Zdravje
80647 ogledov

Cepljeni z Janssenom naj se gredo še enkrat cepit

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 14:53 19.oktober 2021.

    Trikrat je premalo, do novega leta vas je treba cepit še najmanj petkrat, ovce blesave...

  • tomaz33 16:19 19.oktober 2021.

    Jerala z eno besedo ODJEBI. Lahko te pa cepimo z metkom

  • alexander6 16:17 19.oktober 2021.

    Za Jeralo imam samo en odgovor: Malo morgen!

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 16:50 19.oktober 2021.

    Najprej so rekli, da bo en odmerek dovolj verjetno za vse življenje, nato so povedali, da sta dva bolje, da bo "ziher", sedaj je tu tretji in ne zadnji....So rekli, da delujejo cepiva 98%, potem so rekli, da malo manj, ...prikaži več nato so pogruntali, da ne varujejo pred okužbo in boleznijo, vendar omogočajo lažji potek bolezni. Sedaj, ko se intenzivni oddelki polnijo s cepljenimi lahko trdimo le, da na koncu pa le delujejo....lažje umremo...

  • marija93 15:20 19.oktober 2021.

    Jebote danska, Francija, Nemčija.... mi smo v Sloveniji, oz. na Balkanu

    • krucefiks 15:22 19.oktober 2021.

      Nemci sploh ne znajo živet ,če nimajo navodil in pravilnike ,se izgubijo v luftu

    • h4ck3r 07:04 20.oktober 2021.

      Ja katastrofa so res... j...š višji standard in boljše življenje, samo da lahko živimo kot balkanci. Nad čim bi se pa sicer pritoževali.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:21 19.oktober 2021.

    Kam je spizdil koordinator vak cinar Kacin? On je odgovoren za to blamazo! Tako pa samo evrcke kasira. Marš na Krk , če te sploh marajo tam.

    • Avatar zoo
      zoo 15:56 19.oktober 2021.

      On, in Lahovnikov frutek hodita po podjetjih težit vodstvu, naj pogiftajo delavce.

    • h4ck3r 07:09 20.oktober 2021.

      Mislim da jim ni treba težit, saj si vsak povprečen menedžer zna izračunat, koliko ga stane delavec v bolniški in koliko kakšen dodaten dan dopusta ali denarna nagrada. Nekaterim pač ne potegne, zato pa ne morejo biti vsi direktorji, pa ...prikaži večpa čeprav mislijo da so lahko. ;-)

    • rd2dmk2 09:19 20.oktober 2021.

      h4ck3r ko bi c-19 postal poškodba na delovnem mestu potem bi bilo malo zanimivo. tako pa kot tudi gripa ni nikakor posledica delovne nesreče in kot taka ne sleduje firmo, razen revežev s.p., ki pa jih naši veljaki tako ali ...prikaži več tako ubijajo z nepriznavanjem pomoči. sicer pa bi zelo lepo da se sprejme zakon da vsak ki okuži drugega v podjetju je kriv.. me zanima kako bi to potem prikazovali.. še posebej z cepljenimi. bi hitro bilo 0 okuženih v firmah.

    • rd2dmk2 09:21 20.oktober 2021.

      pa še to Kacin si je zrihtal fino službo je direktor ŠD pokljuka, tako kot minister Poklukar je predsedik TD. oba imata miljonske proračune pod sabo. pa še mal fušata v državnih vodah, tako da imata plačano dodatno zdravstveno zavarovanje ...prikaži več in pa 3 steber pokojnine, k sta glih taka reveža na minimalcu.

    • h4ck3r 09:33 20.oktober 2021.

      rd2dmk2, saj ne vem kaj naj odgovorim na takšno neznanje. 1. Prvi mesec je delavec na bolniški izključno strošek delodajalca, vsak naslednji mesec bolniške pa je refundiran. Torej potrebuje podjetje denar za dve plači preden sploh dobi karkoli povrjeno. 2. ...prikaži več s.p.-ji se izrabljajo na 1000 načinov, večina je odprtih zaradi "redne zaposlitve" pri enem "naročniku", drugi, ki jih tudi ni malo, zaradi "kreativnega računovodstva" in preostanek, ki pa dela res to za kar je s.p. namenjen.

    • rd2dmk2 09:41 20.oktober 2021.

      h4ck3r vidim, da nič ne vidiš.. omenjal sem delovno nezgodo in ne bolniško...bolniška je lahko tudi zaradi skrbi za bolno osebo iz družine, kar delovna nesreča ne more bit.. a bi zdej mogoče šlo ?

    • h4ck3r 10:03 20.oktober 2021.

      V primeru okužbe s C-19 delovna nezgoda pripada samo tistim, ki imajo na delovnem mestu povečano verjetnost za okužbo. Torej zdravniškemu osebju in negovalcem, policajem in delavcem na meji. Ostali pa tako imajo PCT omejitev pred vstopom, koliko se pa ...prikaži več dejansko izpoljnuje in kontrolira je pa stvar posameznega podjetja. Pri nas se in vsi izpolnjujejo. Torej se bolezen obravnava kot bolezen. K tem rizičnim skupinam bi edino dodal še zaposlene v prehrambenih trgovinah kjer pa PCT ni obvezen.

