Svet
49 ogledov

Egipt: Na cvetno nedeljo eksplodiralo v cerkvi, ubitih 21 ljudi

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 14:42 10.april 2017.

    Krščanstvo pa religija vojn ! V svojem dolgem pohodu klavcev so pobili več ljudi ,kot vse svetovne vojne v 20.stoletju .

  • sprehajalec 13:57 09.april 2017.

    Verska vojna. Ko bolj agresivna religija napada manj agresivno.

  • MajaB 14:15 09.april 2017.

    Islam, religija miru!

  • zdrej 15:40 09.april 2017.

    NE, ekstremisti, idioti vojne. Saj tudi zgodovina krščanstva ni čista. So samo posamezniki, ki so idioti. Mnogo njih. In če jih pride dovolj velika skupina na vodilne pozicije, pride do tega. Kontra utež temu pa je znanje in strpno ...prikaži večo argumentirano nasprotovanje ( no pri bedakih je potrebno več sile kot samo argumenti ). Zato pa dragi ljudje, ne it volit ali ocenjevat politikov, po njihovih preteklih dejanjih, da bomo potem imeli vsak mandat večje bedake v parlamentu. Aja, sem zamešal politiko. Ni napaka. Ta vojna je politična vojna, ne verska. Gre se za ozemlje in denar. Bedaki ki jo vodijo pa spretno izkoriščajo nevednost ljudi.

  • Omega_v6 22:01 09.april 2017.

    Ne poročate pošteno!! Napisati bi morali MUSLIMANI so napadli krščanska svetišča!! Seveda pa mi moramo na zahtevo vodstva EU biti strpni do teh muslimanov in mirno gledati kako oni pobijajo VSE drugače verujoče!! Zadnji čas,da takšna Evropa propade saj dela ...prikaži več v škodo Evropejcev!! Še več EU je izdala lastne narode in za takšno izdajo bi morali tem ljudem soditi kot izdajalcem!!

  • jozicamurn 12:01 10.april 2017.

    Tako bo tudi pri nas, prvo bodo mirni in tiho potem pa se bodo začeli radikalizirati (vodil jih bo fanatični imam iz Bosne) in čedalje več mumij bo hodilo po Ljubljani. Potem bodo zahtevali več in več "tolerance", medtem ko ...prikaži več bodo oni zmanjšali toleranco do nas in čez čas nas bodo želeli prepričevati da je to ok in mirna religija (katera vsi vemo da ni). Izkoriščati bodo začeli tudi človekove pravice v EU, kjer bo zopet en musli več vreden kot taprav Slovenec zaradi neoliberalnih retardirancev. Kasneje pa bodo zahtevali šeriat in kalifat ter svojo državo. Vsi so potuhnjeni in navijajo za svoje teroriste, da jim uspe "islamska država". Prikriti pedri z invazijsko taktiko. Saj ste videli v Londonu kako je.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.