Slovenija
9110 ogledov

Drama glede Švarc Pipan, Golob namerava zadevi priti do dna

Komentarjev 80
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stane301 16:02 31.januar 2024.

    Isti lobi, ki sistemsko krade v zdravstvu krade tudi državo na vseh področjih,kjer se jim pokaže prilika.Na delu je hudodelska združba!!!

    • Ender3 16:28 31.januar 2024.

      stane👎 prosim ne pogrevaj izjav nekoga, ki bi se bolj kot s politiko moral ukvarjati z boleznijo in težavami takšnih bolnikov..Kritizira vse povprek tako politike kot sodelavce..Nikoli pa nima pravih odgovorov in kontraargumentov na svoje izjave..

    • Grof 16:47 31.januar 2024.

      Si eden iz sveta stranke SD, pa napiči končno lažnjivega Fajona , pa trgovca, pa ostalo grabežljivo drhal in podpri Dominiko, ko so te glih sama uvela jajca dragi Ender, .....

    • lojs 16:52 31.januar 2024.

      glej, glej, hudodelci so se pojavili ... pa tako lepo je bilo

    • Ender3 19:06 31.januar 2024.

      Grof nop...sem apolitičen, versko neopredeljen, ne na sedam političnim barvam, nisem plačan da komentiram po forumih.Dominiko cenim niti malo pa branim in obtožujem. S tem bi se morala ukvarjati politika brez njenega linča v medijih in javnosti..

    • stane301 19:50 31.januar 2024.

      Končno ,gospod predsednik Golob,če boste hoteli boste tokrat lahko odkrili kdo so strici iz ozadja in kdo že desetletja sistemsko izčrpava in krade državljane Slovenije. Tokrat si vzemite čas. Ne popustite pritiskom političnih strank,da se vse pomete pod preprogo. Ignorirajte ...prikaži več telefonske klice raznih Janš,Jankovičov,Kučanov in ostalih strankarskih veljakov,da naj vse otane isto kod do zdaj.

    • ico8 07:08 01.februar 2024.

      O Stanci, pravega si izbral za narediti red. Sam diha se samo na eno nosnico, tako globoko je v dreku, ti bi pa… OMG!

  • Avatar rajko55
    rajko55 15:35 31.januar 2024.

    Ne razumem, zakaj mora Dominika ostati ministrica, da se zadeve raziščejo? A ni tam trenutno en kup organov, ki to delajo? Saj lahko Dominika nastopa kot priča. Ok, edino, če ima še kakšne dokaze o svoni malomarnost za uničiti oz. prirediti?

    • Ender3 16:39 31.januar 2024.

      rajko pri nas ni navade, da se odstavljenemu potem, ko, če se mu dokaže nedolžnost povrne polažaj in ugled. V politika delujejo posebni zakoni morale, etike in politične higiene..Domnevno morajo člani stranke delovati enotno, vsklajeno in razglašenosti si javno ne ...prikaži več dopuščajo. Čisto po svoje si razlagajo tudi pravico do svojega lastnega mnenja.

    • oneh 18:58 31.januar 2024.

      Dominika mora raziskati, kdo je podrejenim naložil, da poiščejo stavbo za sodišče, kdo je podrejenim naročil da pripravijo pogodbo, kdo j epodrejenim naročil, da ji dostavijo pogodbo in kdo od podrejenih je podpisno pogodbo nesel v računovosdtvo, kdo je podrejenim ...prikaži več v računovodsku naročil, da plačjo še isti dan, kdo je... Ta preiskava ni kar tako. Bo rabila še dva ali tri mandate. Imamo pa svobodo in levaki- a še plešete?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:30 31.januar 2024.

    Tipičen primer korupcije v politiki. Če bo zadeva spet pometena pod preprogo ne bo nič učinka. Samo minister se bo zamenjal.

  • Vrtnica 19:06 31.januar 2024.

    CELA VLADA CELA VLADA MORA ODSSTOPITI CELA VLADA BREZ DEBATE. NESPOSOBNA NA VSEH FRONTAH.Ne si zatiskat oči.

