Slovenija
53 ogledov

Cepljenje tudi za dečke?

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 21:16 14.september 2013.

    Vsekakor samo da bo farmacevtska industrija služila. Zdaj pa še dečke. Pa kaj še.Pa še za deklice je bilo to čisto umetno uvedeno. Toliko reklame so delali za eno od spolnih bolezni(ko jih je še stotine drugih) samo ...prikaži več zato, da so lahko zaslužili s cepivom."Šestošolke, ki se bodo odločile za cepljenje proti okužbi s humanimi papiloma virusi (HPV), bodo tudi letos cepljene s"Ja seveda jim operejo glavo z nevem čim in jih zastrašijo pol se pa odločijo ja! Če bi jaz imel otroke bi jih dal cepiti res samo proti tistim življenjsko nevarnim boleznim(davica, tetanus,...) ostalo bi se pa po 18 letu(šele takrat!) sami odločili. Noben me nebi mogel prisiliti pa tudi če bi plačal kazen.Najbolj debilen je pa izgovor, da če se ne cepi, da je kot potencialni prenašalec nevaren za druge! Zakaj? Saj so cepljeni?

  • Igor Đukanović 20:54 14.september 2013.

    Kot "exchange student" v Združenih Državah sem se ob vstopu v državo moral cepiti proti rdečkam. Ne, za fante niso nevarne, a jih prenašamo. Podobno je pri cepivu proti HPV. Moralo bi biti zastonj tudi za fante, ki se želijo ...prikaži večijo cepiti. In najstniki, ki nameravajo, preden se kot odrasli ustalijo, imeti kot najstniki več spolnih partneric, bi obvezno morali biti vsaj toliko moralni, da bi se dali cepiti. Ne, ne morajo biti vsi cepljeni. A največ naredimo, če cepimo tiste, ki imajo več spolnih partnerjev - ne glede na spol.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.