Avto
258 ogledov

"Frčo" bi smel iti 25, letel pa je 103 km/h

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolfyy 13:11 12.september 2012.

    dobil bodo firmo ki predeluje motorje. hmmm vsi naokoli so imeli predelane motorje, pa nihče ni h nobeni firmi peljal. vse to se dela v domači garaži :)

  • Freiherr 14:45 11.september 2012.

    Vsekakor, v tej bolani gnili deželici se ukvarjajo veliki odrešitelji policaji z malenkostmi, za velike zadeve pa nimajo časa.Kaj dosežejo s to izrojeno preventivo, s tem licemerskim nadzorom, če se fantje malo tehnično izživijo z mopedom ? Mogoče še ...prikaži več malo pokasirajo, pa za te neumnosti jih že itak mastno plačujemo.Koliko nesreč so zagrešili z mopedi ? So koga ovirali, dejansko ogrožali ?Če je nekaj norcev, ki se pobijajo z dvokolesniki, moramo zato vsi prenašati kopico nesmiselnih ukrepov, ki nam ga servirajo vsi mogoči državni in represivni dušabrižniki ?Samo zato, da ne bi slučajno kdo ugotovil, da ne pravzaprav ne naredijo nič konstruktivnega ?

  • mr_izi 15:14 11.september 2012.

    Dejte no dejte, kolikor je meni znano na teh. pregledu(vsaj tistem, ki ima Cartec sistem), ne pokaže več kot 70km/h, merilna naprava za merjenje hitrosti. Ne vem sicer točno kako kaže Maha sistem) ampak mislim da tudi nima za meritve ...prikaži več čez 90 km/h. Tako da na teh. pregledu so težko takšno hitrost dobili ven.Za jagodo na smetano pa , večina skuterjev (do 45km/h) gre z blokado več kot 45km/h brez kakšnega šraufanja itd.

  • elena 19:47 11.september 2012.

    take frčote bi lahk mela policija, so hitri in elegantno gibljivi....bi se gnar prišparo za državno blagajno(mal heca mora biti v tej gnili državi)

  • Žan Rihter 21:15 11.september 2012.

    kaj pa jaz naprimer ker vozim puchovega pony expressa ki ima končno hitrost 45 pa ni nič predelan vse je original tako kot mora bit dovoljena hitrost je pa 25 kaj boš storil ga boš zablokiral ? seveda ne logično ...prikaži več pomoje malo preveč komplicirajo kaj pa kolesari marsikdo se pelje s kolesom 50 km/h to pa ni omejena hitrost !

  • Matjaž33 00:28 12.september 2012.

    Še en primer z čim nam mažejo oči,da le nebi videli kaj in kdo je to državo pahnil v milo rečeno slabo situacijo.Držal se bom problematike ki jo poznam,to so »frčki na pedala«.Vsako dnevno uporabljam kolo z pomožnim motorjem,letnik ...prikaži več 1979. O teh zadevah kar nekaj vem in trdim,da so frčki na pedala,ki se vozijo pri nas,bili vsi izdelani pred zakonom,ki jih omejuje na 25 km/h. Iz tega razloga sem na moj »frček«montiral digitalni merilnik hitrosti. Hitrost 25 km/h je na cesti,kjer ni kolesarske steze nevarna prav toliko kot kolo z pomožnim motorjem ki gre 103 km/h.Za voznike avtomobilov,ki se jim mudi v službo si hiter prav toliko kot kontejner za smeti ki stoji ob cesti. Na kolesarski stezi,peljem po omejitvi na kar me »pacient« na kolesu prehiteva in me pri temu zadane v levi komolec z tako silo da mi je roko vrglo iz krmila,se pravi da je šel dosti hitreje kot bi lahko,da ne govorim o kolesarjih ki se mi redno vozijo (na kolesarski stezi) v nasprotno smer .Vse skupaj je bolj

  • BenX 19:52 12.september 2012.

    in pol se narod čudi zakaj mladina pije in se drogira. ja kaj pa naj dela?!?!?! niti kur*** mopeda več noben ne sme pošraufat. kot da se jih zaradi tega vsako leto milijon pobije in pobijejo še dodaten milijon drugih! ...prikaži več sramota... naj ma mladina veselje, vsaj nekaj pametnega delajo po garažah! policija in tožilstvo pa ma zidarja, tovšakovo, ono pahorovo tajnico,... tam nebi nič?

  • Lavdan 21:17 12.september 2012.

    Kakšne so to kolese, ki gredo hitreje kot bi smele. In kakšnega spola je dvokolo.

  • Рок Петриња 16:59 13.september 2012.

    meni so tudi zasegli motor v tej raciji ampak res ne vem zip 25 ko ga kupiš gre 40 al 45 in policaj pravi da ni mogoče.na obali je bil samo en primer smrti z zipom

  • EdenTam 18:20 13.september 2012.

    Kako pa so te dobili da ti gre več kot 25? Če ti je šel?Na radarju ali so te kar tako ustavili , in dali na valjčke?Opišimalo :D

  • EdenTam 18:20 13.september 2012.

    Drgač to je res da eni zipi grejo več kot 25 ze normalno

  • Patrik Velikonja 16:40 13.september 2012.

    osebno sm se vozu u šolo z apn ki je letela 90 parkrat 4 mi je policaj že mahu skoz šipo .... predelave motorjov niso kriminal zarad predelav bodo nas drkal črnigoja pa teh pa ne k so pokradl miljone :) !

  • mihatirs 15:59 11.september 2012.

    Narobe ti je znano...na tehničnem pregledu zmerjo tud 100+...tko da to ni nič novega. Je pa največji idiotizem da gre lahko skuter samo 45km/h...to si preprosto ovira na cesti in pika. Nekaj let nazaj so mi zasegli motor...kazen za ...prikaži več predelavo, zaseg, razdiranje, sodne stroške itd...je na koncu skupaj naneslo 800eurou...in to vse za to, ker ni bil gor originalen auspuh. Motor je šel seveda v prodajo! ACAB

  • Robi Dolenc 19:17 11.september 2012.

    čestitke za frizerja!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.