Slovenija
82 ogledov

Dars pred dvema mesecema na obvoznici namestili količke, zdaj jih odstranjujejo

Količki na avtocesti Gašper Pirman
Na razcepu Malence na južni ljubljanski obvoznici se pri količkih spet nekaj dogaja, nam je sporočil bralec.

Na razcepu Malence so pred časom postavili količke, ki fizično pregrajujejo območje pri razcepih, ko prihaja do združevanja različnih pasov. Novost je takrat marsikaterega voznika presenetila, še vedno pa zaradi njih občasno zapirajo predor Golovec. 

Danes zjutraj pa so na omenjenem razcepu začeli odstranjevati del stebričkov. "Zaradi obnove severne obvoznice in pričakovanega povečanega prometa na južni in vzhodni obvoznici, bomo odstranili del stebričkov in z rumenimi talnimi oznakami priredili priključevanje proti južni ljubljanski obvoznici. S tem se bo povečala pretočnost," so nam pojasnili na Darsu, kjer dodajajo, da gre za začasno ureditev. 

Pripravljalna dela za zaporo na severni ljubljanski obvoznici se bodo začela že 17. junija. Dela bodo predvidoma trajala do druge polovice septembra. Obnovili bodo razsvetljavo in voziščno konstrukcijo na obeh smernih voziščih med priključkoma Ljubljana – sever (Celovška cesta) in Tomačevo. Dela bodo potekala v štirih fazah. 

Preberite tudi: 



 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 18
  • Janez_53 14:05 20.junij 2016.

    Tako pač delajo Butalci! Kaj bi se čudili?

  • Avatar Leon
    Leon 20:33 17.junij 2016.

    V pravnih in demokratičnih državah obstajajo zakoni ,ki urejajo pravila vožnje in sankcije za kršitelje ! Iz tega izhaja ,da mora DARS zaradi peščice posebnežev ,ki kršijo (in niso kaznovani) zapravljati denar za razne "dodatke" ! Enako je z ustavljanjem ...prikaži več v predorih ob toči ,kot je pokazal zadnji primer ! Seveda, država ne funkcionira !

  • OneCent 13:17 17.junij 2016.

    Naslednjič te bo nekdo sicer arogantno zbil s ceste, a jo bo vsaj hitro spraznil.Bedasta logika!