Slovenija
39 ogledov

"Danes je žalosten dan za socialno državo“

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Merkava4 14:12 29.marec 2013.

    Duško Semolič??? Nobenih mož v pajkicah, nobenih referendumov, aja, pomisliš na svojih 5 jurjev pa se usedeš v kot, da napad mine...Pa še iz Murgel ne pride noben ukaz...Beda!

  • allstarr111 15:04 29.marec 2013.

    Mislim da je čas da se ustanovijo novi sindikati, ker tale stara garda je tko že zdavnaj za v penzijo zrela ampak še vedno vztraja.Semolič se je oglasil šele danes, madona kje je bil cel mesec ? Verjetno ...prikaži večo si je po napornih decemberskih demonstracijah vzel kak mesec frej in jo podurhal v toplice pa mal na Avstrijska smučišča, zdej je spočit in je malo zajavkal pač reda radi.

  • Tupamaros 14:26 29.marec 2013.

    Socialne pravice so diametralno odvisne od možnosti proračuna. Za enkrat še imamo suvereno in samostojno državo. Ker ne znamo izvajati samostojnosti bomo s prihodom "trojke" morali pridno izvajati varčevalne ukrepe po njihovi direktivi (Ciper Grčija, Irska Portugal.....). Posojilodajalce ne zanima ...prikaži več kdo in kaj so premier,sindikati, sociala civilna iniciativa. Njih zanima le vračilo dolga. Z ukinitvijo prejšnje in ustoličenjem nove vlade smo s prekinitvijo nujnih ukrepov vse začasno pometli pod preprogo. Vse kaže, da preproga ni dovolj da bi prepričali ECB, MDS in EU komisijo. Floskule sedanje oblasti so le zavajanje sebe in že ostriženih ovc. Ti grdi Janša ti., ki si podajal realno sliko posledic ne izvajanja ukrepov.LPTupamaros

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.