Slovenija
365 ogledov

"Dimnikar je zlo, ki le pobira denar"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zgubljena duša 21:30 23.september 2011.

    Edino dimnikarjem je v Sloveniji dovoljeno v hiše vstopat brez sodnega naloga in to večkrat letno...

  • recesija 00:56 24.september 2011.

    Se strinjam s predhodnikom. 36. člen ustave pravi, da je stanovanje nedotakljivo. Nihče ne sme brez odločbe sodišča proti volji stanovalca vstopiti v tuje stanovanje ali v druge tuje prostore, niti jih ne sme preiskovati.

  • mirko 10:15 24.september 2011.

    Koliko je dimnikarski lobij vplival na kreiranja zakona njim v prid, se pokaže s tem, da sam pregled dimnika in kurilnih naprav dosti dražje zaračunajo, kot pa čiščenje. Kje je tu logika ? Je ni. Logika je edino na ...prikaži večna strani lastnikov dimnikarskih firm, da za malo dela dobesedno bogatijo. Da pa se sploh ne menimo o podeljevanju koncesij na občinah, kjer na ta račun cveti podkupovanje do skrajnosti.

  • Boris Adriano 12:11 24.september 2011.

    Zagamani politiki ,dopustite vendar,da ljudje sami poskrbimo za nase stvari in tudi zanje odgovarjamo ne pa da nas jasete z birokracijo in se delate da skbite za naso varnost,grenite nam zivljenje in nesramno odirate postene ljudi,do kam bodo segle vase ...prikaži več pristojnosti,kam nam boste se pogledali za placilo seveda,do kje bo segla ljudska potrpezljivost.Ce bi vam bilo kaj do okolja bi drugace ugotavljali kje se narobe kadi vendar imate cisto druge namene -represijo.

  • spoštovanje 21:14 25.september 2011.

    Dimnikarji so še kako potrebni. To najbolj cenimo ko ga nujno potrebujemo. Še kako dobro razumem dimnikarje, ki morajo prijavljati svoje uporabnike inšpekciji. Tudi v vsako hišo morajo, čeprav že naprej vejo, da niso dobrodošli, ker so tistega lastnika prijavili ...prikaži več inšpekciji. Še kako bi se rad izognil uporabnika naprav, ki mu že več kot leto dni ni plačal storitev. Najlažje je sedeti v pisarni sredi Ljubljane in to celo na ministrstvu za "okolje in prostor" ter kometirati in odgovarjati na novinarska vprašanja. Se pa sprašujem, koliko naprav so ti "strokovnjaki" očistil in pregledal, da bodo sedaj določali kolikokrat se bo očistila kurilna naprava. Spoštovani strokovnjaki. Da je dimnikar predstavljen tako v javnosti ste odgovorni vi, ki niste popolnoma nič naredili. Nič.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.