Avto
109 ogledov

Cveti uvoz rabljenih avtov iz EU

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • HansAndersen 09:12 22.januar 2013.

    Tako. Naj si nekam potisnejo te davke... samo da j*bejo človeka v glavo, da še bolj zavirajo potrošnjo, ni čudno da država nima denarja, če pa so sami mojstri na vsah položajih, od levih pa do desnih, tudi sredina je vmes :)

  • destiny0133 14:15 28.januar 2013.

    zase se ne izplača.izplača se tistemu ki prevrti števec nazaj za 200000 km,kar pri nas ni kaznivo in nato nekoga nategne.

  • zcmr 07:58 22.januar 2013.

    Treba je vedeti da zivimo v postsocialisticnem dreku,in tu je stoletna navada da drzava voznike okrade do kosti, ker nemorejo vec krasti z carino na avte iz uvoza so se izmislili nek DMV ki ga €U ne pozna,ce naprimer Italian ...prikaži več pripelje avto iz Nemcije ne placa nic razen prepisa,ce Slovenec pripelje avto iz Nemcija ga njegova ljuba domovima okrade za DMV,homologacijo....tako da se ne izplaca.Lopovstvo brez primere !

  • Specijalec 09:27 22.januar 2013.

    Če kupuješ avto za 70000eur, potem imaš na računu več kot toliko in bi lahko(oz. bi moral) brez problema plačal še davek....ljudje hočejo imeti brezplačno zdravstvo, šolstvo itd....iz kje pa se to financira? a se je že kdo vprašal zakaj ...prikaži večj so ti davki.... ker se financira zdravstvo, šolstvo ipd. stvari iz teh davkov, tako da če nočejo ljudje plačati davkov smo vsi na slabšem....V sloveniji je nacionalni šport izogibanje davkom...na Finskem naprimer je to huda sramota, če se izogibaš davkom...samo toliko o tem, da se v Sloveniji Evropsko obnašamo....je pa res, da je kar nekaj lastnikov avtomobilov višjega cenovnega razreda, prišlo do avtomobilov na nezakonit način (predvsem z drogo) in ne wem zakaj še ni finančne policije v SLO? tako da taki reveži, k živijo v garsonjerah vozijo pa avtomobile za 100.000 eur, jim pa čisto vrjamem da ne morejo plačtai davka....pač reveži k se hočejo "ven metati"...se mi kar smilijo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.