  • Nevica 16:39 31.januar 2024.

    Zakaj ne razveljavijo pogodbe kot nične, če je šlo za zavajanje in napačne ocene? Bo prodajalec denar obdržal? To pomeni, da bo tisti, ki ima resnični interes v tem poslu, odnesel celo kožo nasankal bo pa nek revež, ki ga ...prikaži več še poleg ni bilo? Spet bo to samo politična igra, nihče ne bo ukrepal proti korupciji. Lovljenje grešnih kozlov ne pelje nikamor. Pipanova bi morala odstopiti, zadevo pa obravnavati policija.

    • PasjaProcesija 17:09 31.januar 2024.

      Pogodba je vsebovala klavzulo videno-kupljeno. To pomeni, da kupec nase prevzame celotno odgovornost posla oz. se strinja s stanjem predmeta prodaje. Prodajalec je opran odgovornosti za stanje, ki kupcu ne bi bilo všeč. Zgradba ima negativno vrednost, ker je smiselno ...prikaži več rušenje ali oderuško draga obnova, vrednost pa ima parcela. Pipanova bi morala odstopiti, ker se je pustila speljati na led. Od tu naprej bi morali tudi njene podrejene preiskovati vsaj v smeri načrtnega oškodovanja javnih sredstev.

    • lojs 17:13 31.januar 2024.

      ja bravo videno-kupljeno ... kdo je to sploh videl? ... čistilka je ponoči podtaknila pogodbo in ministrica jo je podpisala ... se pravi katera čistilka je bila torej? ... to je noro, drama, samo še inšpektor vrenko bo to rešil, veselim se epizode

    • Nevica 17:21 31.januar 2024.

      Hvala Pasjaprocesija. Ampak ali pogodba ostane veljavna, če se ugotovi koruptini namen? Videno kupljeno vendar ne more pokriti čisto vseh tveganj, vključno s korupcijo?

    • PasjaProcesija 17:25 31.januar 2024.

      lojs, zato bi morala ministrica odstopiti. Najbrž ni imela slabih namenov, je pa vseeno (so)kriva. Kot pravnica bi morala imeti te pojme ločene in razčiščene. Precenila se je. Napako narediš tudi, ko nimaš slabih namenov. V tem primeru mora za ...prikaži več svojo malomarnost in naivnost odgovarjati. Malomarna je bila, da je podpisala papirje, ki jih razumela. Naivna pa je bila, da je slepo zaupala svoji stranki in podrejenim. Je kar lepa vrsta politikov, ki so na valovih antijašinzma izgubili tla pod nogami.

    • lojs 17:27 31.januar 2024.

      a si ti en gulapane nevica, nevednica, al kaj že ... v tej vukojebini slovenistan imamo imamo preko 200 občin , se pravi preko 200 malih zokijev, to samo za začetek ... in ti tukaj o neki korupciji ... greva ...prikaži več jutr na pir, zato da te naslednji dan obtožim korupcije ... al se delaš budalo, al si pa res tako butast ... bebcev je kle gor malo morje

    • PasjaProcesija 17:29 31.januar 2024.

      Nevica, videno-kupljeno pokrije vse. Veljalo bi tudi v obratni smeri. Če bi sedaj v skladišču te nesrečne zgradbe našli 100 ton zlatih palic, te pripadajo kupcu in prodajalec do njih nima več pravic. Slabi nameni za pogodbo (korupcija) ne spremenijo ...prikaži večo ničesar - Ministrstvo je ostalo s parcelo in ničvredno stavbo. Če pa bi bila Švarc Pipanova bolj pomembna kot je, bi se npr. pojavil boter Janković in za potrebe Mestne občine Ljubljana kupil stavbo za 9-10 milijonov in zadevo upravičil. Tega ne bo.

    • PasjaProcesija 17:30 31.januar 2024.

      lojs, preden jo zmerjaš z bebcem ti predlagam, da pometeš pred svojim pragom.

