Slovenija
16 ogledov

Dacarji bi raje lovili velike ribe

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • proletarec 08:03 01.september 2013.

    je veliko lažje fotografirat račune, kot zajezit milijone, ki odtekajo, kajne dragi politično nastavljeni šefi inšpektorjev- pa še kaj v denarnico kapne, plače so itak tako slabe.....

  • rogixl 08:28 01.september 2013.

    Pregledovati je potrebno tako velike kot male ribe. Vendar ne le kampanjsko. Predvsem so pa pomembne takojšnje sankcije in velike kazni.

  • Veteran 11:59 01.september 2013.

    Še vedno lovimo muhe a sloni gredo mimo dragi ritolizni vodij inšpekcij. Prišel bo tudi vaš čas!!

  • privat 20:53 14.september 2013.

    kaj pa odvetniki...pa veliki gradbinci?? Ja najlažje je potrkati šipkim na vrata..otrokom ženskam...pa malim s.p.jom...potrkajte županom pa drugim političnim veljakom..tam je sama smetana!

  • rogixl 08:28 01.september 2013.

    Pregledovati je potrebno tako velike kot male ribe. Vendar ne le kampanjsko. Predvsem so pa pomembne takojšnje sankcije in velike kazni.

  • jakec1575 09:50 01.september 2013.

    Slovenska vlada se ni odločila za davcne blagajne, ker je to za balkanske države. To ni za EU članico. Mi smo srednja Evropa in rešujemo zadeve kot Avstrija. Žal si moramo naliti čistega vina in priznati, da smo večji balkanci ...prikaži več od Balkancev, ko govorimo o plačevanju davkov. Umetna pripovedka o Martinu Krpanu, ki ga imajo mnogi za idola tukaj, ima lep del zgodbe pa tudi tisti grdi del. Največji švercer in kšeftar na Balkanu. Zato si nehajmo zatiskati oči in se trepljati. Na Hrvaškem se je skupna masa prihodkov z davčnimi blagajnami povečala 1,5 mrd €. Koliko njihovega PDV si lahko izračuna vsak sam. Dovolj laži samim sebi, manj anket in analiz in več akcije.

  • Pepi 09:01 01.september 2013.

    Dragi inšpektorji,dacarji,ali kakorkoli se imenovali in njihovi nadrejeniDokler bo kazen 200,300,500,1000 eurou,se lahko še vi slikate poleg računov in ne bo nič boljš,ker ste tukaj vi velik strošek in ne pokrijete sami sebe,ko pa bojo kazni 10. 000,20.000 eurov ...prikaži več in zaprtje-zaseg dejavnosti,pa bo dovolj 5 vas ,da se boste vozili po Sloveniji in pili kavo,ki vam jo bojo odobrili nadrejeni

  • lojze2013 16:12 01.september 2013.

    seznamitistih, ki jih pregledujemo, nastajajo na generalnem davnem uradu. tam skupina nesposobnih ljudi pripravi tako neumne sezname, da se kot budale vozimo po SLO in iščemo subjekte, ki ne obstajajo, zato porabimo ogromno časa, denarja in bencina, namesto, da bi ...prikaži več se ukvarjali z resnimi davnimi utajami, nas inšpektorje preganjajo da se vozimo po celi SLO, da o stroških ne govorimo. ko pa dajo rezultate v javnost, povedo samo tisto kar jim ustreza, se hvalijo s prazno slamo (ker imajo narod za norca in mislijo, da itak ne razume). dokler bodo o tem odločali na generalnem davčnem uradu, bodo pogledani samo tisit zavezanci, katere oni hočejo (to so naši Jenko, Gornik-ova, ...)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.