Avto
35 ogledov

Cestno morijo lahko zaustavite le vi sami

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • demirelis 10:11 07.maj 2013.

    vi se sprašujete kaj se dogaja? kašne so ceste? kok je letos dražja cestnina pr registraciji avta glede na lansk let? slovenija je skregana z logiko. bolš da se prekopljejo use ceste pa se bomo po makadamu fural ne pa ...prikaži več da plačujemo vedno več za usak let slabše ceste

  • demirelis 10:13 07.maj 2013.

    da ne govorimo popravilih za avto, usak let morm končnike menjat pa še kj se najde

  • Ferluci 14:31 07.maj 2013.

    Pa si prepričan, da nas bodo Avstrijci sprejeli? Še za balkan nismo!

  • dragec 14:58 07.maj 2013.

    TI SAMO IZVOLI IN IDI V AVSTRIJO!!! SAJ, JODLARI TE LAHKO UPORABIJO,DA JIM ČISTIŠ JAVNA STRANIŠČA - TO SVETUJEM TUDI ISTOMISLEČIM

  • Luka Lovše 15:28 07.maj 2013.

    Ceste niso krive???, pol pa res ne vem kaj bi še lahko bilo, pa ne mi spet tuki nakladat o brzini in alkoholu, ceste so katastrofalne, ne da moraš voziti slalom ampak superveleslalom pri nizkih hitrostih vsaj po lokalnih cestah ...prikaži več ki so uničene od kamijonov. Kako se že po japonsko reče slovenskim cestam - samajama;)!

  • d 13:59 07.maj 2013.

    Pomoje je najbolš, da naredimo plebiscit, tako kot leta 91, in se priključimo Avstriji, v taki državi kot je Slovenija se mi kozla živet.

  • d 17:54 07.maj 2013.

    dragec: tebe bi lahko slekli do nagega, pa bi jih koval v zvezde, verjetno si pri koritu in si se oprasil z davkoplacevalskim denarjem

  • fazko 09:12 07.maj 2013.

    Čist za vse patud niso krivi vozniki.Kolesarji so za marsikatero nsrečo sami krivi saj se tisti dolgoprograši nosijo na cesti kot kralji kolesarskih stez ne poznajo.Ponoči je šport za njih da se vozijo brez luči.Za motoriste je divjanje bolj pomembno ...prikaži več kot varnost pešci na prehodih so pa kot ovce sploh ne pogleda ko stopi na cesto ali je vozilo 10m stran ali si pol metra od prehoda stopi na prehod pa tudi če pred avto v ušesih pa slušalke.Nevarni so tudi tisti ki rolajo.In če policaji začnejo vse opazovati in kaznovati se jim bo na drugi strani povečal kriminal.Za vse je odgovor.Kolikokrat ponoč se vidi na cesti voznik ki vozi pod vplivom alkohola -take bi bilo treba kaznovati ne denarno ampak z odvzemom vozniške trajno in bi se počas stabiliziralo sicer pa brez nesreč še vedno ne bo šlo to pride.

  • zcmr 13:48 07.maj 2013.

    Ceste so ze makadamske, slovenistan je najbolj skorumpirana drzava,slovenistan ima najvisje davke,slovenistan je na nivoju povojnih 50 let...vse to nam je prinesla samostojna svobodna ....

  • izRODEk 15:47 07.maj 2013.

    Bili so ukrepi nekdanje ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal in direktorja policije Janka Gorška ter pravosodnega ministra Aleša Zalarja. pa je nek navaden sVinjko s svojo fašizmu naklonjeno organizacija "Slovenska Destruktivna Stranka" rekel, da so ukrepi napačni, da so ...prikaži več preostri, da so nepotrebni, da jih je potrebno spremeniti. In so jih. In tukaj so rezultati - tretjina več mrtvih.In za one, fašizmu naklonjene je Katarina še vedno pasja prinesa. Izgubljenim življenjem navkljub. To. To vas, dragi, nekoč prijatelji na desni strani, dela fašiste. Ker ste pripravljeni nadaljevati svojo gonjo proti vsemu, kar ne smrdi po Janši, tudi za ceno človeških življenj. To je fašizem. Zamislite se. Eh, kaj bi...vem, da se ne boste...NE janšizmu!

  • Stolp 13:51 07.maj 2013.

    Ravnokar nazaj iz kolesarjenja po Nemčiji. Vozil sem tudi ponoči po mestih. 90 procentov kolesarjev je imelo luči ponoči pri nas je pa 90 procentov nima. Da ne govorimo, da sicer so tudi kolesarji ki se vozijo v nasprotno smer ...prikaži več a veliko manj kot pri nas... Skratka kultura veliko boljša kot pri nas zato pa tudi manj nesreč.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.