  • Avatar _lolekbolek
    _lolekbolek 15:59 19.oktober 2021.

    A zdaj je pa OSVEŽITVENI, ni več POŽIVITVENI. Še mal pa bo JACKPOT odmerek.

    • Avatar Zala
      Zala 23:51 19.oktober 2021.

      Bi se od srca nasmejala, če ne bi bilo tako prekleto resno. Preveč jih je te cepilne štose plačalo z življenjem.

    • h4ck3r 07:14 20.oktober 2021.

      Res je, na žalost 4 cepljeni preveč. Tako kot 4 včeraj in 4645 zaradi covida do sedaj. Žalostno, da še vedno ne znamo stopit skupaj in biti solidarni z drugimi.

  • Ender3 15:46 19.oktober 2021.

    Učinki cepiv imajo omejeno časovno dobo delovanja, cepiva pa tudi, če jih ne uporabijo, zapadejo. In, da bo učinek boljši priporočajo njihovo mešanje, da bo še več stranskih učinkov in bodo še, težje kontrolirani.

  • si_rob 16:35 19.oktober 2021.

    Dragi Jerala, čas bi že bil, da se začneš ukvarjati s kemijo. To za kar si usposobljen.

  • Avatar Leon
    Leon 18:07 19.oktober 2021.

    Janssen ali JANŠEN ? 100.000 Janševih odmerkov kupljenih na Madžarskem želijo na vsak način upravičiti . Zakaj ne bi cepili kar na Žalah ali Dobravi ?

  • Kirka 21:13 19.oktober 2021.

    Po letu in pol že lahko vidimo, da tile "strokovni" papki nimajo pojma. Cepivo je v 3. fazi testiranja, od začetka cepljenja so že 20x zamenjali ploščo: glede učinkovitosti cepiv, potem so zgruntali, da se cepljeni lahko vseeno okužijo, potem, ...prikaži več da lahko tudi zbolijo, ampak lažje, potem, da so nekatera cepiva nevarna, ne poznajo kratkoročnih, kaj šele dolgoročnih učinkov...pa še kar najedajo. Ne bom se cepila z nepreizkušenimi, celo nevarnimi cepivi le zato, da bo mafija prišla do denarja!

    • h4ck3r 07:19 20.oktober 2021.

      Kirka, res je imaš to pravico, ki ti je nobeden ne more odvzeti. Lahko ti pa odvzame ali omeji pravico do vstopa v trgovino, na avtobus, bencinsko,...ker vse to je od nekoga in ta nekdo lahko določa ali pa samo ...prikaži več dosledno upošteva podana pravila in tam NIMAŠ pravice do ničesar, razen kupit storiev ali blago.

    • Kirka 07:34 20.oktober 2021.

      Res je, h4ck.., nekdo mi je res omejil pravice. Poleg pravice, da lahko sama odločam, ali bom testni osebek za neraziskana cepiva ( "strokovnjaki", ki trdijo, da vedo vse o delovanju mRNA cepiv, lažejo, kar se kaže v nenehnem spreminjanju ...prikaži več pravil o uporabi in delovanju), do nerazumnih omejitev "normalnega" življenja, ki jih protiustavno z odloki diktira politika in nimajo nič skupnega z omejitvijo virusa.

    • h4ck3r 07:44 20.oktober 2021.

      Strokovnjaki so dejansko strokovnjaki, ker so uspeli razviti cepivo z novo metodo, za novi virus in v rekordnem času...kapo dol. Res pa je ker je vse novo, da še niso znani vsi dolgoročni stranski učinki. Ampak glede na to, koliko ...prikaži več svetovnega prebivalstva se je že cepilo, menim da so pa znani vsaj vsi kratkoročni stranski učinki.

    • h4ck3r 07:48 20.oktober 2021.

      Aja kako preprečit nerazumne omejitve, če se nočeš cepit? Dajte organizirat srečanje za vse somišljenike, povabite nekaj okuženih z resnim potekom bolezni, ki še hodijo seveda zie se v kakšni dvorani nekaj pojejte, popijte, malo zaplešite in se okužite ter ...prikaži več prekužite...saj gre samo za gripico, tako bomo potem vsi srečni. Tisti ki smo cepljeni in tisti, ki boste imeli dokaz da to ni nič takšnega. No pa upam, da ga boste lahko še vsi tudi pokazali. ;-)

    • Avatar Leon
      Leon 09:10 20.oktober 2021.

      Seveda cepivo ni preizkušeno ! Zakaj potem strokovnjaki NIJZ ob vprašanjih glede bolezenskih znakov zatrjujejo ,da ne gre za posledico cepljenja . Poznam več odraslih oseb ,ki imajo po cepljenju težave z imunskim sistemom saj so nenehno prehlajeni !