    • lojs 17:32 31.januar 2024.

      ja dobr , a bo še ena tarča s tem sranjem, al bo kej druzga ... ker nimam kaj druzga počet kot v četrtkih gledat tarčo ... pasja procesija, wtf ... a še to obstaja

    • PasjaProcesija 17:34 31.januar 2024.

      lojs, kdo te sili? Pojdi spat ob 20:00, zbudil se boš kot rožica. Če brez televizije in drame ne moreš zaspati, imaš problem za razrešiti.

    • lojs 17:43 31.januar 2024.

      kakšni tepci, kakšne zlate palce, jao, glupi, glupi ko točak ... in ravno zato ker je pri nas toliko folka GLUPEGA, se to dogaja ... 50 ljudi zaposlenih na KPK, ki ugotovijo skoraj nič ... nekdo je nekje dobil službico ...prikaži več ZA USLUGO NEKOGA, za ne vem kaj, ampak to ni korupcija, ne ... človek je bil izbran na razpisu, čeprav ne zna nič ... in koliko je takih primerov SLOVENISTAN! VUKOJEBINA! ... vidva mojstra za procesije vsemogočne

    • andrej084 18:00 31.januar 2024.

      Denar je bil takoj prenakazan od prodajalca v Dubaj, od tam pa .... bye,bye davkoplačevalski €. Sve sam pare spisko, kod Ðoke u disco...

    • PasjaProcesija 18:06 31.januar 2024.

      andrej084, vsakemu malo. Odvetnica Zidar Klemenčič ni zanikala milijonske provizije. Zaposleni iz Ministrstva tudi niso delali zastonj, Vežnaver je moral zgradbo najprej kupiti, imel je tudi dolgove... V bistvu denarja kar hitro zmanjka. Lumpih kolikor hočeš, kar pa ministrice ne ...prikaži več odvezuje odgovornosti.

  • lojs 15:41 31.januar 2024.

    kaj imamo mi državljani s tem fukanjem in jebanjem teh komunarjev ... ona pač spada pod zokija, ostali so bolj za pahorja, ki je bil upornik kapota ... in mi državljani davkoplačevalci naj gledamo ta mafijski ravs? več kot gnusno ...prikaži več in skrajno sprevrženo dejanje ... govno od telih govedar naj se sploka ... govno GOVNO!

    • Nevica 16:54 31.januar 2024.

      Pomembno je, da volivci opazijo, kdo ima škarje in platno, ko odloča o njihovi usodi. Vsak človek bi moral razmišljati pod katero vlado dejansko živi bolje in kdaj Slovenija napreduje - trenutno po vseh lestvicah drsimo navzdol. Upokojenci so strašno ...prikaži več razočarani nad "povišnico", ki je nekaterim znižala pokojnine....Zdravstvo je zelo žalostno....nekateri pa pri taki državni ureditvi, ki lopovom nikjer in nikoli ne stopi na prste mirno kradejo...

    • lojs 17:05 31.januar 2024.

      maš kej novega za povedat?

    • Ender3 17:10 31.januar 2024.

      lojs pred njo bi morali že mnogi spokati pa so optičali pozabljeni v predalu..Saj dogajanje v SD sekto ne tangira toliko kot dejstvo, da si je Dominika dovolila odkloniti roko njihovemu večnemu Vodji..Še vedno si kličem v spomin njegov presenečen obraz..

    • Ender3 17:18 31.januar 2024.

      @nevica ?? Od kod in kje? Volilci imajo sicer škarje in platno izbirajo in pri/prikrajajo pa si stare vzorce in predloge. Tisti moderni kao, da niso primerni in priljubljeni..Podpiram reciklažo ampak ne tisto v politiki..

  • Luksi 15:46 31.januar 2024.

    Nekaj je prišlo na plan, zdaj se pa panično išče krivca. Kar na enkrat vsi obtožujejo vse ostale. Katastrofa, fašist je vsaj ščitil svoje, levaki se pa kar javno spopadajo med seboj...

    • Ender3 17:01 31.januar 2024.

