Slovenija
3139 ogledov

Dejan Židan: Mi smo naredili vse, koalicija je na koncu rekla ne

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Marta Jezernik 09:36 31.maj 2018.

    Nisem imela časa, da bi prebrala cel članek, saj se vleče kot kurja čreva. Zdi se mi pa zamisel, da so obesili plakate na straniščih prav izvirna, VC so zelo primeren ambient za njihovo stranko !!!

  • Friderik1950 09:49 31.maj 2018.

    Dopadljiva oddaja o tv Židanu (intelektualec, šahist, glasbenik, športnik, pa še kaj), in simpatična medijska podoba 'sd firerjha', vendar ne morem mimo 'peklenskih načrtov' SD, ki se dogajajo v ozadju. Predmestja se načrtno polnijo s tujci, ki dobijo kar želijo, ...prikaži večo, naši upokojenci, mnogi invalidsko upokojeni, ki so garali 30 let, nazadnje pa zboleli, sedaj životarijo s 600 euri.

  • smuc 10:57 31.maj 2018.

    Židan do zdaj ni naredil nič, zdaj pa bi naredil vse-to pove vse o njem. Janši je očital, da je pripeljal Orbana k nam. Ko mu je Janša povedal, da SDS ni v vladi je začel kriliti z rokam in ...prikaži več hitro kazati na Cerarja. Če bi odločali volivci bi imeli močno koalicijo, ki bi sodelovala in ne izključevala. Mi politike volimo in od njih želimo sodelovanje, kdor pa tega ni zmožen pa naj takoj odstopi, v prvi vrsti naj odstopijo Židan, Erjavec in Mesec, ker niso resni in govorijo same bedarije.

  • Avatar vec
    vec 10:47 31.maj 2018.

    Kot jaz razumem, je Židanu in novinarju presstitut@press kristalno jasno, kbo bo zmagal, in so namenoma se dogovorili da če se to zgodi dajo vsi častno titovo in dvakat majke mi, da ne bo nihče stopil ob bok janše in ...prikaži več sestavil vlado. To se mi zdi čisto norčevanje iz naroda, enako sicer že bilo, samo takrat se LEVI med seboj niso mogli zmenit in tako Janković ni sestavil vlade, AMPAK SE NIHČE takrat NI JAVNO v NAPREJ izrekel DA BO Storil to samo iz namena da Janez ne zmaga.

    • Avatar vec
      vec 10:49 31.maj 2018.

      v bistvu bo narod vsaj videl s kako pretkano golaznijo ima opravka in jih v najkrajšem možnem času zbrcal s položajev, samo knjiga in pisat, ko so volitve odpret in malo presejat kandidate, ter potem volit z glavo in denarnico.

    • Avatar praufo
      praufo 15:26 31.maj 2018.

      za levičarje so volitve zato, da ne zmaga Ivan JJ, vse ostalo jih ne zanima ker živijo od nedela in vzamejo tistim, ki delajo ... večina evrope je z rdečkarji opravila, pri pa to mafijo še vedno slavijo

  • Avatar Leon
    Leon 14:39 31.maj 2018.

    Kmetijski minister ,ki uničuje kmetijska zemljišča in kmete ! Stalin je bil zadnji tovrstni tiran .

  • jan24 19:06 31.maj 2018.

    S temi svojimi dejanji in izločevanji pokažejo le to, da ne spoštujejo nobenega od nas volivcev. Kajti če bi, takih izključevalnih napovedi ne bi dajali. S tem nam pokažejo, da nas imajo za norca. Ali mi daš svoj glas ali ...prikaži več pa ta glas ne šteje nič! Žalostno res

  • zafowula 16:20 04.junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudii neverjetna kariera v življenju .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.