Slovenija
37 ogledov

Dvakrat manj denarja za Mercator "lekcija za vse"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ronald Reagan 20:22 22.junij 2013.

    Hoferjeva kvaliteta je znatno nad mercatorjevo...le na police ni zloženaCena pa precej nižja

  • Ronald Reagan 20:23 22.junij 2013.

    kreten...je janša kriv tudi zato, da ti babo drugi pokajo???

  • zic 19:24 22.junij 2013.

    jaz v mercator nič več!!!

  • KOJAK 19:35 22.junij 2013.

    A potem tudi izdekov Ljubljanskih mlekarn in Fructala ne uporabljaš več?NEUMNOST na kubik so ti bojkoti, mene sicer Mercator že zdaj ni skoraj nič videl, ker je bil PREDRAG. ČE bo ratal poceni pa me spet vidijo, lastništvo ...prikaži več PA ME NE ZANIMA, samo cena in kvaliteta izdelkov me zanima.

  • Avatar atojeto
    atojeto 20:11 22.junij 2013.

    Jankovič je imel vizijo, Janša jo je s svojimi igricami povozil. Jankovič je gradil trgovine po hrvaški, da so jih sedaj po Janševi zaslugi hrvati poceni kupili. Plačale bodo itak merkatorjeve trgovke, no nekaj tudi mi ostali.

  • sprehajalec 23:27 22.junij 2013.

    "Bratuškova znova zatrdila, da s prodajo ni imela nič. "Niti jaz," dodaja njen hrvaški kolega."Vešča babja lažniva. POL NAJ PA NE PRODA.

  • zic 19:58 22.junij 2013.

    od vedno kupujem v diskontu ljubljanskih mlekarn in zato ne bom prikrajšan....fructal dokler ješe bil v spodnji šiški sem tja hodil zdaj hodim pa v diskontno trgovino pivovarne union po solo ledene čajeipd....tko da mercatorja ne bi zaradi tega pogrešal...žal ...prikaži več pa mi je, da niso naši znali izkoristit slovensko podjetje ampak nam vsiljujeo lidle, hoferje, ki pa sigurno ne gledajo na kvaliteto ampak le na nizko ceno....meni osebno je kvaliteta pred ceno.

  • Aspetiamo 20:40 22.junij 2013.

    Upam, da nisi eden tistih, ki se že samo ob pogledu na Hofer ali Lidl zmraziš. V Sloveniji je preveč takih "snobov", ki so jim take trgovine pod nivojem in raje enake ali slabše izdelke kupujejo drugje po znatno višjih ...prikaži več cenah.Je bilo celo danes pri poročilih, da so sončne kreme diskontnih trgovin ene boljših. Diskonti imajo svoje pluse in minuse, a če jih je v tujini toliko in npr. v Nemčiji ljudem kar "paše" kupovati v njih, verjetno ni vse tako napak.Aja, saj res, v Nemčiji imajo na policah dobro robo, pri nas pa najslabšo ...

  • Šemefuky 08:25 23.junij 2013.

    Saj ni problem v ponudbi, ki bo v Mercatorju z novim lastnikom, Hravati imajo mnogo dobrih izdelkov, mlečni izdelki od Dukata so zame neprimerno boljši od Ljubljanskih mlekarn, Kraš, salame in še marsikaj, ne dvomim, da ne bi tudi cenovno ...prikaži več ugodni, vendar potem vemo kaj bo z našimi kmeti, živilsko predelovalno industrijo in vsem, kar Todorič na hrvaškem obvladuje.Problem, je tudi, da izgleda, da nam je zmanjkalo naših izkoriščevalcev in lopovov pa moramo še enega hujšega uvoziti, zato, da bo Zoki pri prodaji delnic mal profitiral, pa kakšen svoj puf plačal.Pivovarna Laško bo prej ali slej enako končala z Unionom in Radensko vred, za NLB pa itak vemo, da čim bodo našli koga, ki mu jo lahko podarijo, da bo tudi šla, ker drugače nam bo PreVirant že vso plačo pobral in je ne bo s čim dokapitalizurati. Zato naj gredo vsi u 3PM.

  • zztop 13:59 23.junij 2013.

    Vešda, so ga prodal po tako mali ceni. Jankovič in ostali lastniki mercatorjevih delnic (med drugim Kučan) so dobili sigurno drugo ceno pod mizo, ovce Janko-bratovškove. Sicer pa bo sedaj ta Helga prodala še NKMB, da se ne bo vidlo ...prikaži več komu je keš talala, saj je bila v nadzornem v tej banki. Jebo vas febo. Kje ste ustajniki? A, vas je treba plačat? V MB mečejo delavce na cesto, zmanjšali so plače javnim uslužbencem , zmanjšali so dodatek dijaškim malicam a je zdej vse vredu? Na ulici ni bilo nbega. Pokvarjenci ste vsi po vrsti, ki ste držal s prejšnjo vlado in še večji , ki držite in navijate za te kretene ! Če ste prej bili razdeljeni v leve in desne, sedaj vam to ne bi bilo treba, ker gre za vse, za navadno rajo, ki ji boste pripadali slej ko prej tudi vi!

  • Žvižgač 14:41 23.junij 2013.

    Če so prej levi plačali vstajnike, bi sedaj prav da desni odprejo denarnice. Sicer pa tiste vstajnike, ki sem videl in slišal po TV so bili taki, da ko bi jih kdo mal nazijal, bi tekli mamici pod krilo. Ko ...prikaži več bom videl vstajnike, ki se jim bo tudi policija pridružila, ker bodo ugotovili, da nimajo koga in zakaj braniti bo ta pravo. Ko bo obsojenec iz Avstralije spremljal dogajanje in župan najlepšega mesta iz Srbije in, ko bo Virant v letalu na poti na drugo celino, bom verjel, da mislijo resno in takrat bom zraven. Dokler pa recitirajo pesmi in pojejo ter se zabavajo na ulici, na take hauba partye jaz ne hodim, ker sem že prestar.

  • Avatar atojeto
    atojeto 21:38 22.junij 2013.

    Slepec. Malo prebrskaj po zgodovini Merkatorja in kako je prišel v roke Bavčarja in Šrota. Tudi če bi bilo res, to kar praviš, je bolje to, kot to, da tebe Janša.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.