      Luksi imaš o čem pisati in se veseliti. Levaki se borijo med seboj, Janezova sekta pa čaka na novo vztajenje. Večina volilcev je pa prepričana, da je to misija nemogoče.Želja po oblasti so zgolj sanje..

    • Nevica 17:05 31.januar 2024.

      Predlagam, da preveriš metode te vlade. Meni se zdijo bistveno bolj fašitične. Če je v tebi kanček demokrata boš to priznal, če ga ni....pa škoda, da sem odgovorila sploh... Moti me etiketiranje brez prave vsebine. Vemo kdaj je Slovenija kazala ...prikaži več znake napredka in kdaj se je vse sesulo. Me ne briga kdo je na oblasti, če gre pod njim Slovenij bolje! Čas je, da gre ljudem bolje. Ne samo tistim, ki so stalno pri koritu!

    • jan631 17:51 31.januar 2024.

      Levi naciji so večje podgane kot desni fašisti.

    • Luksi 18:09 31.januar 2024.

      Nevica se popolnoma strinjam, v komentarjih uporabljam vzdevke za večino politikov, ker so vsi po vrsti pokvarjeni. Dejstvo pa je, da nam je šlo pod jj veliko bolje kot, po prevzemu oblasti s strani sončnega kralja. Sorry, si ne morem pomagati...😀

    • Ender3 20:16 31.januar 2024.

      Nevica👎 in kakšne so ti metode prepoznave fašizma.? Če si pozabil/a poizkuse napredka vlade JJ te spomnim,da je njegovo prvo vlado odnesla ulica.Leta 2014 je uspel z finančno luknjo..Kdo je klical EU trojko, kdo pokrival rezervo bank..In tretjič katastrofa vodenja ...prikaži več kovid krize, ljudje v DSO so po nepotrebnem umirali, nabava neustrezne zaščite,respiratorjev , PCR testov, cepiv. policijska ura, omejevanje gibanja, solzivec, vodni top. Res hudi napredki politike, ki je bila vodena preko Twitterja .

    • Luksi 20:55 31.januar 2024.

      Ender kaj je pa zdaj drugače? Beli bogovi so se uprli sončnemu kralju, ki ne drži obljub. Posledica bodo mrtvi, isto kot v dso v času fašista. Nepotrebne nabave, kot so računalniki, stavba za sodnike..., zadrževanje doniranih sredstev za prizadete ...prikaži več v poplavah, splošna korupcija... solzilec ob protestih pred cukrarno, robokopi pred rogom... v glavnem spremenilo se ni popolnoma nič, samo terorizira nas drug veliki vodja.

    • Luksi 20:55 31.januar 2024.

      Res pa je, da so migranti na boljšem, ampak za domače žal ni poskrbljeno. Je pa razlika, da pod fašistom so bile vsaj cene nizke, pa kakšen bon je padel vsake toliko časa, oligarh pa samo davke privija, viša omrežnine, ...prikaži več prepoveduje ogrevanje... Kaj je bolje pa kar sam presodi.

    • Luksi 20:56 31.januar 2024.

      A ja še to sem pozabil, horseface ima raje instagram, kot twiter🤣

  • ak 19:06 31.januar 2024.

    Torej, čigav je podpis na pogodbi?

    • Grof 22:12 31.januar 2024.

      Od Hana, trgovskega vajenca, ki sedi na ministrskim stolu, ob sebi pa ima nezaposljivega sekret arja Dejana Židana in kurirčka Matevžka Frangeža ekipa, sposobna za Butale, ….

  • Burja 16:16 31.januar 2024.

    Pravilno Pipan, NE odstopaj!! Naj se razkrijejo kreatorji te blamaže.

    • Avatar rajko55
      rajko55 16:33 31.januar 2024.

      Ja, naj se razkrije.... prekla Dominika

    • Grof 17:05 31.januar 2024.

