Slovenija
62 ogledov

Fides: "Ne verjamemo, da bodo našli zdravnike, ki bi delali za 8 do 10 evrov"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1slovenka 08:37 23.junij 2016.

    ..kako ne?!....iz sudana,albanije,bangladeša,sirije....kakor "našemu" zdravstvu pritiče...

  • 1slovenka 08:37 23.junij 2016.

    ..kako ne?!....iz sudana,albanije,bangladeša,sirije....kakor "našemu" zdravstvu pritiče...

  • moder 21:02 22.junij 2016.

    iz prve roke, ogromno se jih svaljka in čaka, da bojo lahko šli domov. Res je da niso vsi taki, so izjeme, ki nosijo na plečih svoje delo in še delo od nekaj zgoraj opisanih,...

  • Phonak 20:55 22.junij 2016.

    Še en izmed tipičnih, ki misli da nihče nič ne dela, haha usi so na kavicah ter čik pavzah čakalne vrste so dolge, zdravniki so krivi hahaha :P verjetno situacije ne poznaš čist nč da bi lahko o tme to ...prikaži več goovoru, in ja trg uravnava ceno tudi zdravnikom, .zakaj bi delal za male dnarje če so vredni 3x več? Če komu ni prav naj gre pa k zasebniku haha

  • jakec1575 23:35 22.junij 2016.

    O odgovornosti do dela pa sploh nisem. Seveda delo z bolnimi zahteva posebno pozornost in znanje, kar se mora nagraditi, ampak mislim, da jih je ravno ta politika dajte denar, mi pa se ne bomo nic spremenili, pripeljala v polozaj, ...prikaži več ko jih imajo ljudje dovolj. Prdvsem mislim, tezaka iz fidesa.

  • Avatar Leon
    Leon 20:19 22.junij 2016.

    Poznam zadeve iz avtomobilske industrije ,kjer so potrebovali varilce ! Postavili so urno postavko 3 € za normirano delo in zadeva je bila rešena ! Pripeljali so varilce čez noč ! Zakaj je problem v zdravstvu ? Zdravniki naj delajo ...prikaži večjo po normativih in ne po času v bolnišnici. Pri tem bom opozoril ,da je čas v bolnišnici tudi sprehajanje po parku,čik ali kafe pauza .Pojdite pred UKC LJ ali MB in opazujte koliko zdravstvenega osebja izgublja čas z kroženjem po okolici bolnišnice ! In to danes ko živimo v digitaliziranem svetu internetni povezavi ter ima vsak najmanj dva telefona v žepu .Kaj počnejo ti zdravniki ?

  • jakec1575 23:32 22.junij 2016.

    lahko recem samo to. poznam veliko zdravnikov, ki garajo. Problem zdrastva je slaba organiziranost in nerazumno trosenje denarja, ki jemlje od mase za dosatne zaposlitve in dodadtno opravljene preglede in posege (čakalna doba). Se pa ne strinjam, da bi zacenjali ...prikaži več tako visoko. Ljudje z doktoratom nekateri do konca zaposlitve komaj prilezejo do 47 48 placnega razreda. Res je solanje malo daljse, atudi slucajno ni neprimerljivo s kaksnim drugim zahtevnim studijem. obstajajo najmanj tako zahtevni studiji. specializacija pa je itak ze placana. to je pac izbira posameznika in ze stvar dela. Mislim, da pretiravajo. Doktorandi zacnejo s 40 placnim razredom. se pa strinjam, da je slovenski studij zelo razlicno tezak za isto stopnjo izobrazbe in to je neposteno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.