Slovenija
54 ogledov

Državni zbor ni razrešil Milana Brgleza

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • janez-ne-jansa 11:22 17.maj 2016.

    Tipični SDS manever za zasleplene de..le. Zakon za čezmejne delavce je sprejel SDS. Ta stranka ne zna drugega kot poceni nabirati politične točke, kup nesposobnežev, bilo bi fajn če se več ne bi oglašali s svojimi nebulozami, enako velja za ...prikaži več SDS pisune na vseh foumih...

  • jakec1575 12:32 17.maj 2016.

    Ja, ampak lahko tudi predlagajo kaj. Mi pa lahko samo glasujemo o ze sprejetih zakonih in jih blokiramo. Na to, kar sproducirajo v nasem parlamentu, kjer se dobre zakone navadno zmalici, pa nimamo vpliva. Predlagaj vladi je samo en velik ...prikaži več hec in maska za EU ustanove. Nic nisem rekel proti dvigu stevila podpisov, potrebnih za referendum. S tem precej dobro korigiras ta tvoj problem. Če je zadeva resna, bo zbrala 100 000 podpisov. sam te stevilke se politiki ze bojijo. ker pol je treba kaj naredit. Veliko lazje je spilat stroko in jemat pravico ljudstva do soodlocanja.

  • dragec 15:30 17.maj 2016.

    Ne serji ga, ti tako imenovani migranti -aliti gasterajterji,ki živijo v SLO in delajo v v Avstriji, samo razliko akontacije dohodnine plačujejo doma. Pošteni,ki so to plačevali od 2006 naprej,nimajo težave,težav imajo pa tisti,ki so se te naloge zavestno izogibali. ...prikaži več Če jim pa ne paše,naj spremenijo mesto bivanja, ko jih jebe. Če jaz plačujem,naj plača tudi on, ali naj račun izpostavi SSDSS ovim kretenom, ki so jih napelali na te neumne poteze.

  • valerijakregar 18:57 17.maj 2016.

    a žurnalovci razmišljate, kako bi tale članek zavili v "celofan", da nič ne pišete o njem :http://nova24tv.si/aktualno/v-zivo-ob-1230-ovadba-milana-kucana-zaradi-veleizdaje-slovenije/

  • BenX 11:21 17.maj 2016.

    seveda "stroka" in elita podpira brgleza. kam pa bi prišli, če bi se "navadni folk" začel posluževati pravnih mahinacij?! mutenje z zakoni je samo za razne zidarje, mramorje in podobne, se pravi za tajkunsko ter politično gamad.

  • pisava 10:27 17.maj 2016.

    hahahaha, pravna stroka podpira brgleza. kdo so pravni strokovnjaki? mogoče cmerar pa večni pirnat, mogoče ude, sami pravni sprenevedavci. nič čudnega, da iz usrane pravne fakultete prihajajo usrani pravniki. kakšen karakter moraš biti, da si lahko pravnik. enkrat braniš ...prikaži več kriminalca, enkrat nedolžneža.

  • nergač 10:38 17.maj 2016.

    ne poznaš načela "kontradiktornosti" v sodnem postopku, ta pa je del splošno sprejetega kontinentalnega prava, ki pa nima nič z "usrano fakulteto in njenimi diplomanti"

  • glicinija 10:38 17.maj 2016.

    za nekatere ljudi pravimo, da bi se jih ustrašili, če jih srečaš ponoči; njega bo se jaz ustrašila podnevi.

  • watcher 11:08 17.maj 2016.

    Usran pravnik je zame Matoz.

  • jakec1575 12:48 17.maj 2016.

    Sploh ne gre za to, ampak za to, da bo tole postal precedens in bo referendum samo se crka na papirju. Če pa se ze ravno pogovarjamo o doticnem referendumu. kje si bil, ko so ti ljudje izgubili sluzbo in ...prikaži več jim ta država ni bila sposobna zagotoviti prezivetja? Res je, sedaj je doplacilo. Ampak to, da imajo boljse ceste, cenejsi bencin in se manj vozijo je pa zelo slovenceljska in fovšljivost. Ko pa ti ljudje niso imeli za racune, vas pa takih ni bilo nikjer.

  • dragec 13:42 17.maj 2016.

    TEMU SE PRAVI -SSDSS HUDOBIJA, NATEGNETE GASTARBAJTERJE, DA VAM ZAUPAJO -KRETENI

  • glicinija 15:14 17.maj 2016.

    in kdo si ti, da lahko sodiš

  • valerijakregar 19:00 17.maj 2016.

    prav danes sem zasledila, da je ta zakon v aprilu 2004 sprejela ropova vlada, s pričetkom veljavnosti 1.1.2oo5 !

  • jakec1575 12:41 17.maj 2016.

    Samo še to. Američani vedo, da je Bernie Sanders pravi človek, ki je bil vedno na pravi strani ameriške zgodovine. Človekovih pravic. Kar za Clintonovo ne moremo reci, saj je podpirala senatorja, ki je bil proti inzenacitvi pravic črncev. Zupan ...prikaži več mesta, kjer je najmanj revscine in ki je eno najbolj prijetnih za zivljenje v zda. Ki je bil proti panamski zgodbi od samega zacetka in se mnogim drugim zakonom. Človek, ki ga slovenija pomoje ne premore.