      Nedaj se Dominika. Se še kdo spomni Bojana Kontiča iz Velenja in nesramnega ljubitelja, privrženca stranke SD. Bil vedno ob polnem korituj, izkoriščal sistem na vsakem koraku in bil vzor podmladku stranke in ta mularija SD jevska danes so še ...prikaži več še večji zajedalci, pohlepneži, grabežljivci od samega vzornika Kontiča in takratne bande okoli njega. Dominika, čas je, da jim naliješ gnojnico do ušes, naj plava Tanja in ....

    • Nevica 17:07 31.januar 2024.

      To, da ne odstopi - ne bo nič pomagalo. Kaj je že storila, da bi bilo kaj bolj jasno? Bo določila grešnega kozla in začela pometati pod preprogo - po navodilih gospoda Goloba? Golobu se ne da prevzeti še tega ...prikaži več ministrstva, ker mora s Tino še kam na izlet......

    • Ender3 19:53 31.januar 2024.

      Grof 👍 Dominika se ne bo kar prepustila še posebno, če ima dobre dokaze. SD sploh ne ve kakšno moralno in strokovno integriteto imajo. Fajon, Han, Prednik so proti njej pritlikavi in to ne zaradi njene velikosti..@Nevica🖕 kot novi nick ...prikaži več ime se ti ne bi bilo treba takoj izpostavljati in maloumno trolati..

  • stane301 15:57 31.januar 2024.

    Bravo,g.predsednik vlade.Končno imamo predsednika vlade ,ki hoče zvedet resnico. Tokrat ima Švarc Pipanova popolnoma prav. KONČNO NAJ SE RAZKRIJE HUDODELSKA ZDRUŽBA KI V OZADJU VLADA IN ZLOČINSKO KRADE TO DRŽAVAO in njene državljane.Osredotoči naj se v navezavo Politika -Kriminal-Hudičevi odvetniki. ...prikaži več Še enkrat KAPO DOL: za Goloba in Breclja!!!

    • Ender3 16:21 31.januar 2024.

      Dominika je tudi Golobova izbira in pričakovano jo bo ščitil dokler jo lahko..Za razliko od prejšnjega vladnika je apriori branil svoje ministre ob tem, da je večinoma o vsem odločal sam. Celo pri interpelacijah jih je branil in jim kupoval ...prikaži več poslanske glasove. Od Goloba tega še dolgo ne bomo dočakali..

    • Nevica 16:49 31.januar 2024.

      Hm, in katere hitre in očitne aktivnosti se odvijajo v smislu PREISKAVE? Sedaj smo priiča samo političnim obtožbam in obmetavanju. Gospa Fajonova, ki nima nobenih ovir pri lastnem laganju je laganja obdolžila Pipanovo...to je pa res krasno.... prav gotovo so ...prikaži več na javna sredstva nekateri močno priklenjeni, ampak takle znesek pa niso ravno mačje solze....Da se korupcija skrije v pravosodje pa niti ni tako zelo presenetljivo - vsaj pri nas ne!

    • Grof 22:15 31.januar 2024.

      Fajonka plunuti stari Fajon in ta gnoj nam vlada, pazi bivši policaj, pa njena desna roka, a ni že dovolj izcuzal Slovenijo pi. Mu mater. ….

  • lojs 20:14 31.januar 2024.

    po vsem tem dreku, ko smo priča razmetavanju NAŠEGA denarja, bi bilo treba marsikaj raziskat ... nič marsikaj, pod točko 1 naj se ugotovi, kakšno izobrazbo ima ta žirafa in kdo ji je dal diplomo, baje ima celo dr. ... ...prikaži več DR česa? ... res me zanima, če je kdo že srečal pravnika, ki smatra, da njegov podpis nič ne šteje ... to je prva naloga tega primorca ... in potem bo primer zaključen v sekundi, brez točke 2

  • lojs 15:28 31.januar 2024.

    se pravi da bo še ena oddaja TARČA ... ja zdej so pa že dolgočasni s to vsebino, mislim, kot bi poslušal vsak teden tega šefica ... pacienti tarča zdravnikov, državljani tarča politike, vsi smo pacienti

    • Avatar Anion6anion
      Anion6anion 15:30 31.januar 2024.

