Šport /sport/kosarka
10295 ogledov

Francozi so se poigrali s Poljaki kot mačka z mišjo, poraz Slovenije tako še bolj boli

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • milenko4 19:46 16.september 2022.

    Zrelo za odstop Sekuliča ne glede na to, da ima pogodbo, je v veliki meri soodgovoren za fijasko Slovencev na prvenstvu. V tujini v podobni primerih večinoma zamenjajo trenerja. Prav tako bi moral ponuditi svoj odstop Erjavec tako kot je ...prikaži več to naredil predsednik KZ hrvaške Vranjković ker so Hrvati izgubili z Italijani, čepra niso bili v ožjem krogu favorita za osvojitev prvenstva. Očitno Sekulič in Erjavec se požvižgata na svojo odgovornost, ki sta jo sprejela ko sta prevzela svoje funkcije.

  • milenko4 19:55 16.september 2022.

    Raje še naprej zasedata stole in prejemata plačo ne glede na to kolikšen uspeh je dosegla reprezentanca. Vsekakor slabo za košarko v Sloveniji, ker brez uspehov bodo tudi sponzorji zmanjšali svoja finančna sredstva, posledično pa bo tudi zanimanje za košarko ...prikaži večko upadlo, sploh sedaj v prihajajočem času gosp. recesije. Lahko se nam bo zgodilo, da se ne bomo uvrstili niti na svetovno prvenstvo. Res žalostno in slabo za prihodnost košarke pri nas.

    • Ender3 21:08 16.september 2022.

      milenko4 ni preroško, temveč realno razmišljanje !👏👏

  • tomi67 19:25 16.september 2022.

    Tako pač igrajo veliki fantje. Naši pač po naše: imajo samo velike in veliko izgovorov. Pa dosti se smilijo sami sebi. Tekma proti Poljski je bila za naše povsem sramotna. Kot bi vsi imeli menstruacijo na isti večer.

  • Janez 06:59 17.september 2022.

    Francozi so se pripravili na tekmo s pravo strategijo in taktiko, kar je naloga trenerja. Naš trener Sekulič se je pokazal za nesposobnega, nedoraslega funkciji.

  • jakec1575 21:48 16.september 2022.

    Kot sem napisal po tekmi. najbolj se bojo sekirali fantje. danes bi imeli lahko srebro. Kaj so poceli 3 dni in kaj štab, vedo samo oni. poljaki so bili kot strgani z verige. Zakaj nasi niso imeli te lakote vedo samo sami.

  • Ender3 21:15 16.september 2022.

    Glede na ves potek tekmovanj, če izključimo «čudno» sojenje je, vse preveč čudnih naključij. Kot bi se nekdo poigraval z rezultati tekem..

  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:38 17.september 2022.

    Definitivno bi tudi Slovenija brez kakršne koli težave premagala Poljsko, če bi na slovenski klopi sedel Vincent Collet, ali pa kateri koli drug trener njegovega ranga!!! Pa niti to ne bi bilo povsem nujno saj menim, da bi s to ...prikaži več reprezentanco, nalogo premagati Poljsko, opravilo 80% trenerjev iz 1. SKL! Mogoče celo kateri od Sekulićevih pomočnikov, le njega bi moral takrat nekdo zaklenit v kakšno klet, kjer ga vsaj 2 ure ne bi nihče našel!

    • Avatar Zoran
      StarMačk 12:58 17.september 2022.

      Torej poraz Slovenije s Poljaki ni bolj boleč zato, ker so jih Francozi premagali s tako visoko razliko, ampak boli zato, ker so nam Francozi tako nazorno pokazali kakšni nesposobneži vodijo našo reprezentanco!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 21:03 16.september 2022.

    Dajte nam francuze da se igramo.... So prepevali kao "slovenski" reprezentanti. Slovenske pesmi so jim španska, da ne rečem Poljska, vas. Upam da so danes gledali kako se igra proti mnogo slabšim.

  • radovednica 08:25 17.september 2022.

    Še vedno mlatite isto prazno slamo...in vse povezujete z brezveznimi slovenjceljni. Zmaga Francije je samo dokaz s kako levo in slabo reprezentanco so izgubili in dokazali nivo svoje brezveznosti. Tudi, če bi slučajno igrali ti bedniki s Francijo, bi bila ...prikaži več razlika vsaj 25 pik za kunta kinte. Nikjer, niti z besedo pa ne omenjate druge tekme, mogoče finala pred finalom!? Res ste grozni!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.