Slovenija
63 ogledov

Eno še vedno pogrešajo

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 09:19 15.junij 2013.

    ful hudo zdaj že tu brišejo????? še vedno sem istega mnenja, da vedno težje berem rumene cajtnge, ker si, kriv ne dužan, obtožen neposredno...samo naslov poglejte!!??

  • vrtnica 07:48 15.junij 2013.

    Mogoče pa Pečetova dobra prijateljica kaj ve,poslanka Barbara Žgajnar.

  • zic 08:52 15.junij 2013.

    vsak dan težje berem te rumene cajtnge tračarske...kako lahko en pokvarjen novinarček nekomu ne kriv ne dužan naprti neposredno krivdo...že z glupim naslovom???????

  • privat 13:46 15.junij 2013.

    ja verjetno je slike ukradel primož trubar?'

  • mph 10:09 15.junij 2013.

    Če nisi prizadeti osebno pod tem nickom :-), potem bi ti moralo biti jasno že na osnovi znanih dejstev, pravnomočnih(!) sodb, ... da je, če primerjamo te s Potrčem verjetno, da je Potrč bil storilec 0%. Najbolj dolge prste pri ...prikaži več vseh umetninah (ne samo numizmatičnih) ima (še enkrat, s pravnomočnimi obsodbami podkrepljeno) en "plemeniti" poslanec, nekateri pa mu še kar tesno sledijo.

  • Šemefuky 11:14 15.junij 2013.

    Nisem neposredno prizadeti, motijo me pa te verjetnostne ocene po tolikih letih, to je tako kot, ko v osnovni šoli dobiš pri učiteljicah etiketo jo nosiš s seboj, dokler šole ne zamenjaš. Potrča sem kar tako navrgel, ker je antipod ...prikaži več omenjenemu ampak, dokler ni dokazov o krivdi nekoga, ga ni potrebno blatiti na zalogo, čeprav so omenjeni SNS- ovci imeli kar nekaj nečastnih dejanj vključno z njihovim vodjem, ki s prihranjenim denarjem velikopotezno zida novo hišo v Žusterni, za nakup zemljišča, pa si je moral od Murka nedolgo nazaj sposojati denar. V tej banana republiki itak nič normalno ne funkcionir, take novice so pa poden novinarskega dela.

  • allstarr111 13:12 15.junij 2013.

    Ja ni glih tko, piše namreč da je izginila in Saškotove pisarne v času ko je on tam služboval, in da je leto prej še bila tam, se pravi je izginila v letu 2007-2008, pravijo še da naj Saško nebi ...prikaži veči vedel kako dragocena slika visi tam, jest to vse verjamem, in tud verjamem da ni vedu, kaj bo čoban vedu kdo je grohar kaj šele kok je vredna njegova slika, jest bi šel na instinkt in pogledal pri teanjih ožjih prijateljih :)

  • Šemefuky 09:56 15.junij 2013.

    Mene tudi zanima zakaj je po tolikih letih potrebno omenjati na tak način ime poslanca, če se ne ve kdo ko je pospravil? Zelo nekorektno napisano. Prav tako bi jo lahko pospravil npr. Potrč.

  • mph 13:11 15.junij 2013.

    No, iz tega vidika pa se strinjam s tabo. Generalno gledano je novinarstvo res poden pri nas. Še posebaj, ko gre za delikatne zadeve, npr. spolni prestopki, gospodarski kriminal, ... bi se morali bistveno bolj temeljito prepričati, preden kaj navržejo ...prikaži več ven. Ampak konkurenca je tukaj precejšnja, pa koga briga. Sicer pa je to kulturo očitnega laganja in manipuliranja, kjer je v neki "resnici" prave resnice morda 5% ali manj, partijska SDS s svojim dosmrtnim vodjo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.