Slovenija
771 ogledov

Družinski zakonik: Nova definicija družine

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 14:00 21.marec 2017.

    Izraz "DRUŽINA" kar pomeni oče+mati+otroci .... to ne pomeni 2 očeta, 2 matere in otroci iz epruvete, črn market otrok in nadomestne matere in vse te neoliberalne grozote človeštva, kar jih premorejo lgbt bolane glave. Če po naravnem zakonu ne ...prikaži več moreš imeti otrok, ga posvoji AMPAK tudi tam ga ne morejo odrešiti bizarnih grupacij lgbt in vsiljevanj otroku lgbt pogledov, kjer te isti otroci ratajo zopet pedri ali lezbijke ali pa morajo POD PRISILO (čeprav nočejo kot so sami priznali) podpirati to neo-liberalno nenaravno bolezen.

  • mph 09:27 22.marec 2017.

    jozicamurn, pa MihaPu, ... kaj pa je dovoljeno, da ima ženska otroka z neznanim partnerjem? Včasih je kler take otroke označeval za pankrte, ženske pa so bile vsega obsojanja vredne (večinoma je bil sicer lokalni farmojster oče)? Zadeve niso ravno ...prikaži več na nivoju tvoje 5 letne deklice, so malo bolj kompleksne. Jasno mi je kako biološko po naravni poti nastanejo otroci :-), vsaj tako po spominu izkušnja z mojimi, ... vendar pa obstaja pač več realnosti v življenju. In zato je prav, da je definicija čimbolj univerzalna. So primeri, ko sta ona ali on naknadno ugotovila, da jih privlači drugi spol, pa sta šla narazen, nastala je nova zveza, .. otrok pa je pač šel k enemu od staršev, če ni bilo deljeno. In v vidu vseh možnih realnosti ima tak otrok pravico, da je del neke družine, kar mu desnosučni vztrajno negirate. In če sta to dve mami ali dva očeta, me ne zanima, dokler imajo tega otroka iskreno radi in skrbijo zanj.

  • popokatopetl 13:50 21.marec 2017.

    "Po predlogu SDS naj se člen spremeni tako, da bo družina življenjska skupnost mame in očeta ter otrok. "Družinska razmerja so znova talec vsiljevanja ideoloških pogledov, ki jih javnost ne odobrava," je v razpravi dejal poslanec SDS Marjan Pojbič."<br ...prikaži več />Kot da oni ne bi vsiljevali svojih ideoloških pogledov, s katerimi "pankrtizirajo" otroke, ki pač ne živijo v družinskih skupnostih po njihovem okusu. Ali hoče mogoče povedat da bo npr materam samohranilkam SDS obvezno pomagala poiskat primernega zakonskega partnerja, hehe?

  • blayo 09:21 22.marec 2017.

    Jožica ima po eni strani prav... DRUŽINA je zgolj izraz, ki si ga je človek nekoč izmislil da je definiral neko družbeno enoto/entiteto. S časom se je pokazalo, da je potrebno to definicijo razširiti. Problem je sedaj v tem, da ...prikaži več Jožica in njej podobni tega izraza ne dajo, ker jim je všeč takšen kot je in prav tako jim je všeč njegova definicija. Ampak to je samo stvar časa kdaj se bo zadeva sama od sebe spremenila, tako kot se je definicija Zemlje... najprej je 10.000 let veljala za ploščo, potem si je nekdo izmislil da je okrogla in mu še naslednjih 500 let skoraj nihče ni verjel. Mogoče pa čez 100 let izraza družina sploh ne bo več torej tudi družinski zakonik ne bo več potreben...

  • mph 14:19 21.marec 2017.

    Družina torej ni mama + otrok, če je npr. oče umrl ali zapustil oba? Po desničarsko si mora takoj enega nadomestnega najt, da bodo zadovoljili vašim 2000 let starim kriterijem?

  • Alen Jazbec 15:07 21.marec 2017.

    TAKOJ PODPIŠEM!!!!

  • Alen Jazbec 15:07 21.marec 2017.

    Takoj podpišem!!!!

  • jozicamurn 15:22 21.marec 2017.

    mph ne gledaš ŠIROKO, seveda je družina ker je NARAVNO ustvarjena s pomočjo moža, žene ne pa NENARAVNO s pomočjo dveh gejev in nadomestne matere ter trgovanja z belo robo = otroci.

  • jozicamurn 15:25 21.marec 2017.

    mph - tvoja logika in izjava je na nivoju 5 letne deklice! Vprašaj se kako je ustvarjena družina in če je nekdo nesrečno umrl je pač umrl ne pa da MORA IMETI NAPREJ isti pogoj ko je enkrat že ustvarjeno. ...prikaži več Sami liberalni idioti komentirajo vidim.

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 17:09 21.marec 2017.

    to so se izmislili na gnili možgani na naši gnili vladi, očitno so umsko precej gnili, se pravi novi izraz za njih, umski zaostali lopovi, SRAMOTANorišnica zaprt oddelek, sam za tja so

  • dragec 17:02 22.marec 2017.

    V Sloveniji še obstajajo normalne družine?????

  • MihaPu 15:31 21.marec 2017.

    Haha @mph to tvoje sedaj je bila res smotana izjava, pa vendar logika ti pove da če pač "umre" ne more biti isti pogoj, gleda se kako je ustvarjeno in to pomeni po naravni poti, ne pa da izkoriščate 500 ...prikaži več lukenj, mafijo, nadomestne matere, znanstvene dosežke kloniranja in ostale stvari. Sigurno je da dva pešota ne moreta imeti otrok, ker je že narava poskrbela za to da je temu tako. Kakšni 2000 let stari kriteriji imbecil en, če maš tako logiko si hujši kot tisti v ZDA.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.