Slovenija
4568 ogledov

Podpora, ki je bo Golob v teh dneh še kako vesel

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 15:16 26.oktober 2023.

    Je morda kdo opazil koliko teže se daje izjavi Bobnarjeve in pogrevanje v MSM..Ob tem, da izjave in dokaze obtoženega še nismo slišali. Zakaj toliko taktičnega zavlačevanja ob tem, da je šla Žugljeva SDS afera watergate na stranski tir. Korupcija ...prikaži več v državnem Darsu kmalu ne bo nikogar več zanimala in Vatovec se lahko mirno, brez slabe vesti vrna iz Izraela. In veliki poraženec zadnjih volitev pa, že napoveduje predčasne volitve. Je to napad, protinapad ali njegov labodji spev..

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 14:29 26.oktober 2023.

    Pravi kurac kdo je določil datum, eden naj rajš določi datum in to čim prej, da Taubi, twitopizdek, Fafajonka, Matejće, Šarac, Mojškra in ostala golazen čim prej spoka in jih dajo v en ograjen taborišče, pa naj se tam žgejo ...prikaži več med sabo do onemogleosti, nas pa naj pustijo živet!!

    • Ender3 15:03 26.oktober 2023.

      Saj nekdo že napoveduje datum za izredne parlamentarn volitve. Boš moral malo bolj spremljati svoj strankarski medij, da boš na tekočem in, da ne boš na prazno cvilil..

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 15:09 26.oktober 2023.

      Samo za tvojo obveščenost, nisem član nobene sekte, stranke, verske ločine, ker me takile luzerji, ki nas ropajo že 32 let ne morjo kupit!!

    • Ender3 15:27 26.oktober 2023.

      Jaz podobno in, ne moreš verjet tudi mene ropajo že +30 let zdravega razuma na drugo pa, itak nimam upliva. Za omenjeno golazen @bobnar pa, imaš verjetno alternativo čaprav si ateist in politično opredeljen..S tem se je najlažje obranit ideološkega maloumja..

  • marko256 16:26 26.oktober 2023.

    Upam da bo kmlu odlet iz golobnjaka! Kako upa bit delavni narod tako glup, da izvoli menegerja za podjetja ne za narod!? Toti je srup za delavni narod! Pa povrhu vsi se poznajo med seboj saj vsi so hodili v ...prikaži veči v iste šlole pro dveh miljonih ljudi. TAKO BO VEDNO PRI NAS SVINJARIJA! Samo gatling reši stvari!!!

  • marko256 16:31 26.oktober 2023.

    Vse to bi delodajalci radi odvzeli zaposlenim 3,28 Avtor: David Kos Foto: Pixabay Izključitev odmora za malico iz delovnega časa, ukinitev dodatka za delovno dobo, uvedba negativne delovne uspešnosti, ukinitev povračil stroškov prevoza na delo, odprava omejitev za odpuščanje delavcev, ...prikaži večvcev, starejših od 55 let, so le nekateri izmed predlogov delodajalcev v pogajanjih s sindikati pri sprejemanju male delavske ustave. Pred jutrišnjim potrjevanjem novele zakona o delovnih razmerjih (ZDR) v državnem

  • lojs 16:57 26.oktober 2023.

    spet nateg! kdo pravi, da šef obveščevalne službe komunicara z javnostjo? v tej državi nekateri mislijo da se pa mora čisto vsak pojaviti v javnosti

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.