Slovenija
19 ogledov

Erjavec in Simčič igrata skrivalnice

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 10:04 02.marec 2012.

    Zadeva ni tako enostavna. Nezadovoljno ljudstvo potrebujejo zgodbice iz parlamenta. Mediji potrebujejo več bralcev za tako "pomembne" zgodbice. Erjavec se boji zmanjšanja števila nezadovoljnih takoimenovanih "penzionistov". Sicer, nobeno poslansko mesto v parlamentu ni vezano na stopnjo izobrazbe. Problem je v ...prikaži več morali in moralnosti. Volilci od svojih izbrancev pričakujejo prav to, da so pošteni, kritični in samokritični in predvsem sami takoj ponudijo odstop. Mene skrbi tudi kvaliteta takoimenovane Filozofske fakultete. Kako en ljubitelj srednje gostinske šole v BIH postane tako uspešen in sposoben študent na filozofski fakulteti????

  • Tupamaros 12:00 02.marec 2012.

    Od kdaj je za poslanca DZ potrebna izobrazba? So pravnomočno izvoljeni na volitvah. Končno spričevala ali diplome ne zagotavljajo konkretne uporabnosti in sposobnosti opravljanja zahtevanih del in nalog.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:56 02.marec 2012.

    Mala šola v Belgiji je pogorela,zato Kahl ne more dobit originalov!

  • albert 01:21 02.marec 2012.

    DESUS senilna stranka. Če imate skisane možgane hodite raje v hribe in pustite politiko. Upam, da je to vaš zadnji mandat.Za upokojence tako ali tako niste vstorili nič. Samo otresate z vašimi jeziki.

  • dragec 10:15 02.marec 2012.

    Ja, pa še to, verjetno ima vzornike, primer v funkcionarjih, ki so po osamosvojitvi zasedli delovna mesta, katera zahtevajo visoko izobrazbo. Te takoimenovane "zamudnije" je bilo potrebno dopizbraziti. Mi davkoplačevalci smo jim strumno plačevali šolanja, učitelje, ki so jih učili ...prikaži več v pisarnah, študije dokončali v dveh letih primer v Zagrebu. Saj, potrebovali smo "pametne" izobražene voditelje. Ja to je to!!!

  • Klemen Zec 11:12 02.marec 2012.

    stranka upokojencev naj kar bo, samo pomesti bi morali s takimi kot so Erjavec in njemu podobni politikanti, ki skrbijo le zase, narod pa fopajo z raznimi floskulami kaj vse bi bilo dobro itd. Karla odstavit in ga zamenjat z ...prikaži več pravim upokojencem, ki se bo resnično boril za upokojence.

  • motorcki 22:28 01.marec 2012.

    Žav ne morem drugače reči kot,da se iz ljudi delata norca.Erjavec naj iz Belgije prinese originale,Simčič pa tudi naj pokaže če jih ima.

  • erikkk 23:04 01.marec 2012.

    Ne vrjamem dokler ne bo originalnega spričevala. Kopije so tako kot nič. ... In originala vrjetno ni... Vsaj po zardevanju Simiča., in njegovem zgovarjanju. Vso zadevo bo rešil le z originalom... Rjavec pa si lepo reklamo dela ker nekaj zagovarja ...prikaži več za kar še sam dokazov nima.Samo muti se nič pa se ne dokaže ....Upam da se razišče stvar do dna ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.