Slovenija
37 ogledov

"Centri ne opravljajo naloge"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 01:27 05.junij 2013.

    Še en, ki se strinja, tako izkusil na svoji koži pred davnimi leti kot par prijateljev. Kar pa zadeva zgoraj iz članka "Poleg tega zagotavljajo, da ob vsaki prijavi malomarnega dela ukrepajo in od centra zahtevajo pojasnila. " si lahko ...prikaži več to nekam gladko vtaknejo ... a je komu znan en sam samcat primer, da je zaradi nesposobnosti ali malomarnosti (pa to take ponavljajoče se) že letela kakšna socialna delavka? Seveda ne. Stanje je katastrofalno.

  • Sebastjan Kroflič 22:53 04.junij 2013.

    Se popolnoma strinjam, na CSD si na žalost le redki zaslužijo svojo plačo, večinoma so zelo neorganizirani, nekateri tudi neprijazni, celo nečloveški. Tudi to je eno izmed področji, ki je v Sloveniji potrebno temeljite prenove!

  • milek 09:01 07.junij 2013.

    mi davkoplačevalci smo razočarani nad tabo, ker maš podporo

  • miho 21:14 04.junij 2013.

    Želim povedati, da sem tudi sam izredno razočaran nad socialnimi delavci in nad fakulteto za socialno delo, ki bodočih socialnih delavcev, milo rečeno, ne nauči nič. Dobesedno nič! Niti zakonov!V bistvu bi laho delo na CSD-jih enako kakovostno ...prikaži več opravljal administrativni tehnik (srednja administrativna šola) ali ekonomski tehnik (srednja ekonomska šola) ali poslovni tehnik (poslovni tajnik 3 leta + 2 leti) z dodatnim tečajem iz predpisov s področja socialnega varstva in Zakona o upravnem postopku, ki veljajo na ravni države in občine.

  • mph 01:31 05.junij 2013.

    Sem pozabil dodati, da se še dodatno strinjam, da je tam povsem po nepotrebnem zaposlenih toliko izobraženih (no, vsaj papirček verjetno imajo) "strokovnjakov", njihovo delo bi povsem zadovoljivo opravljal katerikoli srednji kader z recimo V. stopnjo. Tudi tukaj so lahko ...prikaži več ogromni prihranki. In tudi to je JS, ki pa ga za razliko od zdravstva vidim vse prej kot koristnega ali potrebnega, vsaj ne v taki obliki. Pa vendar zdravnike marsikdaj tožijo in iztožijo .. človeško se je sicer motiti ... to pa se neverjetno sposobnim socialnim delavcem seveda nikoli ne zgodi, saj ni enega takega znanega mi primera.

  • milek 07:07 07.junij 2013.

    V kakšni državi živimo, vsi drugi naj bi bili krivi za naše probleme. Tisti, ki hočejo delati dobijo delo, ne pa da leta in leta odžirajo javna sredstva. Karitas in njim podobni jim dajejo samo potuho. Nepismeni so pa tisti, ...prikaži več ki prihajajo iz juga z namenom, da si pridobijo denarno pomoč in otroške v sloveniji.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.