Slovenija
5800 ogledov

"Razumevanja ni niti za tako osnovno zadevo, ki bi bila v korist gledalcev"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozef5 15:36 30.marec 2018.

    Je prej zmanjkalo prostora. Če želite imeti oglase, potem ukinite obvezni RTV prispevek, če pa želite obvezni RTV prispevek, potem pa morate ukiniti oglase. Obojega ne morete imeti pa pika. Samo v tej državi nihče nima jajc, da bi vam ...prikaži večm to dopovedal. Bomo imeli referendum, pa bo potem mir, enkrat za vselej.

  • jozef5 15:33 30.marec 2018.

    Naučite se že enkrat živeti sami od sebe. Če vam ne gre skozi se naučite varčevati, ne pa da vsak, ki ima nekaj malega časa lahko sodeluje kot zunanji sodelavec, ... Ker nimate kaj pokazati, je temu primeren tudi odnos ...prikaži več oglaševalcev do RTV. Sramota. Ukinite obvezni prispevek, dajte se na trg, potem pa se še sami ukinite, ker res niste za nikamor. RTV v privatnem sektorju nima niti 2 meseca življenja, glede na kvaliteto, ki jo lahko pri njih uživaš, pa če dobijo vse mogoče subvencije od države.

    • ginko 17:26 30.marec 2018.

      jozef5 - ne gre. Sami od sebe nikoli, dokler bo murgelska udbomafija dirigirala in režirala tej medijski hiši smernice za pranje možganov drugorazrednih državljanov. Čas bi že bil, da slovenski pošten narod stopi skupaj in enkrat za vselej odstrani to ...prikaži več golazen, ki pokopava ukradeno globoko državo in drugorazredne državljane.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 17:32 31.marec 2018.

      Seveda RTV je gnezdo rdeče mafije!! Murgle podpirajo to hišo in sramotno gulijo Slovence!! Zakaj se ne razpiše REFERENDUM??

  • Avatar Leon
    Leon 18:16 30.marec 2018.

    "V ZDA in Veliki Britaniji ......kakšna demagogija g.Kadunca ! Tam ne prispevka za gledanje TV ,ki ga ne želijo in ne marajo ! Kdo gleda RTVS programe in vaše samovšečne "zvezde" in njih oddaje ? Morda v domu za upokojence ...prikaži večnce ! Prispevek je protiustaven saj temelji na elektro priključku v hiši !

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 20:04 30.marec 2018.

    Mene pa močno zanima kdaj bo Slovenija postala DEMOKRATIČNA?? Ne morem razumeti,da imaš zakonsko obveznost do RTV Slovenija kljub temu,da ne gledaš njihovega programa!? Zakaj nimajo operaterji polek vsakega kanala tudi cene?? Tako bi si sam izbral kanale,ki jih hočeč ...prikaži več in jih seveda POŠTENO plačaš!? Jaz plačujem 160 kanalov kljub temu,da jih mogoče gledam 20 ali pa 30!! Zakaj nas POSILJUJEJO z zanič kanali in nam to zaračunavajo???

    • Avatar praufo
      praufo 08:29 31.marec 2018.

      popolnoma se strinjam in po mojem je to edina stvar razprave, SVOBODNA IZBIRA!, tako kot v trgovini, kjer te nihče ne sili, da nekaj kupiš v "paketu" ... tema za naslednjo garnituro poslancev, mogoče ni neumno kakšnemu kandidatu napisat kakšen ...prikaži več mail, pa ga potem, če bo izvoljen, "cukat", kaj so naredili

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 07:46 31.marec 2018.

    zaprite to gnilo sranje od gnoja

  • Laznivi 08:45 31.marec 2018.

    Sprevrzenci z rtv govorijo o socialnem tv paketu med tem ko nam mesecno kradejo tv prisilnino za kar sploh ne gledamo. Ukinit RTV !

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 17:27 31.marec 2018.

    Kaj pa ta čudak govori o koristi gledalcev?? Lahko je njim govoriti,če živijo od našega denarja!! RTV naročnina je prava sramota zakaj moramo nekaj plačevati česar ne potrebujemo!? Popoln slovenski idiotizem,ki dela na škodo gledalcev!! Plačujemo prispevek,da lahko rdeči odsluženi ...prikaži več politiki brezskrbno dobivajo velike plača za brezdelje!! Edino pošten način je,da si vsak izbere SVOE kanale in za njih tudi plača!!

  • cogocogo 21:18 30.marec 2018.

    kdo pa se gleda to tv ,programtako zanic da dobis drisko porocila pa bolje da ne gledas samo zvajanje neresnic e ,,se vremena ne znajo postno napovedat ,,vremenar na pred objavo vsaj pogled askozi okno ,,,da ne recemkakosrmotne so politicne ...prikaži več so politicne novice ,,tako enostranske s e v jugi niso bile ,,,cenzura kot v severni koreji ,,zabavni program --ne se hecat--to je res negledljivo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.