Slovenija
17 ogledov

Davčna znova zapirala

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 19:22 10.oktober 2013.

    tam nesmejo...kaj bi šele Jovanković začel govoriti ,če bi se nekdo zaćel spraševati o teh ali unih firmah???taka je komanda!! treba je samo krasti male ljudi ,ki se nebodo znali politično branit. Zdaj bodo en neizdan račun ovrednotili kakor uboj ...prikaži večj človeka...sej pravijo kazen do 250.000€....taka budala še hitler ni bil!! Nekateri naši politiki so geniji v norosti...in oni pa normalno naprej kradejo! zdaj delajo sheme kako pokrasti eu.

  • KLOBO 17:45 09.oktober 2013.

    Miljoni letijo čez glavna vrata, v Lichtenstein, Ciper, Švico, Luksemburg in še na kakšne otoke, Karina in Daucarji se grejo pa neke šerife in kažejo svojo moč nad navadnimi državljani: Ko bom slišal, da so iz davčnih oaz pripeljali prvi ...prikaži več miljon nazaj, takrat bom pa verjel v pravno državo, dokler se pa to ne bo zgodilo in se bodo karinaši le duvali po nekih zabačenih oštarijah, je to le prazeno razkazovanje naduvanih purmanov in nič drugega !!

  • Scott 01:31 10.oktober 2013.

    2x je čistilka (Bosanka iz Slovenije) v eni izmed liechensteinskih bank, kjer je zaposlena tam videla Kučana.

  • privat 19:25 10.oktober 2013.

    kdo pa jim daje nasvete...prav taki ,ki se spoznajo v bodočnost njihovega dela..Vse to je mafija in izračun ni trojka...ampak vojna! Trojka nas bo zapustila ,ker nekateri naši politiki so geniji v norosti!

  • privat 19:31 10.oktober 2013.

    kako se bo alenka potrudila ,če je samo lutkica stricev iz ozadja ,ki se danes zavedajo kje lahko končajo...ni pogojev da bodo pustili delati po človekovih normativih...ja delali bodo po fašističnih ali še hujših zakonih! samo to je fašizem ali ...prikaži več še kaj hujega. Poglej zakon...do 250.000€ kaznovati reveža ,sužnja brez kinte v žepu in kakor vidimo brez bodočnosti. Rekel sem že enkrat da rešitve ni na planu bodočnosti in resnično bo bolje umreti kakor pustiti debeluhom da te z škorni teptajo. In na koncu..Pahor si pravi da je predsednik Slovenije??? Kaka je to država???Jaz pa sem predsednik svojega sekreta in počutim se bolje ter sem boljši človek!!!

  • 1111 17:05 09.oktober 2013.

    ...kadar bodo zaplenli račune in imovino Bavčarju, Šrotu, Zidarju, Tovšakovi, Janši, Jankoviču in tako dalje...jih spravili na hladno, potem bomo lahko govorili o delu vlade in gospodov, ki nosijo neke uniforme z napisi na hrbtu...dokler najedajo neke lokalčke, kjer so ...prikaži večo do nedavnega še pili in jedli zastonj...je samo megla in pesek v oči...Alenka, bolj se boš morala potrudit !

  • Erotična Masaža 18:14 09.oktober 2013.

    Riba pri glavi smrdi

  • Jaka.marinsek 19:24 09.oktober 2013.

    Glavo stavim da so uleteli ko FBI s sluzbenimi izkaznicami in se zaceli duvat. In tud glavo stavm da so bili cariniki oborozeni.Duvanje za medije in rajo. Samo dokler pa ne bodo takole uleteli na NLB, ELECTO, ... Niso naredili nic.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.