Zdravje /zdravje/aktualno
14389 ogledov

Epidemija nevarne bakterije na Hrvaškem, umrle štiri osebe

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 13:33 31.januar 2023.

    Da bi bila stvar še bolj kaotična, obstaja pomanjkanje nekaterih antibiotikov, ki so kao prepoceni za izdelavo in uporabo.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 14:12 31.januar 2023.

    Nekateri smo tule pisali že ob pozivih k drugemu cepljenju, da določeni neodvisni zdravniški krogi opozarjajo, da večkratno cepljenje lahko oslabi imunski sistem. Ne se sedaj čudit, da so ljudje bolj občutljivi...Dobro bi bilo napisati kakšen članek tudi o presežnih ...prikaži več smrtih v letu 2022, v dobro precepljenih državah, ki "jih ne znajo pojasniti"....Se pa kreteni v WHO že nagibajo k temu, da bi to pripisali kar podnebnim spremembam...Seveda se bodo ovce strinjale....

    • lily2 16:59 31.januar 2023.

      Pisali ste tudi,da tisti, ki smo 2x ali 3x cepljeni,da bomo v roku 1 ali 2 let umrli, pa smo še ovce vedno med živimi????, nebi bilo bolše,da nas ne bi bilo več, sam, pol kaj bi lahko vi pisali, ...prikaži več če bi bilo vse po vaše????

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 17:12 31.januar 2023.

      Osebno nisem nikoli napisal, da boste umrli v letu ali dveh...Pisal pa sem o tem, da jih je kar nekaj pobralo v prvih treh tednih po cepljenju in da nihče ne garantira, da ne bo kaj narobe tudi čez več ...prikaži več let...In to iz preprostega razloga, ker teh dolgoročnih preiskav ni bilo, zaradi tega cepiva niso imela ustreznega dovoljenja in posledično je bilo cepljenje "prostovoljno", ker niti proizvajalec, niti država nista prevzela bremena morebitnih posledic..

    • Ender3 18:16 31.januar 2023.

      lily2 si novi nick name? Nihče še ni živ umrl imajo pa, prednost tisti, ki so večkrat nasedli neučinkom ameriških cepiv ..vsak si je sam kriv, od njih ne bo nihče odgovarjal. Bodo pa, še hude obtožbe in odškodnine, žal ...prikaži več ne za naivne smrtnike..

    • lily2 20:10 31.januar 2023.

      Imata oba spomin človeške ribice,lucky, res nisi rekel posredno, neposredno in med vrsticami, si pa na velko govoril in skoz, tudi z menoj si imel debate, sem kr nekaj časa gor, sam pišem, ko me kaj pikne, ker eni nimamo ...prikaži več časa,da bi bili skoz gor imamo delo, nismo socialarji na kavču...!!!???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.