Slovenija

Državni svet s klofuto delavcem

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 18:13 18.maj 2026.

isti drzavni svet je v casu janseve blade 2020-2022 podorl vse idloke prakticno. vse neustavne! isti drzavni svet je zavrnil vecino zakonov Golobove vlade, da je ta vedno rabila svsolutno vecino. Predsednik DS je v konfliktu interesov, kot predsednik stranke. ...prikaži več Kako je to sploh mogoce sedeti na 2 stolih 2 institucij, ki se nadzirata ena drugo. Vsak desnicar, ki to podpira, rusi demokraticni red. Noro.

• oneh 18:33 18.maj 2026.

Le kakšna klofuta je to, če me bo vsak dan tanjša skorja kruha stala manj? Pa cenejše bo ogrevanje pozimi, zakaj bi me s tem oklofutali? Če pa tistemu nad 7500 € ostane kaj več ali manj pa delavci od ...prikaži več tega nimajo nič. Bo pa kakšna izjemna pokojnina manj ali kaj manj za vodovod v BiH ali namakanje in enakost spolov v Makedoniji ali kašna sodna stavba manj ali nekaj 1000 računalnikov na odpadu manj ali kakšna posvojena opica manj. Ta zakon na klofuta delavcev ampak klofuta rentnike ter gospode 10%

• rd2dmk2 20:32 18.maj 2026.

oneh eden od tistih, ki ima več kot 7500€ je tudi predsednik uprave NLB z mesečno (pazi MESEČNO) plačo 150.000€ iz tega gre 15% v pokojninsko blagajno kar znese -spet mesečno 23.000€ . in jih po novem ne bo. teh ...prikaži več 23.000€ da v pokojninsko blagajno 100 delavcev na minimalni plači. in kako bo po novem. al bodo penzije šle dol al pa bomo mi vsi, morali dat več v pokojninsko blagajno. kar pomeni višja prispevna stopna pri plači in manj delavcem v žep. oneh,želim da si zraven pri onih z manj od 7,5k€

• atamama 17:59 18.maj 2026.

V muzeju, v Senju imajo napisano, boj se senjske roke. Tu pri nas pa velja boj se Janezove zlobe, ta ne pozna meja.... Sicer pa sem slišal, da se otroci pogovarjajo o tem kako oče nekaterih odžira kruh ostalim.... Morda ...prikaži več bo pa to pomagalo, da odneha, kajne?

karjola 19:08 18.maj 2026.

ma sej je prav. kar naj sprejmejo tako bodo tudi janševi volilci občutili. Tito, vrni se.

• jakec1575 18:18 18.maj 2026.

referendum bo vsaj na del zakona. in vsi na referendum. prvi kvartal 3% medletna gospodarska rast. toliko o nujnosti interventnega zakona.

• jan631 18:11 18.maj 2026.

Večjih bedakov kot so levičarji jih ni. Se ne čudim, da imajo ministra s 4. stopnjo izobrazbe, smer trgovec, in ministra, ter podpredsednika vlade, prav tako s 4. stopnjo izobrazbe, smer električar. Še v Afriki imajo v vladi bolj izobražene ...prikaži veče ljudi. Zato pa norijo, ker jim nova vlada hoče dvignit plače in penzije.

• rd2dmk2 20:39 18.maj 2026.

ajde jan631 pa razloži kako želijo dvignit plače in penzije in komu. ja dvignili bodo plače za 15% kar je znesek prispevka za pokojninsko blagajno najbolj plačanim, obenem pa bodo znižali plače najnižje plačanim in znižali pokojnine ker ne bo ...prikaži večo denarja za pokojnine in bo treba dvignit prispevno stopnjo. in predno začneš bluzit in pizdit, te jan 631 nekaj prosim. daj ustavi se in si tole moje pisanje shrani in čez eno leto- se oglasi.

Leon 18:46 18.maj 2026.

Glede na sestavo DS ni bilo druga pričakovati. Večina članov so bivši kazensko preganjani zaradi korupcije ali alkohola.

malonaokoli 18:25 18.maj 2026.

Prišel je čas, da zahtevamo državljani referendum za ukinitev Državnega sveta, ker je nepotreben, škodljiv in ustvarja nemire.

• cigomigo 18:00 18.maj 2026.

pa kaj so ti bubmarji delojemalski res pričakovali, da jih bo državni svet potolažil,,Ja dobili so delojemalci kajlo u dupe od državnega sveta in prav je tako

• jakec1575 18:16 18.maj 2026.

glede na to da so v sestavi ds tudi predstavniki sindikatov je nelogicno to rusenje demokraticnega reda. vsaj se enkrat bi dali na glasovanje ta zakon ker je tako obsezen in posega v 10 zakonov. sam zate dripec je to ...prikaži večo znastvena fantastika. ti si cigo debilcina.

• eeee 18:29 18.maj 2026.

Jozo Ritnik se samo na moške anuse razume. Te pa naravnost obožuje

• irena213 18:31 18.maj 2026.

Janša se šele ogreva preden bo vse zjebu, kar je še ostal.

• cigomigo 18:31 18.maj 2026.

jakec1575 mamico pozdravi ,, je vcasih govorila okoli in me hvalila

• cigomigo 18:32 18.maj 2026.

eeee jebal ti Jozo Ritnik mamico u rit,, oca u usta a tebe u oko

• eeee 18:37 18.maj 2026.

Ritnik, nomen est omen 😁 saj vemo, da nisi nikoli prešel in analne na genitalno fazo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.