Slovenija
18740 ogledov

Okrožnica šolam: Kup novosti glede ocenjevanja, testov, NPZ ...

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 12:37 17.april 2020.

    Špricanje šole na daljavo bo sankcionirano? Starš ima delo in nima časa, mulc ne uboga in kaj zdaj? V starih časih bi moral mulc zraven staršev delat na kmetiji in bi bil pod nadzorom. To kar je zdaj pa seveda ...prikaži več ne more laufat, ker starš dela čisto drugo dela in ne more imet mulca stalno pod nadzorom medtem, ko ta opravlja svoje delo "na daljavo". Kaj bodo torej sploh sankcionirali??? Svoje nedelo?

  • izy 10:58 17.april 2020.

    Kdo opravičuje NPZ-je v šolah? Večjega idiotizma kot so NPZ-ji nima nihče. Otroci nič ne odnesejo od tega ter se jih dodatno obremenjuje, učitelji niso nič plačani ter so dodatno obremenjeni. NPZ je ena sama statistika, da pri poročilih preberejo ...prikaži več 20sek poročilo o tem kje smo z znanjem napram Evropi, ki ima moderne učne programe(Skandinavija) in ne komunistične, predpotopne kot jih imajo otroci na Balakanu. Za ta denar raje posodobite učne programe, snov v osnovnih in srednjih šolah.

    • Avatar praufo
      praufo 15:05 17.april 2020.

      t.i. NPZ je luplenje država, s tem imajo pač nekateri "strokovnjaki" dodatni dohodek, jasno pa ni nobenega efekta, ampak v tem gnilem slovenistanu se nekateri še desetletja šleoajo in molzejo kjer se da

  • Avatar praufo
    praufo 15:11 17.april 2020.

    vsak učenec ima svojega učitelja, ki preveri njegovo znanje ... vse te državne bedarije so paralelni testi preverjanja, kar je pa lahko problem, zakaj? šolam niso točno predpisani učbeniki, niti točno gradivo, ampak je vse precej splošno , problem pa ...prikaži več nastane, ko se preverja spomin na informacije, ne pa znanje, večina šolstva pa dela kot servis za filanje informacij, recimo, kdo se je kdaj rodil, kaj je napisal, kdaj se je usral in podobno sranje ... ampak to ni znanje!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.