Slovenija
2486 ogledov

Dogovor o nedeljskem delu trgovin

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 17:07 28.november 2017.

    prej ko bomo zaprli, prej bomo 2500 ljudem pomagali, da se resijo suznjelastnistva in se prekvalificirajo v delovno silo za izvoznike. Pa ne s fake tecaji, kjer sluzijo prikoritnezi. pravo solo jim sofinancirajte. s tecaji si lahko rit obrisejo. V ...prikaži več naslednji krizi bodo kot prodajalci itak takoj koncali na zavodu. A ni bolje, da dobijo v zivljenju boljso priloznost?

  • Fenix Ariel 13:22 29.november 2017.

    Ja seveda... Če komu kaj ne paše naj gre. Saj smo v svobodnem in liberalnem kapitalizmu in če trg zahteva, potem naj bodo trgovine odprte. Marsi kje delajo tudi v nedeljo in morajo biti tiho. Biti pri družini... oh, kako ...prikaži več srce-parajoč izgovor. Če bom jaz hotel kupovati v nedeljo to tudi bom. Bom pa čez mejo šel.

  • Jana Bejba 12:41 29.november 2017.

    Prosim?! Čakaj malo... Kaj pa študentje, dijaki, ki ne dobi vsak teh 5 € na uro, še manj dobi... Tukaj pa si drznete reči 15 € na uro?! Od koliko teh nedelj v celem mesecu, zdaj pa si zračunajte?! Prvič, ...prikaži več, ukinite bruto, da je samo neto in povišajte plačo vsem, ki imajo delo... torej zaposlenim, vključno študentom, dijakom, ki si drago šolanje plačujejo in ni čudno, zakaj jih je toliko na zavodu, ki oglašuje zavajajoče zaradi tega zakona, ki ste tukaj pisali na žurnalu, še stara novica?!

    • Jana Bejba 12:43 29.november 2017.

      Visoki stroški, nizki prihodki teh financ... prav ne dovolijo, da kdo zasluži za pošteno delo, za pošteno plačilo. Previsoke stroške imajo v ministrstvu preveč €.. finančni in pravni sistem tam prvo popravite!!! To bi moglo biti odpravljeno že pred 26 ...prikaži več leti! Katastrofa, sploh v Sloveniji!

    • Jana Bejba 12:48 29.november 2017.

      Človek ni robot! Če delodajalec rabi robota, naj si ga sam naredi, nas ljudi pa naj pustijo pri miru! A zagotvaljam, da boš imel dražjo položnico elektrike! Delovsko suženjstvo je povsod?! Kjer globalno delajo za manj kot 10 $ na ...prikaži več dan! Vir: Nisi večina, english: https://www.youtube.com/watch?v=DZAMKuXJOcg Zdaj pa vas vprašam, kaj ti je bolj pomembno, papirnat denar, ki piramidna ekonomija največji uničevalec okolja, ni čudno, da občutimo ozon, gostota zraka, vreme ali zdravje, ki je samo eno?!

    • Jana Bejba 12:50 29.november 2017.

      Koliko se pustiš izkoriščati s strani drugih?! Če kaj tej osebi ni prav, naj si gre vse sam delat, če je majster?! Če je res tak jack!!! Pa da ga vidim...

    • Jana Bejba 12:53 29.november 2017.

      Povišajte toliko plače, kolikor so visoki stroški, da ima vsak državljan Slovenije, da ostane 100€ - 300€, da lahko normalno preživi čez mesec!!! To, kar je predlagala le(d)vica, Mesec... finance se ne izidejo prav v križnem, procent-nem izračunu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.