No, depresija le daj si duška, saj takšni kot si ti doživljate orgazem na uničevanju JJ !! Ne zavedate pa se , da bo zgodovina opravila svoje in tudi rdeči postkomunajzarji, ki obvladujejo sedanjo eno in drugo vejo oblsti, bodo… ...prikaži več poklicani na odgovornost in postavljeni na smetišče zgodovine , kamor tudi spadajo že vsaj 20 let !!
Seveda so dvojna merila Zoki je veliko več pokral in sploh na sodišče ni šel...Toliko o dvojnih merilih. Pa nisem Janšis oba mi morala dobiti doživljenski izgon iz države in zaplembo vsega premoženja.
Drzava je resena!
E, jebiga Mujo, lahko tuliš, tvoj pleško pa gre in propo tudi pleško je bil udbotitovskimlsdinskickajeovski mafijozo
dragec, sarkazem...
ne serji
zbudi se
Joj kaj pa šele danes dela tista kura s sončnimi očali, k se je let nazaj cmerala in ihtela pred sodnijo.. ''Brez Janše mi živeti ni!'' hehehe reveži
No, depresija le daj si duška, saj takšni kot si ti doživljate orgazem na uničevanju JJ !! Ne zavedate pa se , da bo zgodovina opravila svoje in tudi rdeči postkomunajzarji, ki obvladujejo sedanjo eno in drugo vejo oblsti, bodo… ...prikaži več poklicani na odgovornost in postavljeni na smetišče zgodovine , kamor tudi spadajo že vsaj 20 let !!
Seveda so dvojna merila Zoki je veliko več pokral in sploh na sodišče ni šel...Toliko o dvojnih merilih. Pa nisem Janšis oba mi morala dobiti doživljenski izgon iz države in zaplembo vsega premoženja.
No Slovenci, zdaj vidite, kdo vas je osvobodil?????
,,,, tko mau mate zarad JJ, on nas je pahnu u sranje,....
Na oknu glej obrazek bled, Povšetova številka 5!
Premalo še ničlo od zadaj .
BRAVO SODIŠČE !!!!!!!! ZDAJ ŠE ARETACIJA IN V ZAPOR.
V imenu ljudstva!
če te je sram, potem spizdi
ebiga, čavez
že sem svršil
sami lopovi - tatovi in prevaranti
janći, samo odidi v zaporr jaz bom tako dobro pazil Urško, tako da te sploh ne bo pogrešala
sram te je lahko, da podpiras lopove