Slovenija
5 ogledov

Dnevi krhkega soglasja

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ennanova 10:12 25.februar 2013.

    Različni obrazi pohlepaA čigav pohlep? Samo pohlep bogatih po bogastvu in vplivnih po vplivu? A manj bogati in vplivni tudi pohlepa ne premoremo? Zakaj se potemtakem ne uspemo povezati in upreti temu piškavemu enemu procentu, ampak samo besnimo? Res, ...prikaži več zakaj? Zaradi skrbi za lastno rit? …http://za-misli.si/kolumne/gregor-hrovatin/813-razlicni-obrazi-pohlepa

  • klincek 07:23 25.februar 2013.

    banda upam da vam nikoli ne uspe

  • mirko 09:03 25.februar 2013.

    pri uporabi te infrastrukture, pokriti stroške nastale pri gradnji te infrastrukture.Smiselna investicija v infrastrukturo je energetika, predvsem v vodne vire.sem pa skoraj prepričan, da najemanje dragih kreditov za investicije, ta dodana vrednost v gospodarstvu ne bo pokrivala stroškov ...prikaži večv odplačevanja kreditov. Naj država proda svojo " srebrnino " in s tem denarjem naj začne pametne investicije v energetiki (hidroelektrarne). Sistemsko z zakoni pa naj dodatno vzpodbuja izvozno gospodarstvo.

  • mirko 09:35 25.februar 2013.

    G. Veber, razprodaja državne "srebrnine". V tej državni "srebrnini" je leglo korupcije, klijentalizma in nepotizma. Iz te državne "srebrnine" odtekajo miljoni evrov preko političnih kanalov v zasebne žepe raznih levih medijev, ki pačijo realno sliko javnega mnenja. Iz te državne ...prikaži veče "srebrnine" odtekajo miljoni evrov v davčne oaze na zasebne bančne račune. Zaradi te državne "srebrnine", davkoplačevalci plačajo vsako leto njamanj 400 miljonov evrov za pokrivanje njihovih izgub ( Ljubljanska banka, slovenske železnice, Adria airweis,...).Državna "srebrnina" je humus za rast korupcije med politiko in gospodarstvom.

  • Rav Rudolf 09:19 25.februar 2013.

    Nesposoben politikant Šušteršič, ki je delal po diktatu Janše se spet bori za svojo rit in ne za izhod iz krize, saj s tem pisanjem pisma skuša spodkopati novo vlado in ustoličenjem Janše, tako da bi tudi sam spet prišel ...prikaži več nazaj na izgubljen položaj, perverzno početje !

  • mirko 09:39 25.februar 2013.

    Me pa čudi g. Veber, da ravno vi tako goreče nasprotujete razprodaji državne "srebrnine".Vse skupaj je zelo sumljivo. Le kateri lobij iz te državne "srebrnine" stoji za vami ?!

  • URIAH HEEP 10:52 25.februar 2013.

    Jaz sem za predčasne volitve.Sigurno odpihnejo polovico strank.

  • feferon 11:45 25.februar 2013.

    SDS bo tako ali tako proti vsemu, kar predlaga kdo drug ,ki ni iz njihove štale!

  • pravaresnica123 07:52 25.februar 2013.

    Slovenci smo bili, smo in tudi v prihodnje bomo dobri, pridni, marljivi in ubogljivi delavci in kmetje. Ampak voditeljskih sposobnosti pa pač nimamo in slej ko prej si bomo morali to priznati, pa če nam je to prav ali ne. ...prikaži več Mi vedno - skozi celo zgodovino tega naroda - potrebujemo voditelja, ki ni eden izmed nas, ker smo sami sebi največje breme in škoda. Milo rečeno se temu reče zavist ali po domače foušije, te pa imamo za izvoz!

  • mirko 07:55 25.februar 2013.

    Tale Veber in Lukšič pa res nimata pojma o osnovah ekonomije. Lukšič je celo izjavil v oddajipogledi slovenije, da bi najprej pobral denar bogatim. Katerim bogatim !? Ta izjava je v zadrego spravila celo Slaka. EEdini bogati v tej državi ...prikaži več so iz levice, ki so nastavljeni v vrhu državnih firmah in raznih javnih zavodih. Veber pravi investicije. Pa naj pove komu bo vzel denar za investicije ? Bodo dragi krediti, bo povišal DDV, bo dodatno obdavčil gospodarstvo ?! Edina možnost je prodaja državnega dela v gospodarstvu.Veš gospod Veber, saj še boš prišel do tega spoznanja, samo ti pač potrebuješ precej več časa za to, kot ostali.

  • mirko 08:55 25.februar 2013.

    Glede investicij v javno infrastrukturo pa lahko rečem samo to: če bi bile te investicije v sloveniji res tako multiplikativne za gospodarstvo, bi se bilo to že pokazalo v času gradnje avtocestnega križa. Kot vemo se je s temi investicijami ...prikaži veči napihoval gradbeni balon, po končanih delih so pa gradbene firme zgrmele v propad. Poleg tega smo davkoplačevalci dvakrat preplačali realno ceno vrednosti te infrastukture zaradi polnjenja privatnih računov v davčnih oazah. To se bo pa dogajalo tudi v investicijah v infrastrukturo, ki jih mislijo začet politiki, saj imajo ravno oni največje koristi od tega. Pa imajo investicije v infrastrukturo dolgoročno res tako blagodejne učinke na gospodarstvo, kot vpije g. Menciger ? Investicija v infrastukturo je upravičena samo takrat, če ta infrastruktura posledično vpliva na bistveno konkurenčnejše gospodarstvo. To pomeni, da mora tista dodana vrednost, ki izhaja iz tega večjega zaslužka na račun zmanjšanjšanih stroškov poslovanja pri up

  • dragec 12:34 25.februar 2013.

    Tu bomo priče nesposobnosti komunikacije v levici in med levico in sredino. Videlo bomo umazano igro in boj za oblast. videli bomo trdnost nononastalih strank (DL in PS), Verjetno se bodo razdelili na Virantove in janšine zagovornike, oz. na Zokijeve ...prikaži več in Lukšičeve v PS). In spet bo živčnosti, sestankovanje - mi navadna raja bomo to nemo poatovali. In spet bo največju zmagovalec dosedanji veliki vodja JJ. naš Barbika bo to lepo opazoval in - umirjal žogico - vprid politike JJ in EU.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.