  • Janez_53 13:09 17.maj 2016.

    Za tiste brezposelne, ki živijo na območjih daleč od Avstrije in NIMAJO MOŽNOSTI najti službo v tujini, pa ti je vseeno? Tudi ti ne morejo ali le stežka plačujejo račune! Ne vem o kakšni "fovšljivosti" govoriš, ampak dejstvo je, da ...prikaži več "gastarbeiterji" želijo privilegije! Si ti še vedno prepričan, da jih država DVAKRAT obdavči??? Še enkrat natančno preveri, kako so ti ljudje obdavčeni, da ne boš v zmoti.

  • Tupamaros 13:35 17.maj 2016.

    Zanimivo bo. ko bo o temu odločilo US. Takrat ne bo več nakladanja pravnih strokovnjakov in bebavega zmerjanja s fašisti. Ko nikomur ni jasno kdo in kaj je fašist.

  • sprehajalec 11:37 17.maj 2016.

    Zapleta se Burles, """"da ne razpiše zbiranja podpisov za zahtevo referendumov, sprejel zato, da bi ubranil institut referenduma pred zlorabo, in ne zato, da bi ga omejil ali odpravil. ""On torej odloča, kaj je zloraba in kaj ne. O ...prikaži več migrantih je seveda zloraba, o naših migrantih tudi. Vsak Levičar z Burlesom na čelu je prvovrsten demokrat, vkolikor gre ta demokracija v njegovo željeno smer in se poklopi z njegovim življenskim nazorom. Če ne gre, zna biti zelo neprijeten, to je pokazala zgodovina v primerih Pol Pota, pa Hitlerja, pa Stalina, pa povojne likvidacije in Goli otok Broza Tita, Castro, Chavez, Sandinisti, Mao, maoisti v Južni Ameriki itd.. .

  • jakec1575 12:20 17.maj 2016.

    Rekli so, volitve so tiste, ki dolocajo kdo bo kapitan ladje in katero smer bomo ubrali. Ne pa vklapljanje stranskih motorjev za popravljanje kursa med plovbo. Legitimno, morda. to ne obrazlaga dvom in nezaupanje v celotni volilni proces, ki je ...prikaži več delno na mestu. Dobri ljudje prakticno ne morejo priti v parlament, če ne gredo skozi sita in indoktrinacijo obstojecih strank. Demokracija? Prej bi rekel kolobarjenje. Zato je Švicarski model dalec najbolj demokraticen. Nevarnost ulice? Imajo Švicarji težave z nacizmom ali Poljska, ki treutno potuje 60 let nazaj v zgodovino. Politicno in civilizacijsko. Zato sem za dovoljevanje tudi obskurnih referendumov. ker je to še edini način vpliv ljudstva na politične odločitve. V Sloveniji stranke v volilnem procesu nimajo enakih moznosti. Da pa prilezejo cez prag si morajo navdno že umazati roke. To je demokracija, gospod Brglez?

  • jakec1575 12:26 17.maj 2016.

    Podobno kot v ZDA. kjer je Hilary dobila bianco 500 glasov super delegatov in ji zmaga nikoli ni ušla. To da je Trump 32x bolj medijsko krit kot Berni. pa je slednji kljub vsemu v mnogih državah pobral Kilary vse ...prikaži več delegate. Človek je brez medijske podpore zaostaja manj kot polovico. In ne bo odnehal. Še super delegate bo nagovarjal. Vsaj del njegove politike bo morala Clintonova upostevati. Mimogrede Clintonova se navdusuje na Kissingerjem. Je antidemokratsko glasovala proti večini dobrih zakonov kot senatorka, Redno dela za Goldmansachs in je po nekaterih pricanjih sociopatka. Čeprav otroškemu kandidatu Trumpu to polagajo na pladenj. Zanimivo je gledat pricanja osebja v casu Clintona, kaj imajo povedati o Hilary. Bila je nekoc zagrizena zdrta republikanka. Pisem zato, ker to vpliva na nas vse, cel svet

  • Janez_53 12:38 17.maj 2016.

    Se strinjam s tabo, vendar Švicarji ENKRAT LETNO razpisujejo referendume in zagotovo jih ne izkoriščajo na tako pobalinski način, kot so se domislili naši "gastarbeiterji", ki vedno znova ponavljajo laž, da so DVAKRAT obdavčeni, čeravno je vsem jasno, da v ...prikaži več Sloveniji doplačajo le RAZLIKO davka glede na že plačan davek v tujini! In ker živijo v Sloveniji, bi bilo krivično do slovenskih delavcev, če bi jim dopustili neke privilegije! Marsikateri od "gastarbajterjev", ki se vozi v Avstrijo na delo, ima do službe krajšo pot, kot nekateri, ki prevozijo vsak dan pol Slovenije do svojega delovnega mesta! Pa še po boljših cestah se vozijo in točijo cenejši bencin!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.