Svet
1278 ogledov

EU nad med mladimi priljubljeno spletno trgovino

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Joeaa_6036 15:06 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

mahatma2 19:20 28.maj 2025.

Za Shein ne vem. Za TEMU pa lahko rečem, da hvala bogu, obstaja. Sem rabil klešče za kovičenje za 5mm slepe kovice. V Merkurju po 100€ ali še celo več. Pogledam na Temu in vidim nastavek za kovičenje za baterijski ...prikaži večki vrtalnik in cena 15€. Kupim in preizkusim ker sem imel za popravit prikolico. Zadeva odlična z njo lahko rokuje 10 letni ali mlajši otrok. Kmalu pa pridem spet v eno privat trgovino podobno Merkurju, in skoraj isti nastavek z kitajskimi črkami za 50€ . Zato hvala bogu za TEMU

NickMason 10:42 27.maj 2025.

Vse trgovine spletne in drugačne so zavajajoče in spletne trg. so vse enake in nič ceneje,če ne poznaš artikla in verjameš reklami se fajn nasankaš,čist za primer,sam kupim adidas in to je to in prav nobena spletna trgovina ne prodaja ...prikaži več ceneje,kvečjem dražje,kvaliteta je kvaliteta vse ostalo je rufut ,vse kar sem pred leti kupil je šlo v smeti in to prav vse

NickMason 10:44 27.maj 2025.

Drugo je pa to,ko vidiš da vsi kritizirajo kako je zanič kitajska in podobna roba,pa potem izveš da kupuje prav to in še zelo stručni odgovor dobiš kako je to vrhunska roba ha ha ha.Nekateri nasedemo enkrat ali dvakrat,ko dajo ...prikaži več drugi v nedoločen čas ,vsak po svoje.

• atamama 12:02 27.maj 2025.

Nick, ena izmed napak je bila, da sem sosedo peljal v center Trsta. Trgovina polna žensk, smrdelo ampak pogledal sem vseeno, robo ne ženske. Par stvari, ki je padlo v oko sem videl po butikih v BTC-ju. Torbice iz 12 ...prikaži več do 20 prodajajo po 70 do 300, še najbolj pa mi je padla v oko denarnica, ženska, 3,5 evra se prodaja v LJ po 21 evrov, in to znižana. Pa kritizirajmo kitajsko robo.....

NickMason 12:14 27.maj 2025.

Vem,v Sloveniji so trgovine preprosti preprodajalci in nikoli ni ugodno,nas držijo kao nevedne v Sloveniji,pa jim še vedno uspeva,bolje bo ko bo narod znal reći ne in pika.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.