Slovenija
1917 ogledov

Fiksna obrestna mera ni nujno fiksna

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirror 13:40 02.avgust 2016.

    Krediti z fiksno obrestno mero so namerno zavajanje banke, ki bi moralo biti kaznivo. Spet nasedejo samo mali ljudje. Osebe, kot je bila Simona Dimic in njen oče, pa dobijo ekstra nižjo obrestno mero zato, ker ne spadata med male ...prikaži več ljudi, ampak v elito, ki je nedotakljiva.

  • dragec 14:37 02.avgust 2016.

    Ta država je polna laži.....lažiiii.....

  • jozicamurn 09:46 03.avgust 2016.

    Dajmo vklopiti logiko in se vprašajmo, kdo tukaj tvega? Že iz imena "obrestna mera" pomeni, da se plačajo OBRESTI in to je še vedno plus bankam (majhen ali velik je vseeno PLUS). Kakšno torej tveganje imajo banke? Naj Vam jaz ...prikaži več povem, NOBENO. Služijo z dvigom našega zasluženega denarja, ki ga nismo mogli dobiti na roke in obračajo naš denar, bogim revežem pa na določen dokaj manjši dvig dajejo že takšne astronomske obresti, da komaj shajajo pri minimalnih plačah. Sramota že 1001. za našo državo, ki ne posega v marže in zaslužkarske provizije in ne omejuje bančnega trga z previsokimi obrestmi.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:03 02.avgust 2016.

    Tržni inšpektorat pa spi. Govorijo o fiksni obrestni meri ki v praksi ni fiksna. Torej gre za de facto zavajanje in si de facto zaslužijo mastne kazni. Ampak ker v Sloveniji inšpektorat spi zakoni pa so lopovski ne bo nikoli ...prikaži več nič. Državo boli k... za državljane. Važn da mečemo denar pa ujčkamo banke. Če pa kdo dohodnine ne plača se pa zapleni premoženje. Važn da imamo zakone za "tamale" ljudi. Da jih kaznujemo za vsako prčkarijo.

  • korisnik_362 15:59 03.avgust 2016.

    Banke morajo zagotoviti denar, ki ga posodijo naprej, njihovo tveganje je, po kakšni ceni ga bodo dobile. Ne vem pa, ali si ne morejo denarja za 30 let izposoditi tudi one, v tem primeru bi bilo edino tveganje neodplačevanje kredita.

  • zdrej 12:10 03.avgust 2016.

    Pozabila si še na to, da nam bodo v prihodnje še računali za denar, ki ga imamo pri njih, kljub temu, da ga obračajo na delniških trgih in z njim služijo tudi 16% ali več na leto. Na koncu pa ...prikaži več pokažejo veliko sposobnosti in skoraj propadejo, nakar grozijo z vsem mogočim, da jim potem še damo dodaten denar za dokapitalizacijo. Jaz hočem delnice vseh bank, ki jih je država dokapitalizirala, dragi CMERARČEK &Co. !! Pa da seveda jo lahko takoj prodam. Pa saj smo v kapitalizmu a ne, dragi politički nesposobni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.