Slovenija
457 ogledov

Država jim plača malico in prevoz

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Miran Polič 19:42 04.januar 2014.

    mentor to kar si napisal je odlicno.banda na vladi bi morala to prečitat.

  • širhakl 00:21 05.januar 2014.

    Pametni so prekrškarji,poštenjakarji so/smo pa nori.Oćitno je tako.

  • mentor 19:30 04.januar 2014.

    to dedlo je popolnoma strel v temo, ker v kolektive vnaša nemir, ker zaslužijo več kot večina zaposlenih, zraven so pa brez odgovornosti 800 eurov zasluži za 160 ur družbeno koristnega mešanja megle, zraven pa mu mi plačamo še malico ...prikaži več in prevoz, ki rednom zaposlenim pomeni nadstandard. vsi, ki sedaj delamo ne bomo mogli plačat za 40 let dela niti oskrbe v domu starostnikov, kaznenjcem pa plačujemo vse od fitnesa naprej. pa kdo je nor v tej državi!!!!!!!!!!!

  • privat 10:18 05.januar 2014.

    mat si puhloglavec....kaj znaš sploh razmišljati in v glavi premisliti kaj sploh govorijo tvoje besede??? sigurno si v službi z konbinezonom še zadužil lopato?? Res je da osnovna najnižja plača ne pokrije 10 dni življenja človeka v naši pokvarjeni ...prikaži veči družbi...samo kaj so krivi ti ki imajo tako malo plačo in so kaznovani in te kazni ne morejo plačati?? Ja vidiš zdaj da pluvaš sam po sebi in po svoji inteligenci..To kar bogovi ponujajo ,da lahko reveži plačajo z družbeno koristnimi deli je nekaj zelo lepega in samo to je tudi mogoče...saj reveži tega nikoli tudi nebi mogli plačati. Bogovi pa bi rabili dosti več zaporov ,da bi svoje sužnje zapirali in posledično bi rabili drage paznike ..itd,kar si tudi naši bogovi ne morejo privoščiti.

  • kapibara 16:56 04.januar 2014.

    Pa kva zdej cviljo.. saj so to oni sami sprejeli.. Kaznjence v rudnik nagont-delat-z zasluškom,pa plačevat hrano in luksiz v čuzti.. ne pa da imajo abnormalno boljše pogoje življenje v čuzi, kot mi , ki smo pošeteni in nismo v čuzi...!!

  • Mali Mrav Mrav 17:20 22.januar 2014.

    Kakšni stroški ? Malica in prevoz ? 70% družbeno koristnega dela se opravlja v domačem kraju. Tako ,da ni ravno veliko ljudi ,da bi se vozili prav daleč . Poleg tega pa se največ opravlja na komunali in v domu ...prikaži večmu za ostarele. V domu imaš malico ,tako ,da iz tega vidika nima država nič stroškov. Če pa pogledamo iz druge strani ,pa tisti ,ki opravljajo družbeno koristno delo vsaj malo razbremenijo zaposlene. Tako ,da mislim ,da to ni napačno. Kam pa gre ves ta denar pa samo "tisti" vedo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.