Avto
11 ogledov

Črna statistika bo letos precej slabša

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • watcher 12:46 02.november 2015.

    Za začetek bi bilo lepo, če bi tisti denar, ki ga damo pri registracijo za cestnino šel dejansko za vzrževanje cest.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:05 02.november 2015.

    Največja problema sta dva: 1. objestnost voznikov ki ne vozijo po pravilih 2. slabe ceste. Dreves pa ni treba žagat zarad ljudi k nočejo upoštevat pravil in vozt po omejitvi in v skladu z vremenskimi razmerami.. Mislm to ni ...prikaži veči velika znanost. "Žaganje dreves ni tako drago, mar ne?"Vožnja po predpisih in z glavo je pa še cenejša

  • manch 13:28 02.november 2015.

    Potem bi morali posekati drevesa v razdalji najmanj 30 m od ceste, odstraniti vse skale, porušiti hiše, škarpe,.... in na ovinkih namestiti blažilnike trka?

  • Lavdan 13:43 02.november 2015.

    Posekajte drevje, odstranite znake, luči, odbojne ograje, zasujte jarke. Če bi se zaleteli v nasproti vozeč avto, kaj potem. Ceste so kakršne so, denarja ni, a tudi pameti ni.

  • pesekinmorje 14:25 02.november 2015.

    Ceste in spremljajoča infrastruktura bodo še lep čas v stanju v kakršnem pač so ... na vozniku je torej, da se prilagodi. Pamet v roke, ne pa mobitel ...

  • Janez_53 16:27 02.november 2015.

    Ja, Pepe007, tudi za motoriste veljajo prometni predpisi! Kolikor se spomnim je na navedenem odseku ceste omejitev hitrosti na 50 km na uro! In to velja tudi za motoriste!

  • zdrej 16:43 02.november 2015.

    Da, vendar, ko se zgodi nesreča, se motoristi začnejo jokat, kako vozijo vozniki in kontra. Iz prakse, mojemu dedeku so dosodili kazen, ker se je v njegov traktor zaletel motorist s tako silo, da je odtrgalo zadnje kolo. Torej "mopedistova" ...prikaži več" hitrost "je bila " vsekakor dovoljenih 50 km/h, po mnenju policista.

  • nina 08:28 03.november 2015.

    Nobeden zakon ti nemore dati pameti,če jo nimaš.Najslabši vozniki so pa Ljubljančani,ki mislijoda so bogovi.

  • eosss 13:57 02.november 2015.

    Popolnoma res, je pa tudi res, da ponekod rastejo drevesa tik ob cesti, kar povzroča trojno nevarnost, eno je senca in posledično precej večja nevarnost poledice, drugo je listje na cesti v jesenskem času in tretja je nevarnost, da se ...prikaži več v tako drevo zaletiš. To zadnje je sicer pogojeno z vožnjo po pravilih, ampak prvi dve nevarnosti sta pa problematični in marsikje se najde kakšno drevo, ki je resnično za odstranit...

  • Pepe007 15:26 02.november 2015.

    V drevo se boš zaletel tudi, če boš vozil po pravilih in ti bo ob pravem trenutku razneslo pnevmatiko. Malo verjetno, se pa vseeno vsake toliko zgodi.

  • Žurnalček 22:44 11.november 2015.

    Če je tovaršija v Vladi mislila, da se ne bo na varnosti in cestah poznala tista miljarda , ki so jo prenakazal železnicam , so se dobr zajebal !

  • Pepe007 15:31 02.november 2015.

    Potrebno je preveriti tudi, kako se ceste obnavljajo. Železnica je na primer letos naredila nadvoz Pavlovci (pri Ormožu) in pri tem ubrala tako konstrukcijsko rešitev, da se stranka cesta vključi že sredi nadvoza, ki je po vrhu še zavit in ...prikaži več je v eno stran vidljivost < 50 metrov. Prejšnja rešitev je bila 100% bolj pregledna, res pa je, da je bilo križanje z železnico v isti ravnini. Sedaj lahko preprosto čakamo, kdaj bo prvi motorist priletel v traktor s prikolico, ki se bo vključeval s stranske ceste.

  • 123neutralen 06:44 03.november 2015.

    Kultura voznikov je vsako leto slabša. Poglejte samo,kako se ljudje na cestah obnašajo.... izzivajo,vozijo v napačno smer,ko ti prehitevaš oni pospešujejo,čez cestnine se vozijo tudi preko 100 km/h,te prehitijo in potem naglo zavirajo,da ti jasno pokažejo,da si se prepočasi umaknil ...prikaži več NJEMU/NJEJ,ki ima boljši in hitrejši avto,menjava pasov brez signalizacije,vozniki BMW-jev in AUDI-jev se v večini vedejo kot besni psi,MERCEDESOV niti ne(so bolj elegantni),med vožnjo telefonirajo in hkrati brskajo po tablici in mogoče še malicajo(moj znanec)... KATASTROFA OD LJUDI.....RAZMISLITE...

  • Boris Odreitz 16:51 03.november 2015.

    Ni problem če se kdo vozi po teh kurčevih pravilih nampak je problem ker nekateri divjajo kot idioti, nekdo ki bo nekaj KM/H prekoračil bo nasankal za umret, taki ki pa je več kot jasno da nori in to nedvoumno ...prikaži večno pa ga policija itak ne bo ustavila. Ven isebo katera bo peljala 100Km/H pa naj bo ovinek ali ravnica. razbila je že vse avte katere je ta oseba imela, v manj kot obdobju pol leta je ta ista oseba razbila dva avtomobila in to totalka pa še vedno vozi. Pa naj še dodam za nameček da če se kdo vozi pred njim po pravilih, ga jezno in objestno prehiti potem pa zafrjkava in ovira promet. Pa še vedno vozi brez da bi morala na psihiatrični pregled in podobno saj taka oseba ni varna na cesti. In poterm se sprašujete zakaj toliko nesreč .Nekdo lahko vozi malo hitreje pa ne bo nevaren, celo več. taka oseba ne bo povzročila nasreče.Taka kpot sem omenil pa kolikor hočeš.Pa da še se ve to, da je povzročila ta oseba nesreče na ravni cesti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.