Slovenija
222 ogledov

Doplačevanja kotracepcije (še) ne bo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:33 15.september 2016.

    Ve ste pa tok vzhičene da ne štekate tega in vas sam skrbi da bo blagovna znamka za katere skoraj kot verniki verjamte da je edina prava za kontracepcijo na voljo. Pa četudi bi bil primerljiv izdelek za nižjo ceno ...prikaži večo na voljo v zameno. Nima veze če folk crkuje na čakalnih vrstah..važn da ve seksate z vašo verno blagnovno znamko kontracepcije. Z imenom ki ni nič drugega kot ime.

  • fiston 17:53 15.september 2016.

    He, he Pepe a veš kaj bi bilo, če bi bile tabletke plačljive ? Več bi šlo za kondome. :)

  • Pepe007 12:30 15.september 2016.

    Ja ni druge kot da naredimo kontra vstajo, ker pravice žensk požrejo preveč denarja in morajo starši doplačati očala za svoje slabovidne otroke, starejši pa v celoti financirati očala za starostno kratkovidnost. Zobna protetika? Kaj še je takega?Feministkam v ...prikaži več današnji družbi manjka posluh za enakopravnost in porazdeljevanje bremen. To bi sicer prej pričakoval od kakega Trumpa, vendar žal ni tako.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:33 15.september 2016.

    Da ja ne bi farmacija izgubila kakršenkoli del dobička. Zmaga farmacije.Lepo je bilo rečeno; kontracepcija NE bi bila plačljiva. Samo tista ki je nerazumljivo nad normalne meje normale po ceni; samo tista bi bila plačljiva. Primerljiva kontracepcija pa ...prikaži več bi bila na vojo po normalni ceni. Kaj je ženskam da nasedejo tej propagandi lekarniški? Tok bi rade vse neki z zdravilnimi rastlinami pa čim bl domačimi izdelki lajšale zdravstvene težave. Ko pa je treba proti farmaciji nastopit in jim zmanjšat dobiček ste pa na nogah. Kdo je to laž razširil da se ukinja kontracepcija? Kdo??? Tega človeka je treb zapret ker gre za uničevanje zdrastvtva z ščitenjem farmacije. Ta dodaten denar ki bi ga dobil s tem k bi prestregl dobičke farmaciji bi lahko vložil v krajšanje čakalnih vrst in posledično reševanje življenj!!!Ve ste pa tok vzhičene da ne štekate tega in vas sam skrbi da bo blagovna znamka za katere skoraj kot verniki verjamte da je edina prava za kon

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.