Šport /sport/zimski-sporti

Domen Prevc največji zaslužkar uvodnega dela sezone

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 14:12 19.december 2016.

Zmagohttp://www.mladina.si/177852/objavljamo-massijevo-pismo-smucarski-zvezi-slovenije/

• Papaja Popi 14:12 19.december 2016.

sprehajalechttp://www.mladina.si/177852/objavljamo-massijevo-pismo-smucarski-zvezi-slovenije/

• KOJAK 13:02 19.december 2016.

Večina slovenčkov raje vidi da denar za nagrade popoka kakšen tujec...važno da jih naš ne dobi KAJNE?

• Zmago 15:01 19.december 2016.

Goldfinger ???

• Zmago 14:57 19.december 2016.

Točno tak piše, kot je Masi tudi povedal !! Je le predlog in čisto nič več !!Včeč mi je pa Janša ob strani s Trumpovo frizuro !!! Cajtng, ki ni dober niti za r't brisat !! Bo pa ...prikaži več JJ nekaj twitnil, bo pa spet .......... ogenj v strehi.

• oher.panties 16:09 19.december 2016.

Ka je barabe slovenceljske...ka vas spet zanima kolko zasluži Domen?... Ka bi spet radi jemali bek?... Gnoj požrešni!!!

• Papaja Popi 16:26 19.december 2016.

sprehajalecVsi ti podatki so na netu in prosto dostopni vsakomur.Deluje samo kopi-paste.S tem je moja polemika z teboj zaključena.Seveda pa se lahko naprej pogovarjamo preko odvetnika.

• McClain 18:19 19.december 2016.

za njega se ve da ioma 4 jurje na mesec pa prdne al pa ne prdne v ror. Gnide pokvarjene pa tak nacionalni interes.

• sprehajalec 16:04 19.december 2016.

Pismo Massija Papaja Popiju. Dragi Popi, že dolgo spremljam trosenje tvojih laži po portalu Žurnal24 o meni in Tini. Opozarjam te, da bo nadaljne trosenje neresnic o nama urejal najin odvetnik Damijan Terpin pred pristojnim italijanskim sodiščem v Gorici. Massi.

• Marko Rossi 18:46 19.december 2016.

Pa kaj skoz to nabijate, kot da gre kaj iz vaših žepov. Pustite ga, saj dela in služi za svoje življenje in s svojimi žulji. Vi bi se morali raje veselite uspehov, tako kot vsi mi.Sama fovšija, lahko vas je sram

• MihaMB 19:03 19.december 2016.

Mi smo res zajeban narod...prva misel je, koliko je nekdo zaslužil....da pa bi bister novinar izračunal, koliko ur treningov je Domen že oddelal pa bi bilo že pretežko...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.