Slovenija /slovenija/crna-kronika
41 ogledov

Filmski pregon dveh BMW X6

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 21:54 19.marec 2013.

    Na helikopter naj montirajo dve strojnici , eno navadno 7.62 mm , na drugo stran pa PAP 12.mm in potem samo na licu mesta ugotovijo še , kateri instrumen, bo bolj pravi za bežečo osebo. Jaz bi na ta naćin ...prikaži večćin , z tisto manjšo zaustavljali tudi narobe vozeče po AC. Samo enega pijanca bodo pihnili, nobeden se ne bo več upal zajebavati po AC.

  • kapibara 18:49 19.marec 2013.

    Škoda, ker si ob povzročitvi nesreč, nista polomila nog, pa nebi bilo ptrebe po bežanju.."Tomaž" imaš prav, premalo pooblastil in vilje na najvišjem položaju..!! Le zakaj NE..??

  • kapibara 20:06 19.marec 2013.

    "Fertel" ne bom kometiral tvojega komentarje..>!!??Spomni se "incidenta" v Celju,ker je policaj naredu edino in samo napako, ko je streljal na NeĆivila, in ga je od 16 kugel zadel samo 3x..jast kot komandir polis setejšen, ga dam takoj na ...prikaži več disciplibsko, z obvezni urjenjem streljanja , in to na minimum : od 16 kugl, najman 8 v telo..!! Ta policaj bi moral bot disciplinsko kaznovan zaradi razsipništva za državno lastnino...!!

  • zavesten 20:15 19.marec 2013.

    miličniki naj lovijo naše lopove ki so pokradli zlovenijo z vsemi vladami dosedaj,bolgare in romune pa naj pustijo pri miru saj oni preščijejo zlovenijo ko gredo skozi,tako hitro gredo,saj v taki gnili državi ne želijo bit,pa neki miličniki iz nekih ...prikaži več kmečkih postaj jih zasledujejo z lojtrskimi vozi in ogrožajo nas voznike,ne njih.deb.ili miličniški...

  • Tomaž Rižnar 18:44 19.marec 2013.

    To se itak dogaja na dnevni ravni in le majhen odstotek vozil policija prestreže. Da bi bilo tega manj, bi predlagal, da se vsa vozila zavaruje z alarmom, GPS sledilnim modulom (izjemno poceni stvar), vžigom na prstni odtis (tudi poceni ...prikaži več stvar) ali skritim stikalom za vžig. S takimi ukrepi bi se lahko zmanjšalo število kraj, ki so se ob sprejetju Romunije in Bolgarije v EU drastično povečale. Taki pregoni bi se lahko tudi prej končali, če bi policija imela ustrezna vozila in ustrezna pooblastila (spodnašanje zadka). Vsekakor pa razne "Škode" niso ravno primerne za pregon. Naj se zgledujejo po Američanih, ki kupujejo večje, stabilnejše in močnejše zadeve (Charger, Caprice, Malibu itd.), ki že s pojavnostjo vzbujajo strahospoštovanje. Poleg tega bi lahko obstoječe cestninske postaje opremili s potopnimi betonskimi barierami, ki bi jih aktivirali ob pregonih in bi se nevarnost hitro končala.

  • Fertel 19:39 19.marec 2013.

    Če nekdo tako vztrajno beži pred policijo, bi le ta morala imeti pooblastilo, da strelja. Če vmes naredi nesreče, torej ogrozi življenje drugih ljudi - le zakaj bi mu to dovoljevali. Policija naj ga odstrani, pa magari če strelja.<br ...prikaži več />Ampak pri naši policiji je problem - streljala bi na "ta male," velike lopove bi pa ščitila. To smo videli na protestih v Mariboru, ko so na tleh sedeče protestnike špricali s plinom in jih suvali s palicami, celo iz helikopterja so spuščali plin na družine, ki so protestirale skupaj z otroci. Ali pa v Ljubljani, ko so priprli g. Kogeja, ki je bil tam samo z vilami in na njih transparent. Celo vklenili so ga, namesto vzeli vile, popisali in z odločbo kasneje določili kazen kot veleva procesni in materialni zakon. Ravno zato se pri nas te stvari še kar dogajajo tako kot v tem primeru, ker policiji ni mogoče zaupati, da ne bo ravnala po ukazu pokvarjene politike.

  • Alpin 21:38 19.marec 2013.

    Če pa ti nisi malo omejen, pol pa ne vem. Upam, da ne pridejo enkrat Romuni in Moldavci k tebi na obisk.. Vlade imamo pa take, kakršne smo sami izvolili.. res pa je, da izgleda, kot bi bili vsi volilci ...prikaži več vsaj toliko omejeni, kot si ti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.