Slovenija
75 ogledov

Devet let in pol čakanja na ortodonta

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rompi 07:44 14.marec 2014.

    nujno bi bilo treba RAZMEJITI zasebno in javno zdravstvo, ukiniti koncesije in denar, ki je za koncesionarje nameniti mladim zdravnikom, ki so brezposelni... zasebnik naj dela samo na trgu in samo za samoplačnike. pa se bo potem videlo ali je ...prikaži več javnega denarja za zdravstvo dovolj. in še - tudi zdravstveni sistem, kot šolstvo, še ni prestopil z organizacijo dela iz socializma...ko se bo zracionaliziral kot zasebni sektor, bodo težave rešene. pa nadzor nad javnimi naročili itd - korupcijo opdraviti in bo.

  • s.i.k. 11:49 14.marec 2014.

    . no sj klele bliz centra"" je pa 4 leta pa pol. to je enostavno nesmisel, ki ga ne razumem glih. ker če npr pogledam v neke določene čakalnice- so te stalno Prazne , na vrsto moraš počakat pa celo leto in pol

  • Trovlak 22:52 13.marec 2014.

    Imam povsem preprosto vprašanje. Zamislimo si takrat mlado državo, leta 1991 in še nekaj let po tem. V državi nas je bilo več kot sedaj, ko se jih je dobrih 20.000 stalno odselilo, pa smo imeli v sklopu ZZZS vse ...prikaži več postorjeno, vsi smo imeli osebnega zdravnika in osebnega zobozdravnika in za storitve ni bilo potrebno doplačevati, ter vsi smo dokaj zlahka prišli na vrsto. Kako je bilo takrat pri večih pacientih to možno, danes pri manj, pa ne? Jaz recimo plačam prispevke, zdravstvo, dodatno zdravstveno zavarovanje... in sploh nimam osebnega zobozdravnika, ker mi vsak klinčev zobozdravnik reče, da ima preveč pacientov in me seveda rajši obravnava kot samoplačnika. Seveda, vzame kartico ZZZS, bogve kaj si na njo napiše, da ukrade državi, meni pa še vedno dodatno zaračuna enkrat 40 evrov, drugič 30, tretjič 120, četrtič 50... Mafija v haljah.

  • 4krogci 08:23 14.marec 2014.

    9 let pa pol??? Pa a se norca delajo?? Sepravi okoli 10 leta ti ugotovijo da zobje nislo lih postavljeni kot morajo biti in pol ti jih začnejo pregledvat šele pri 20 letih ko je že vse prepozno???To zobozdravstvo ...prikaži več je en tak parazit da nemore bit večjega! Plačujemo obvezno zdravstveno zavarovanje pa nam ne krije niti slikanja ali pa ene normalne plombe več!!

  • erikkk 23:42 13.marec 2014.

    Trovlak ... zavlačevanje, dolge čakalne vrste... vse to se dela za denar in zaradi denarja... V članku so tipični primeri opisani kjer se še naprej služi na črno ... Zdravstvo je treba temeljito prerešetat s nevtralno komisijo inšpekcija ...prikaži več ali popdobnim ... pa vzeti še nekaj licenc posameznikom, sploh goljufom ... ljudje bi morali takoj prijavit zdravnika ki ne izdaja računov ... in ne pojasni kaj zaračunavajo ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.