Slovenija
124 ogledov

Eno leto naročnik, ne da bi vedel

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 09:11 15.april 2013.

    Ti v SIOLU ga mutijo - ti njihovi komunikatorji - siol BOXi so za nič

  • razumnik 11:21 15.april 2013.

    POP TV z VOYO na veliko nateguje slovenčke! naj opišem njihovo poslovno prakso: npr. ko se prijaviš na brezplačno obdobje ob 15h se moraš 14 dan odjaviti najkasneje do 15h. Jaz sem se odjavil 2 uri kasneje. In kaj se ...prikaži več zgodi - na položnici GSM telefona se pojavi Mobile TV 5 eur?! In potem pokličem njihov customer service in mi povedo, da sem še vedno registriran kot uporabnik- seveda za cel naslednji mesec. Se pravi so mi vnaprej zaračunali za nekaj, kar sem "hipotetično" uporabljal 2 uri. Seveda sem jim predlagal naj mi zaračunajo proporcionalni delež (vsak mobilni/kabelski/internet/elektrika operater bo zadnji mesec zaračunal samo do dneva odjave) in seveda vse kar je bilo slišati od POP TV je bila tišina... In tako nategujejo slovenčke lepo naprej tudi z naslednjimi: na računu seveda ne piše VOYO ampak MOBILE TV - kar marskido spregleda, sploh ne ve zakaj se gre, ne daje pozornosti, mogoče gre pa za kakšen prenos podatkov..... In pa mnogi se ne bodo šli pritoževat za tistih 5 eur, ka

  • Žurnalček 20:34 15.april 2013.

    Zakaj ZPS ne toži sama take goljufe kot je POP TV . Saj dobivajo denar od države ravno za takšne stvari, ne pa za vlaganje protestov ali žuganje s prstom. Na sodišče z tremi nategnjenci in naj jih sodnik rukne ...prikaži več za pol miljon a€ , pa ne bo nobeni salonski barabi , kaj takega več padlo na pamet !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.