Slovenija
34 ogledov

Delničarji za odlog prodaje Mercatorja

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 11:55 11.januar 2012.

    A je možno , da se Mercator prodaja izključno zaradi izsiljenih podkupnin z strani vodečih stroktur v Pivovarni Laško. Kateri bedak ki prodaja, napiše pogodbo v kateri ni cene niti roka plačila niti uzanc kupca! SOVA, SOVA pa nič ne ...prikaži večne skovika . A uni pedri v Stegnah sploh še dihajo !

  • Vseslovensko Združenje Malih D 11:30 11.januar 2012.

    PIVOVARNA LAŠKO, MERCATOR – strokovni sodelavci VZMD proučili Kupoprodajno pogodbo za delnice Mercatorja in ugotovili, da ta nobenemu od prodajalcev ne zagotavlja gotovega plačila kupnine, še manj pa plačilo kupnine v doglednem času, torej ne zagotavlja uresničitve cilja, zaradi katerega ...prikaži več bi se sklepala, 11.01.2012http://www.vzmd.si/novice/pivovarna-lasko-mercator-strokovni-sodelavci-vzmd-proucili-kupoprodajno-pogodbo-za-delnice-mercatorja-in-ugotovili-da-ta-nobenemu-od-prodajalcev-ne-zagotavlja-gotovega-placila-kupnine-se-manj-pa-placilo-kupnine-v-doglednem-casu-torejPredsednik Vseslovenskega združenja malih delničarjev (VZMD), mag. Kristjan Verbič, je 4. 1. 2012, na sedežu družbe Pivovarna Laško, d.d., za VZMD kot delničarja, prevzel kopijo kupoprodajne pogodbe za delnice poslovnega sistema Mercator, d.d. – potem ko je, neposredno po sklicu 19. skupščine delničarjev Pivovarne Laško, d.d., dne 29. 12. 2011, na upravo družbe naslovil zahtevo za takojšnje posredovanje o

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.