      Lojs ti si največji pacient.

    • lojs 15:36 31.januar 2024.

      plačujem zavarovanje, v čem je problem, vsi smo pacienti v tej vukojebini

    • Ender3 16:45 31.januar 2024.

      lojs plačuješ tudi ne/obvezen Rtv prispevek in te nič ne moti, da Erika za vznemirjanje javnosti s vsebino Tarč prejema 4600€ bruto plače. Ob tem pa bolj kot omenjeni javni medij poslušaš pravo resnico na Nori24tv, Demokraciji, Požarreportu.Domovini, Dol.glasu...

    • Nevica 17:00 31.januar 2024.

      Tarača ima velik vpliv na javno mnenje. Tu se rodijo pritiski, ki lahko celo kaj zamenjajo. Janšo so odstranili mediji in cestni kričači, ki so zmanipulirali od kovida ranljive in prestrašene ljudi - lepemu delu Slovencev ni simpatičen, a če ...prikaži več jih vprašaš kaj je takega dokazano storil, da ga ne marajo - nimajo pojma - govorijo zgolj o medijskih konstruktih. Torej? Tako torej mediji delujejo. Sloveniji ne bi bilo treba toniti. Pa tone!!!! Sedaj naj ljudje razmišljajo o rešitvah. Kdo jih ima? Kdo?

    • Nevica 17:01 31.januar 2024.

      Vemo pa kdo rešitev za Slovenijo gotovo NIMA.

    • Ender3 19:40 31.januar 2024.

      Nevica👎 in kdo ste tisti, ki to veste. ? Neka 20% marginalna sekta volilcev, ki mislite, da kriminalec in obsojenec lahko sedi v DZ in, da celo lahko vodi vlado. Kaj ni že 3x poizkusil voditi vlado pa je vsakokrat ...prikaži več dobil nezaupnico odraslih državljanov..Itak, da Tarča lahko upliva na javno mnenja saj gre za medijsko manipulacijo. Vse je v rokah voditeljice, njenih vprašanj in po/vabljenih gostov. Nisem pa slišal, da bi kakšna oddaja v preteklosti vplivala na epiloge aktualnih obravnavanih tem..

    • www 20:00 31.januar 2024.

      Nevica je revica

    • Nevica 05:17 01.februar 2024.

      Na teh forumih se obkladate z žaljivkami? Menim, da to počnejo resnični reveži.....

  • andrej084 00:00 01.februar 2024.

    Korito je prazno, denar potalan nvo-jem, Slovenija se zadolžuje za projekte nvo, zraven pa dela katastrofalne napake. Prasci in svinje se prerivajo okoli korita, ker ni hrane, so se začeli gristi med seboj. Delovni ljudje to gledajo, nekateri ne razumejo, ...prikaži več največji idioti, ki se tukaj oglašajo pa krivdo valijo na vse druge, na prave osebe ne pokažejo. Politiki so popolnoma uničili državo, nič več ne deluje, ne zdravstvo, ne sodstvo, ne skrb za upokojence, vse so zafurali.

  • lojs 15:54 31.januar 2024.

    kakšna država, kakšna država, katastrofa ... ali res komu tako stanje ustreza, ne vem, aktivizem poitični gor dol, ampak kar je preveč je preveč ... ne vem ali je res še toliko posameznikov , ki tukaj kraljuejo in se bojijo ...prikaži več sprememb, al kaj je zdej to ... naj gre ta vukojebvin a u kurac in to samo zaradi njih ... kdo pa so tisti, naj pa odloči narod, glup do daske

    • Ender3 16:55 31.januar 2024.

      lojs verjel bi celo tvojim komentarjem o katastrofalni situaciji v državi pod trenutno vlado. Ampak preko kletnega okna se vidi in sliši mnogo manj tistega kar se dogaja v soseščini in drugod po svetu..In če bi to spremljal ne bi ...prikaži več protiplačilu tako dramatiziral domačo situacijo. Morda gojiš upanje, da bi bilo pod drugačno vlado kaj bistveno drugače..To smo imeli že večkrat možnost preizkusiti..

