Slovenija
21 ogledov

"Čez noč so postali ogroženi napori in dosežki koalicije"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 13:05 16.januar 2013.

    Gospod Stres, lepo vas prosim, da se bolje brigajte za svoje cerkvene zadeve, ker vam je vodenje poslov(pa čeprav naj bi bili bližje bogu) španska vas. Ne vmešavajte se v politiko, ker potem niste nič drugačni od radikalnih muslimanov. Pa ...prikaži več četudi vam sam papež komandira, mora biti oblast v državi brez cerkvenega vmešavanja. ker če bi bilo po vašem bi ženske še vedno bile zatirane, prisiljene v rojevanje otrok po božji volji itd.

  • mukotrpni 14:32 16.januar 2013.

    ne s.e.r.i gospod Stres. Svoje delo opravljaj in politiko pusti pri miru.Že tako ste zavozili milijone in pobirate od vsakega reveža kar se da pobrat.Prvo pri sebi poštimajte , potem naprej.Če bi se držali svojega dela bi bilo drugače..

  • Scott 17:22 16.januar 2013.

    Ti primitivec pa pojdi od Kolpe navzol!

  • tralala 13:08 16.januar 2013.

    Preveč ima koristi od te vlade, da bi se ne vtikal v politiko naše države. Pač, bori se za svoj privilegij. Skratka, prodajalec megle - na naše stroške, ki pa niso majhni.

  • dragec 14:11 16.januar 2013.

    Ni zadostno, da živimo stresno - še tega bogomoljca rabimo???

  • franke 14:12 16.januar 2013.

    AJDE TO KJE DRUGJE STRESAJ . POJDI V VATIKAN. BARABA

  • dragec 20:48 16.januar 2013.

    Zapravil je oba zvona, T2, celotno štajersko nadškofijo in zdaj JJ liže rit, bagra pedofilsko- bogomoljska.

  • Fertel 20:54 16.januar 2013.

    Halo... Kaj se ima pa cerkev vtikati v politiko???

  • PETELIN1 17:29 17.januar 2013.

    Kje ste bili do sedaj g. nadškof?Kot Nadškof se morate zavedati, da ko govorite, NE govorite v imenu vseh vernikov, temveč le v svojem OSEBNEM imenu....namreč VELIKA VEČINA vernikov se NE STRINJA s tem kar je povedal nadškof. ...prikaži več Velika večina vernikov ne podpira korupcije, laži in stavkov "ne spomnim se"..."pozabil sem"...."nisem opazil spremembe zakonodaje", še posebej ne od predsednika vlade NE.Gospod nadškof se mora zavedati, da večina vernikov ne podpira uničevanja socijalne države, ukinjanja njihovih težko in z delom pridobljenih pravic, ukinjanja socijalnih pomoči dojenčkom, otrokom, mladim družinam, ...vsaj to NIKAKOR NE BI SMEL PODPIRATI g. nadškof.Večina vernikov se ne strinja tudi z ukinjanjem že pridobljenih pravic upokojencem, ki so že plačali svoje prispevke z delom in med delom....In zakaj ta vlada in ta predsednik vlade jemlje svojim ljudem, svojim otrokom, celo dojenčkom, da da tujim mafijskim bankirskim klanom, ki so leta in leta vsilje

  • PETELIN1 17:30 17.januar 2013.

    In zakaj ta vlada in ta predsednik vlade jemlje svojim ljudem, svojim otrokom, celo dojenčkom, da da tujim mafijskim bankirskim klanom, ki so leta in leta vsiljevali posojila preko IMF, svetovne banke in ostalih mafijskih institucij svetovnega mafijskega HUDIČEVEGA kapitala ...prikaži več hudičevih skritih klanov in tako tudi prali denar od hudičevih nezakonitih del kot so nelegalne prodaje orožja, mamil, prostitucije.....A ta dejanja g. nadškof podpira.....A g. nadškof spremlja s čem se je DOLGA LETA ukvarjala tudi in celo VATIKANSKA BANKA.... Zakaj o tem kaj ne pove g. nadškof.....G. nadškof, z vsem dostojnim spoštovanjem do vas osebno in vašega naslova, verniki, ljudje, so pametnejši kot si vi predstavljate in NISO OVCE ki jih boste vi in vam slični vlekli za nos.... Ne več....Gospod nadškof, nič osebnega v tem pisanju, in lepo se imejte.... pa drugič mogoče še mal več premislite, kaj si mislijo verniki, ko govorite v njihovem imenu....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.