Slovenija
56 ogledov

Doktorski študenti na udaru

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 21:33 19.avgust 2013.

    no, če me kdo vpraša, jih res ne rabimo...rabimo pa ljudi, ki bi znali delat, prihodnost v Sloveniji je taka, da bo treba začet neki delat, ročno, ne tole filozofiranje v nefdogled po faksih, k se folk samo zato upisuje,, ...prikaži več da jim ni treba it delat ampak imamo dovolj oz. preveč študiranega folka....metla, žebelj, kramp, njiva, traktor, pletilke, kvačke, kuhalnica ipd. to je prihodnost Slovenije!!!

  • Šemefuky 23:02 19.avgust 2013.

    Zakaj bi jih pa sofinancirali, ko pa jih v naši državi ne potrbujemo? A delavci naj financirajo študij bodočim ekonomskim migrantom al kaj? Na zalogi imamo doktorjev da se di zmegli od njih od dr. PreViranta pa do dr. Tajnikarja ...prikaži več in poglejte kako smo šli s temi v ku..c. Sedaj so časi, ko bi morali štipendirati zidarje, mehanike, natakarje ipd. To bodo delali čez čas samo še študenti, ker drugih ne bo ako ji ne uvezemo iz Balkana, bemti. Burek sirni, burek mesni in take nje.

  • sprehajalec 22:27 19.avgust 2013.

    Tole sofinanciranje se je začelo okoli leta 1998, večina podiplomcev na družboslovnih fakultetah je bila itak iz Javnega sektorja, denar se je začel pretakati iz levega v desni žep, mimo žepa podiplomca. Vmes se je pa širila demagogija, da imamo ...prikaži več premalo magistrov in doktorjev na število prebivalstva. Kot vedno je bil nekdo pameten v teh statistihah in je pozabil povedati, da na zahodu mekateri študiji avtomatsko prinesejo titulo magister po 5 letih študija. Pa so bili zadovoljni profesorji, ki so fino služili, pa še končni prejemniki dela zaslužkov, saj so se namenska sredstva po stari lepi slovenski navadi kanalizirala. In tako se je veselo študiralo zastonj, služilo, sedaj pa imamo. Dežela Doktorjev in Magistrov. Tudi predsednica aktualnega režima je prišla na ta način do svojega mr. Tudi tolar ni šel iz njenega žepa. To je bolj zaskrbljujoče, kot prepis magistrskih, to itak delajo vsi.

  • kvizko5 22:16 19.avgust 2013.

    Točno tako in nič drugače...vsi bi bili sami ekonomisti in odkrivali toplo vodo....že v osnovnih šolah naj začnejo malo se pogovarjat o normalnih poklicih...kjer se ustvarja, da se bo mladina lažje odločila!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.