    • lojs 17:00 31.januar 2024.

      jebi se! ne berem!, jebi se!

  • lojs 16:59 31.januar 2024.

    a vam še vedno ni jasno, da so na ministrstvu podtaknili čistilko, ki je ponoči prinesla pogodbo ministrici ... ministri pri nas itak generično podpisujejo pogodbe ... pa ne morš se ukvarjat z vsakim milijončkom, drugo so milijarde ... potem ...prikaži več pa ušesa gor, pa nekaj mora past, da se reče konkretnega ... čistilka bo najebala resno, vse metle in kagle ji bodo zasegli, kazensko pa dobi novo službo, najbrž bo na železnici tire pometala ... carsko

    • Ender3 19:21 31.januar 2024.

      lojs takoj, ko Janez omeni, da se ribe čistijo pri repu in Kontestabile, da imajo čestilke višje plače od zdravnika je postalo delovno čistilke zalo iskano in cenjeno.

    • www 19:59 31.januar 2024.

      Lojs brez glave, smrdi pa vseeno

    • www 20:10 31.januar 2024.

      V sđs je pac tak da vse pigodbe sestavu paranoicni đanez, ker nobenmu ne verjame. V normalnem svetu pa se stvari delwgirajo in šefi ne berejo vsake pogodbe. Seveda pa klicejo na odgovornost tiste spodaj ko kaj ne stima. In ...prikaži več to se zdaj dogaja. Samo kje bo en lujz to razumu.

    • lojs 20:25 31.januar 2024.

      iztrebki socializma, ki niso jemal odgovornosti in sposobnosti ... butli so naše naravno bogastvo

  • stane301 19:51 31.januar 2024.

    Končno ,gospod predsednik Golob,če boste hoteli boste tokrat lahko odkrili kdo so strici iz ozadja in kdo že desetletja sistemsko izčrpava in krade državljane Slovenije. Tokrat si vzemite čas. Ne popustite pritiskom političnih strank,da se vse pomete pod preprogo. Ignorirajte… ...prikaži več

  • andrija 05:03 01.februar 2024.

    rešil se bo ministrice iz sd da bo lahko nastavil nekoga iz svoje stranke

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 15:30 31.januar 2024.

    Panika v kleti in v vrhovih SD....Torej bo tisto, da bo marsikomu še žal da so predlagali interpelacijo, kar držala... Sedaj morajo svoje dodati še organi pregona, da se začnejo podgane žreti med seboj...

    • lojs 15:37 31.januar 2024.

      aja SD je tudi klet, ja bravo, cepec, kaj pa še ni klet? a mate kakšen satanistični proces sajko jedan

    • andrej084 15:40 31.januar 2024.

      Lucky ne razume, opravilno nesposoben... mama mu kuha, lika, pere, punce nima, je stalno na netu.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 15:41 31.januar 2024.

      Klet in vrh SD imata skupni imenovalec v obliki lopovskih genov...

    • lojs 15:43 31.januar 2024.

      to je res eno debilno živlenje ... mi nbe moremo biti talci tega revulocinarnoga jebanja ... res gnoj od gnoja do konca ... in naprej!

    • Ender3 17:23 31.januar 2024.

      lojs še nisi slišal splošne ugotovitve večine svobodnih državljanov , da največji gnoj in smrat prihaja ravno iz Trstenjakove..Za to pa tako udrihajo čez Zokijev drekovod, ki bi jim umilil smrad..

    • jan631 17:50 31.januar 2024.

      Izgleda da ta dva levičarska bednika, luckyss in ender res živita v kleti, da jo imata stalno na gobcu.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 17:52 31.januar 2024.

      https://reporter.si/clanek/slovenija/tako-deluje-tovarna-fake-news-v-kletnih-prostorih-sds-na-trstenjakovi-744667

    • ginko 22:44 31.januar 2024.

      Tebe so podgane že toliko nažrle, da od tega bluziš po tem portalu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.