Slovenija
127 ogledov

Eno leto zvestobe od 19 do 141 evrov

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dixon 20:46 18.avgust 2014.

    Tole je malce pristranska primerjava oz. bi jo lahko naredili na malce drugačen način. Vse je odvisno od paketa, ki ga izbereš, saj uporabniki uporabljajo oz. imajo želje po različnih telefonih. Najbolj je važen paket in koliko plačaš zanjga in ...prikaži več kaj dobiš. Ker če samo to pogledaš potem je Tušmobil daleč spredaj in so edini operater kjer imajo skoz akcije! Telefon je v tem segmentu zadnja briga :)

  • korisnik_362 21:42 18.avgust 2014.

    Živjo Dixon, na nek način se strinjam s tabo, da je vsaka primerjava zavajujoča, tako kot je vsaka statistika, kar pa ne pomeni, da ni smiselna. Tokrat sem poskušal pokazati, koliko se v resnici pridobi z vezavo pri izbranih paketih, ...prikaži več da je to zelo različno pri različnih operaterjih, da včasih že vezava za eno leto prinese skoraj enake koristi kot za dve leti in da se vse to splača prej preveriti. Za to ilustracijo je zadoščala primerjava primerljivo dragih paketov in dveh telefonov. Ali je komu pomembnejši ustrezen paket ali super telefon na obroke, ki jih plačuje tudi z ceno za svojo mero prevelikega paketa, pa izbira vsak sam.

  • Realist 22:41 18.avgust 2014.

    Katerikoli telefon vzameš bodo primerjave vsakči različne. Dejstvo je tudi, da ljudje najprej izberejo paket šele nato se odločijo za telefon, saj je vedno več takšnih, ki jih kupijo na prostem trgu. Če pa pogledamo samo pakete potem se tudi ...prikaži več sam strinjam da so najbolj ugodni pri Tušmobilu.

  • Lira 16:49 18.avgust 2014.

    Vse je samo v denarju, kaj pa lahko potrošniki pričakujemo? Saj je vse odvisno od tega, kar uporabniki operaterjem mesečno plačujemo. Pogrešam podatek o tem!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.