Slovenija
39 ogledov

"Ena od neumnosti ljudi"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 15:13 04.november 2011.

    Zakaj ZVONOV na cerkvah in dzamijah in vseh teh bedarijah ne prepovejo!?!

  • modrec 15:14 04.november 2011.

    Nizko inteligenčnim lastnikom psov in njihovim ljubljenčkom je treba čim bolje določiti okvirje! Vsak Lujz lahko opazi da večina sprehajalcev psov ne vejo točno kaj je prav in kaj ni prav! Pomirite se cucelj sprehajalci! Noben ne bo prijavil psa ...prikaži več če bo opozarjal na nevarnost. Verjetno pa obstajajo bebavi lastniki z njihovimi bebavimi psi ki lajajo non stop! Tazga je pa treba spametovati, najlažje s udarcem po denarnici!

  • albert 15:18 04.november 2011.

    Mene pa zelo zanima kdo bo kasiral in kdaj? Kako bo dokazal, da je vaš pes lajal? Ali bo tisti, ki bo kasiral hodil po občini in poslušal kje laja pes? Ali bo prišel kasirat takrat ko bo pes zalajal ...prikaži več torej ponoči? Če je to to potem vam krati nočni mir! Občanom Log-Dragomerja pojdite na občino in zamenjajte župana ker je očitno nekaj narobe z njim.

  • Vesna 16:10 04.november 2011.

    http://www.predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/1872/null/answers

  • kvizko5 14:28 04.november 2011.

    Verjemite, da občinski veljaki niso tega spisali, ker bi jih motil hrup ampak zato, da bi si čimprej napolnili občinsko blagajno na račun živali...ker žival ne more odgovarjat bo pa njen lastnik. Popolni slovenski primitivizem, ki vsakemu normalnemu v tej ...prikaži več državi že močno najeda živce!

  • KOJAK 15:07 04.november 2011.

    Zakaj niso poleg "petelinjega" sprejeli še "Kosovega" amandmaja. Mene zelo moti oglašanje g. Andreja Kosa, direktorja občinske uprave!

  • vladek 15:34 04.november 2011.

    Jaz imam rad domače živali,zato ih nimam v bloku.

  • allstarr111 15:59 04.november 2011.

    Čez dan nimaš kej klicat ne lastnika ne policije, ker zakon govori o nočnem času. Tko da se čez dan lahko slikaš za ribiško.

  • BenX 17:30 04.november 2011.

    povsem normalno je, da je lastnik takega psa kaznovan! človek razume da pes zalaja kdaj pa kdaj, so pa psi, ki se derejo dneve in noči. ali ga je strah, ali je lačen, ali ga zebe,... če lastnik ne poskrbi ...prikaži več za tako žival bi moral dobiti 10.000€ kazni in za brezbrižnost do sosedov še enkrat po 10.000€! kurčite se pa itak samo tisti, ki teh problemov ne poznate ali pa mate psa na verigi in sploh ne veste kaj se z njim dogaja. majmuni... dretje psa ponoči niti približno ni samoumevno.

  • Avatar trot
    trot 15:47 05.november 2011.

    Take idiotsko tupoglupe zakone lahko predlaga človek ki nima razćiščenih pojmov sam sabo.

  • 1111 13:49 04.november 2011.

    ...taki DEBILI obstajajo lahko samo v sloveniji!! Spravljajo se na uboge pse in peteline...banda, spravite se na ljudi, ki so slovenijo spravli na kolena!!!! ...občinski zaostaleži, od živali, bi se lahko veliko naučili!

  • tmenababa 14:03 04.november 2011.

    To je pa res žalostno. Mene pa moti v nedeljo zjutraj zvonijo zvonovi in to zelo glasno. Nedelja je običajno dan za počitek in vsakdo ima uro, da bo vedel, kdaj mora vstati, da bo šel k maši, če pač ...prikaži več hoče iti tja. Kako se pa to da utišati?

  • Vesna 15:19 04.november 2011.

    Vprašanje za vas, ki ste proti zakonu......zakaj je to nadlegovanje, če vsakič, ko pes zalaja, zavrtim telefonsko številko lastnika psa. se pravi, tako približno 40x čez dan. Če se moramo eni držati nekih zakonov in pravil, naj se vsi, Pse ...prikaži več je treba pač izšolati, da ne lajajo za vsako pasjo figo. Če se odločiš da boš imel žival, je treba zanjo tudi skrbeti in paziti, da z njo ne obremenjuješ sosedov.

  • Vesna 15:21 04.november 2011.

    točno tako !

  • Kaia Kaia 17:33 06.november 2011.

    Ravnokar prihajam iz "barbarske" Turčije. Zelo zanimivo. Njihov odnos do živali in upam si trditi da tako posledično tudi do ljudi je fascinanten. Predvsem psi in mačke, ki so prostoživeči so last države. Država poskrbi, da so cepljeni, čipirani, kastrirani, ...prikaži več sterilizirani,veterinarsko oskrbovani, imajo zagotovljeno hrano, vodo, prenočišče,...Prosto se sprehajajo po mestu, med ljudmi in med prometom pa v desetih dneh nisem videla niti ene živali povožene, bolne, prestrašene, pretepene. Vsi brez izjeme so v krasnem zdravstvenem stanju, lepo prehranjeni, poležujejo po parkih na pločnikih, na obali, se po potrebi skopajo, se prosto sprehajajo tudi po trgovinah, restavracijah, tudi hotelskih A kategorije, mirno jo odneseš v sobo, preganja jih nihče. Prav nasprotno, veliko njih se z njimi igra, jih boža, crklja, medtem ko se leno pretegujejo. Če si želiš posvojiti žival s ceste lahko to narediš v petih minutah v prvi veterinarski postaji, brez odvečnih ceremonij. Preganja jih kvečjemu kak "c

  • Kaia Kaia 17:43 06.november 2011.

    civiliziran zahodnjak ala modrec ali Vesna. Domačinom to nikakor ni všeč. Tam so prosto živeče živali resnični kralji in kdaj pa kdaj je kdo tudi zalajal, pa nisem nikogar opazila, da bi se za to vznemirjal. Torej privarčujejo še za ...prikaži več telefon a ne gospa Vesna? Zavetišč, kjer bi si "sposobni" posamezniki polnili žepe z ogromnimi količinami davkoplačevalskega denarja nimajo, jih ne potrebujejo. Kolikšen prihranek. In kar je najpomebneje, živalim se tam godi prelepo, planet si enakovredno delijo z ljudmi, ne pa tako kot je pri nas, ko si dovolimo postavljati nad žival, sedaj nas moti celo že lajanje. Naslednji bo moteč dojenčkov jok itd, itd. Iztrbkov nisem videla nikjer, pa živali verjetno tudi iztrebljajo, a ne? Torej, pasji iztrebek razpade v nekaj dneh, medtem ko z vrečkami s katerimi moramo pobirati pasje iztrebke močno onesnažuje naš planet. Sprašujem: Kdo je že civiliziran in kdo barbar? Res so (ker se ne prištevam mednje) slovencelnji nekaj posebnega. Vse je preverljivo, Antal

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.