne gre v glavo, mi res ni jasno. Vsi delajo, kot jim Janezek diktira, ta pa je dokazano najhujše zlo, ki je kdaj doletelo naš narod.

  • feferon 15:36 16.december 2012.

    Banke, ki dobro delajo sigurno ne dajejo kreditov na lepe oči, kot so si to razlagali politiki. Pa naj crkne zaradi mene ta ali ona banka, jih je dovolj, če pošteno delajo. Strah jih je ,ker ne bodo mogli politično ...prikaži več vplivati komu lahko dajo denar in komu ne. Njihove piz.darije pa tako davkoplačevalci plačujemo, ne tisti, ki jih zakuhajo!

  • Milan Samide 21:46 16.december 2012.

    ČE BI POLITIKI SPOŠTOVALI........26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil ...prikaži večl s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.Če bi se politiki in vodilni izvajalci javnih pooblastil zavedali tega člena URS, SI .Država in (njene institucije , izvoljeni poslanci) bi pregnala lopove in od njih zahtevala povračilo škode, ki so jo naredili državi in državljanom. Denar bi dobila od tistih, ki so jo okradli. O tem govori ta 26. člen URS.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.