Slovenija
16 ogledov

Davčna znova zapirala

Nadzor lokalov davčne uprave
1/11
Fotosmedija
Dacarji danes znova na terenu. Med drugim v Mariboru in Ljubljani.

Davčni inšpektorji nadaljujejo preglede lokalov – akcija naj bi trajala še nekaj dni. Danes so tako med drugim opravili nadzor v lokalu v Mercator centru Maribor Tabor, po odpravljenem nadzoru so lokal odpečatili. Kot poroča Večer, je pregled v kavarni in slaščičarni Mistika trajal okoli štiri ure.

Nadzor pa je potekal tudi v piceriji Napoli, tako tisti v BTC kot v Novih Jaršah. Kot poročajo Finance so lokala na obeh lokacijah zaprli za tri dni.

"V osnovi gre za istovrstne preglede, kot so davčni inšpekcijski nadzori blagajniškega poslovanja, poslovnih knjig in evidenc. Razlika je v tem, da bo v postopku nadzora na kraju samem izvedenih več aktivnosti. Med drugim tudi preveritev zaposlenih pri davčnem zavezancu, izveden pa bo poseben ukrep prepovedi opravljanja dejavnosti do tri dni,"nam je že včeraj, ko so zaprli lokal Makalonca, pojasnil Stojan Glavač z davčne uprave.



Komentarjev 8
  • privat 19:31 10.oktober 2013.

    kako se bo alenka potrudila ,če je samo lutkica stricev iz ozadja ,ki se danes zavedajo kje lahko končajo...ni pogojev da bodo pustili delati po človekovih normativih...ja delali bodo po fašističnih ali še hujših zakonih! samo to je fašizem ali ...prikaži več še kaj hujega. Poglej zakon...do 250.000€ kaznovati reveža ,sužnja brez kinte v žepu in kakor vidimo brez bodočnosti. Rekel sem že enkrat da rešitve ni na planu bodočnosti in resnično bo bolje umreti kakor pustiti debeluhom da te z škorni teptajo. In na koncu..Pahor si pravi da je predsednik Slovenije??? Kaka je to država???Jaz pa sem predsednik svojega sekreta in počutim se bolje ter sem boljši človek!!!

  • privat 19:25 10.oktober 2013.

    kdo pa jim daje nasvete...prav taki ,ki se spoznajo v bodočnost njihovega dela..Vse to je mafija in izračun ni trojka...ampak vojna! Trojka nas bo zapustila ,ker nekateri naši politiki so geniji v norosti!

  • privat 19:22 10.oktober 2013.

    tam nesmejo...kaj bi šele Jovanković začel govoriti ,če bi se nekdo zaćel spraševati o teh ali unih firmah???taka je komanda!! treba je samo krasti male ljudi ,ki se nebodo znali politično branit. Zdaj bodo en neizdan račun ovrednotili kakor uboj ...prikaži večj človeka...sej pravijo kazen do 250.000€....taka budala še hitler ni bil!! Nekateri naši politiki so geniji v norosti...in oni pa normalno naprej kradejo! zdaj delajo sheme kako pokrasti eu.