    • Kirka 09:16 20.oktober 2021.

      h4... Ne polagaj mi besed v usta. Nikoli nisem rekla, da covida ni, tudi gripa velikokrat ni gripica. Oboje je lahko, zlasti za starejše, smrtno. Je pa dokazano, da smrtnost pri covidu ni večja kot pri gripi - cca. 0,15%, ...prikaži več zlasti pri starejši populaciji s slabšim imunskim sistemom. Zato se mi zdi neumno sesuvati gospodarstvo, eksistenco ljudi, spravljati mladino v duševne težave, nehati zdraviti ostale, hujše bolezni in izvajati represijo. To je že preseglo vse meje.

    • h4ck3r 09:19 20.oktober 2021.

      Vsako cepljenje oslabi imunski sistem za določeno obdobje, saj je to posledica pospešenega "boja" oz. razvoja protiteles. Tako da prehladi po cepljenju niso nič resnega, tako kot ne glavoboli, res pa da morajo ti po določenem času izzveneti. Je pa ...prikaži več težko dokazati, da je vse to posledica cepljenja. Morda je nekdo bil tudi v stiku s prehlajenimi, povečan stres, manj spanja, itd. Vzrokov je lahko več,tako fizičnih kot psihičnih, za različne "stranske učinke".

    • Kirka 09:22 20.oktober 2021.

      Še to: kot necepljena doslej še nisem zbolela, je pa res, da se - v mejah razuma - držim omejitev. Namesto na druženje grem na sprehod v naravo, v trgovini nosim masko in pazim na razdaljo in higieno rok. Vse ...prikaži več ostalo je zavajanje in represija. Zaplešeš, poješ in popiješ pa lahko ti ( lahko si tudi kupiš nogavice, ki si jih jaz ne morem), saj si cepljen in zaščiten. Torej imaš vso svobodo, zato ne pametuj.

    • h4ck3r 09:25 20.oktober 2021.

      Kirka...si si kdaj zastavila obratno vprašanje, ali je mogoče smrtnost ostala na tako nizki ravni, ravno zaradi cepljenja in ukrepov? V tem zavedanju zaostajamo npr. za Kitajci, ki npr. že samoiniciativno ob slabšem počitju nosijo maske, enako če gredo v ...prikaži več množico ali pa v obdobju razvoja respiratornih bolezni. Pri nas pa toliko da ti ne šmrca, kašlja in kiha za vrat (seveda brez da bi dal roko pred usta), ko stoji za teboj v vrsti pred blagajno.

    • h4ck3r 09:42 20.oktober 2021.

      Kirka, torej razumeš razloge za ukrepe in se jih tudi držiš...vsaj tistih, ki se zdijo tebi smiselni. Ne razumem pa zakaj se potem razburjaš v prvi objavi? Imaš pravico in svobodo izbire, da se cepiš ali ne. Torej s tem ...prikaži več imaš tudi svobodno izbiro ali izbereš življenje z omejitvami ali brez. Tako kot bi se sedaj nekdo s 3 letno šolo bunil, da nima direktorske plače za katero je potrebna diploma...saj je imel in še vedno ima izbiro. Aja no saj to zadnje pritoževanje se že tudi dogaja. :-)

    • Kirka 20:29 20.oktober 2021.

      h4..A ti mene hecaš? Po tvoje je torej svobodna izbira : imaš pravico in svobodo izbire, da se cepiš ali ne, ampak, če se ne cepiš, te bomo zaprli. Mogoče bo čez nekaj mesecev: imaš svobodo izbire, ampak če se ...prikaži več ne cepiš, dobiš šus v glavo. Res ne razumem tega razmišljanja, ki vam ga SDS-ovcem Veliki vodja polaga v usta. On reče, vi ponavljate kot papige. Pokaži vsaj malo normalne, kmečke pameti, saj za to ne potrebuješ diplome.

    • h4ck3r 09:39 21.oktober 2021.

      Kirka, ko sem že večkrat povedal, ne žalite kmetov, ker je marsikateri izmed vas "intelektualcev" na nižjem nivoju. Me pa zanima vaša definicija, da ste zaprti? Vas mogoče kdo nasilno zadržuje v stanovanju/hiši? Vam omejuje gibanje na prostem? Vam je ...prikaži več kdo preprečil vstop k zdravniku ali po hrano? Pomoje je odgovor na oboje "ne". Vse ostalo se pa lahko uredi ali naroči preko spleta, saj ima že vsak pod 65 let dostop.

  • rd2dmk2 09:13 20.oktober 2021.

    no Poklukar , kaj zdej ? nategnu si mladež da je šla po ausveize za za žurke, zdej pa jim boš še nalil druge porcije strupa. in pa če že ne misliš odstopit, ker si zajebal mladino in poslal na ...prikaži več oni svet vsaj eno mlado življenje pa KPK takoj na delo..zapravljanje državnih sredstev je vele očitno.. nabava 100k odmerkov jensena pri polnih skladiščih. in kje je sedaj to cepivo-- PODARJENO.. testiranje pa ne more biti zastonj, ker preveč stane.. PV saj sposobne bučke naštimaj, da ti ne delajo sramote.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.