Slovenija
83 ogledov

Dars pred dvema mesecema na obvoznici namestili količke, zdaj jih odstranjujejo

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 11:06 16.junij 2016.

    In bedaki bodo spet kršili zakon, kot prej.

  • KOJAK 12:26 16.junij 2016.

    Ej pri nas v ulici ni bilo nikoli nesreče dajmo odstranit ležeče policaje, pa čeprav je šolska pot in norci gonijo včasih tudi 80 ali 100 med posameznimi ovirami. Pa dajmo povsod kje rni bilo nesreč odstranit stop znake. Pa ...prikaži več v tistih predorih kjer ni bilo nesreč kar luči odstranimo...

  • OneCent 12:52 16.junij 2016.

    Kakšno bedasto razmišljanje in dodaten argument za postavitev količkov. Ravni ti si eden od tistih, ki se na tem priključku redno naselijo na levem pasu in se preko polne črte vsiljujejo prednostno na vozni pas in s tem izsiljujejo in ...prikaži več ogrožajo vse druge.Želim ti čimprejšnje bližnje srečanje s količki.

  • popokatopetl 13:01 16.junij 2016.

    Meni se ne zdi da bi nekdo hotel služit s količki, prej obratno, da so hoteli najt poceni rešitev za opaženi problem. In kaže da so ga z njo očitno pihnili in gredo back to the drawing board. Jbg, več uspeha prihodnjič.

  • McClain 13:44 16.junij 2016.

    pojma nimajo in do amena so koruptivni (preverjeno) rezultat pa je tole!!

  • endrug 14:50 16.junij 2016.

    Problem je izvoz/uvoz na dolenko.

  • tecumseh_1975 15:14 16.junij 2016.

    itak. pa take trole kot si ti damo ležat na vsakih 10 metrov na cesto.

  • endrug 16:07 16.junij 2016.

    Ti tole kar na pamet pišeš. Nesreč je sedaj veliko več. Promet stoji. Predvsem zaradi uvoza/izvoza. Tisti, ki so arogantni in prehitevajo čez belo črto res pijejo kri, a vsaj omogočijo hitro praznjenje križišča. Verjetno bo potrebno narediti kaj več ...prikaži večč kot stebričke postavit.

  • Avatar Zala
    Zala 22:51 16.junij 2016.

    Se strinjam s tvojim zadnjim stavkom. Ampak, začeti bomo morali vsak pri sebi. Mimogrede, niti na misel mi ne pride, da bi prehitevala v križišču in čez dve polni beli črti. Ne na tem krišišču, niti kjerkoli drugje. Smrt ali ...prikaži več invalidnost ni "dobitna kombinacija".

  • OneCent 13:17 17.junij 2016.

    Naslednjič te bo nekdo sicer arogantno zbil s ceste, a jo bo vsaj hitro spraznil.Bedasta logika!

  • Janez_53 14:05 20.junij 2016.

    Tako pač delajo Butalci! Kaj bi se čudili?

  • vzev 11:28 16.junij 2016.

    Če DARS nebi zanimal samo, da nekdo nekaj zasluži, bi to storili že prej. Toda, nekdo je moral služiti s količki in so jih zato postavili. Vse kar bi morali storiti je, da bi prej zarisali črtkano črto. Vozniki so ...prikaži več že prej pokazali, da se lahko brez problema zapeljejo veliko prej na drug pas in pri tem ne ovirajo nikogar in tudi ogrožajo nikogar, saj je preglednost na tem delu čisto vredu. Prav neumno je, da v Sloveniji vozniki dobesedno morajo kršiti predpise, da je lahko promet malo bolj tekoč. Lep primer je tukaj, še lepši pa v primeru reševalnega pasa, kjer je logično da se postaviš na odstavni pas, ker s tem daš vozilom na nujni vožnji precej več prostora, kot pa da stojiš na robu voznega.

  • tecumseh_1975 11:44 16.junij 2016.

    na tem DARSu so sami troli. Prej nikoli ni bilo zastojev že v tunelu 500m nazaj. kolikor je meni znano zaradi vključevanja malo na divje tam nikoli ni bilo kakšne strašne nesreče. V bistvu sploh ne vem če je kdaj ...prikaži več bila. In potem se najde en zblojen penzionist ki tam obrne v napačno smer, pa takoj postavljat količke in naredit celo sranje.

  • Lavdan 14:42 16.junij 2016.

    Ko smo že pri DARSu naj mi nekdo razloži zakaj so v Mednem za obvoz za 14 dni naredili dva pasova in potem enega podrli. Sedaj pa se je sredi zoprnega ovinka znašlo še levo zavijanje, ki je v nevem čigavem interesu.

  • Avatar Zala
    Zala 15:52 16.junij 2016.

    Kaj tu ni jasno? Morebiti to, da si Slovencelj tradicionalno vzame pravico in prikroji CCP po svojih potrebah. Če polna bela črta pomeni prepoved menjave voznega pasu, to za dve polni beli črti velja še toliko bolj. Na spornem odcepu ...prikaži več se združujeta dva kraka avto ceste in ne kolovoza ! In zato so tudi hitrosti toliko višje. .... ...... .... Ker pa voznikom/voznicam ni dovolj polna bela črta so postavili količke. Hudujejo se tisti, ki ne morejo več "po kavbojsko" zapeljati na dolenjski krak. ............. ............... ....... Ne zagovarjam DARS in njihovega načina dela, ker to ni tema prispevka in mnoge stvari, ki jih počno ne odobravam, ampak tu so dolžni fizično ustaviti tiste, ki jih število prometnih nesreč in število smrtnih žrtev ne gane. Vzemite si čas, ne življenja, ko sedete za volan!

  • Avatar Leon
    Leon 20:33 17.junij 2016.

    V pravnih in demokratičnih državah obstajajo zakoni ,ki urejajo pravila vožnje in sankcije za kršitelje ! Iz tega izhaja ,da mora DARS zaradi peščice posebnežev ,ki kršijo (in niso kaznovani) zapravljati denar za razne "dodatke" ! Enako je z ustavljanjem ...prikaži več v predorih ob toči ,kot je pokazal zadnji primer ! Seveda, država ne funkcionira !

  • Roadracer 12:38 16.junij 2016.

    Mogoče se motim, ampak ponavadi iz smeri dolenjske ni nikoli toliko prometa kot s smeri štajerske. Raje bi naredili zožanje v en pas iz smeri dolenjske in dva pasova iz smeri štajerske. Sam potem je vključevanje na prehitevalen pas. Ne ...prikaži več vem pa kako je s pravili.

  • Gr8_1 17:44 16.junij 2016.

    Samo Dars umika količke, da bo povečal pretočnost prometa. Torej podpira, da kršiš pravila. Enako je z merjenjem varnostne razdalje. Pretočnost obvoznice je v 24h z pravilno varnostno manjša kolikor se zvrsti vozil. Pretočnost je nekje 70.000 vozil v 24 ...prikaži več urah prometa pa je 84.000 in to ne v 24 urah ampak med 5-22h.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.