Slovenija
206 ogledov

Dacarji nad bivšega šefa

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 10:19 29.oktober 2012.

    g. Simič, maščevanje ? S strani koga ?

  • dragec 12:56 29.oktober 2012.

    Ma, deloval si mi kot poštenjak, zdaj.....?

  • sintesi 05:54 30.oktober 2012.

    itak da se JJ maščuje vsakemu ki se je umaknil od njega.........se pa bliža njegov čas

  • allstarr111 08:43 29.oktober 2012.

    Vsakega ki je predstavnik družbe s cipra ali z njo veliko posluje, bi moral doleteti ekstremni pregled vseh pairjev, ker tako se samo pere in kanalizira umazan in iz javnih financ ukraden denar.

  • ivan.simic 08:57 29.oktober 2012.

    Spoštovani!Ni v navadi,d a se oglaša tisti o katerem je napisan članek toda dejstva so naslednja:- davčni pregledi so se začeli po tistem, ko sem prevzel zastopanje družbe Damijana in Jureta Jankovića, kar pomeni, da gre ...prikaži več za maščevanje,- vse moje transakcije s Ciprom so prijavljene davčnemu organu,- vsi prejemi dividend in drugih prejemkov so prijavljeni davčnemu organu, ki je izdal odločbe in davek je plačan,- z vložitivjo kazenske ovadbe, ki naj bi bila vložena 07.09.2012, se je tako mudilo, da so jo vložili 17 dni pred razširitvijo davčnega pregleda in več kot en mesec pred zaključkom davčnega pregleda, kar je v nasprotju s pravili, ki veljajo v davčniu upravi,- imel sem tudi osebni davčni pregled v katerem niso ugotovili neporavilnosti, čeprav so na začetku trdili, da nepravilnosti so, saj so preveč površino pregledali moje vire,- nisem utajil nobenega davka in posloval sem v skladu z veljavnimi davčnimi predpisi,- v Sloven

  • mukotrpni 10:18 29.oktober 2012.

    Država je sama kriva da se to dogaja in njena zakonodaja..Naj naredi podjetniku prijazno delovno okolje pa bo vse OK . Precej manj bo goljufij,delovna mesta se bodo odpirala, podjetja ne bodo odhajala iz Slovenije, večja potrošnja prebivalcev bo.... ...prikaži več. in skozi to bo več davka pobrala.Za vsak ku...ev papir čakaš podjetja odirajo skozi davke in prispevke zato tujci nočejo v Slovenijo.Vse države so nas prehitele in se razvijajo, bolj konkurenčne so ,manj je težav....In kdo je za to kriv?Delavec? Podjetja?....Verjetno da je res tako, Sami smo volili in izvolili.Vsa banda se že 20 let pase po ministrskih stolčkih in je problem izvolit manjše zlo.Smo edina država na svetu katera ima tako sposobne ministre.Če ni letos kmetijski,bo za gospodarstvo,ali finance,drugo leto pa naj bo zunanji čez dve leti bo pravosodni...tako to gre v naši Sloveniji

  • mirko 21:50 29.oktober 2012.

    G. Simič zakaj mora firma v Sloveniji delat bančne transakcije preko druge firme v davčni oazi ? Zato da zgleda bolj svetovljansko-frajersko ? Dajte no dajte ne se sprenevedat, vsi vemo zakaj. Kje so zlati časi SDK-ja ? Pa tudi ...prikaži večtudi kak Goli otok bi nam prišel zelo prav.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.