Popotnik
6927 ogledov

"Danes Bled sameva"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 10:04 07.marec 2021.

    Bled je tipicna destinacija, ki gradi na 5lokacijah za dobro fotko. Manjka mu pa se ogromno. Dela je se ogromno. Natega je prenovljena, a kaj ko zlivajo se naprej v jezero komunalne odplake. Stanje z algami bo samo se slabse. ...prikaži več Manjka tudi vec druge ponudbe. Spijo na lovorikah, kot vedno.

    • bi_ba 12:29 07.marec 2021.

      Bled je en zanikrn, umazan, dolgočasen kraj, ki ne nudi ničesar in ki ga je že zdavnaj povozil čas. Na svetu je na stotine veliko bolj veličastnih krajev. Svoje je preživel davno nazaj, nikoli več ne bo, kot je bilo, ...prikaži več s tem se morajo sprijazniti.

  • villa 15:56 07.marec 2021.

    Gospo Mojco sem imela cast spoznati na nasih letnih srecanjih Zdruzenja hotelirjev Slovenije in gospa predana poslu in vedna polno idej in take ljudi potrebuje Slovenija na vseh podrocjih. Se tudi strinjam s predhidnim komentarjem, da samo hoteli niso dovolj, ...prikaži več potrebna je tudi dobra infrastruktura in skrb za okolje ter sodelivanje vseh v kraju in sirsi okolici.

  • rd2dmk2 16:31 07.marec 2021.

    Bled je nekoč gostil kralje, v sedanjem času pa" hokejiste". in ne pozabit, kaj je bil Bled, destinacija stanovalcev DSO iz VB, ko so prenavljali njihove domove. bilo je ceneje , jih poslat na Bled, kot pa v sosednjo vas ...prikaži več v VB. . sicer pa struktura gostov. greš na grad, pa najdeš 5 japončkov, ki namesto da bi vsi plačali vstopnino, žrebajo da gre en not in pofotka vse zanimo z fotoaparati od vseh petih. samo za primer eden od mnogih premnogih podobnih. samo turistični veledelavci tega ne vidijo.

  • dejvid 12:00 15.marec 2021.

    Na Bledu ni problem Sava hoteli. Problem so občina, lokalni veljaki. Ne vedo, kam bi se šli in kako. Infrastruktura jim dobesedno razpada, direktor uprave nima pojma, kaj počne niti kaj se dogaja po Bledu. Sava hoteli pripeljejo gosta, ki ...prikaži več sem jim potem naprimer zvali po razpadlih stopnicah proti jezeru. Bravo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.